Motorize26 Grubu ve MT-Eskişehir 'in ilk üyelerinden Faruk kardeşimiz; sonunda istediği CıBıRına kavuştu...
Hayırlı uğurlu olması temennisiyle ; kazasız, belasız sürüşler diliyoruz...
Motorize26 Grubu ve MT-Eskişehir 'in ilk üyelerinden Faruk kardeşimiz; sonunda istediği CıBıRına kavuştu...
Hayırlı uğurlu olması temennisiyle ; kazasız, belasız sürüşler diliyoruz...
Hayırlı uğurlu olsun..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bak sen beyfa da ben ybr var sanıyodum hep hayırlı olsun kaza bela görmeden binsin
Ride your way
hayırlı olsun kazasız belasız... ne bu herkez cıbırlandı yaa bugun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vay canınaaaaa hadi hayırlısı fark'um güle güle eskit kazasız sürüşleri dilerim bende
Farukcum nasıl sevindim bilemezsin, hayırlı uğurlu olsun, tekerin hep düz bassın, iyi haberlerini duyalım, çok yakışmış
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanaması dileğiyle.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hayırlı olsun faruk güle güle bin
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
OOOOoo kardeşime yakışır...Hayırlı uğurlu olsun....sabrın sonu selamet oldu...yolun açık olsun biraderim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Faruk hayırlı olsun...Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle Tekerin düz bassın
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
hayırlı olsun güle güle bin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Çok saolun arkadaşlar allah herkeze istediği motoru nasip etsinYbr den sonra CıBıR ın gidon açısına alışamadım yauf
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
HayırLı uğurlu olsun kazasız blasız inş. (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
anladım ben seni sussssssssssssssssssssssolur arada
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Hayırlı uğurlu olsun, Kazasız belasız sürüşler dilerim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
hayırlı olsun faruk iyi günlerde kullanman dileği ile tekerin hep düz bassın , fazla yanlama...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)