hehehe...hayırlı olsun...güle güle kullan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun kazasız belasız gule gule kullanırsın ınsallah
ZAFERE KADAR DAİMA!!
sağolun, motorumla birlikte teşekkür ediyorum. binmeye doyamıyorum, şuana kadar yorulana kadar motora binemedim bir türlü, tam kaptırmış gidiyorken zıp diye kalıyorum yolda. memur maaşını yetiremiyoruz benzin parasına , ne onduruyor ne umduruyor.
tek kişi ile 115, 90+90 kg lık iki kişi ilede 115 fazlası yok. zaten motorda yeni olduğum için fazla bile geliyor.
kazasıs sürüşler dilerim
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
motorun hayırlı ugurlu olsun senide MCT ciler topiğine bekleriz bu motora daha neler neler yapabiliriz..
ayrıca kendinden bahsedersen sevinirim.
hayırlı olsun gülgüle kulan
hayırlı olsun ..kazasız belasız uzun uzun kullanmak nasip olsun..
gayet güzel olmuş da eski halini de bi görseydik aradaki farkı anlardık neyse hayırlı olsun
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
eski halini ancak tarif edebilrim;(sen de zihninde canlandır) acemice yağlı boya ile yapılmış alev resimleri, bir tanesi kırılmış sis lambaları, çantalar yok, toz toprak içinde bir mekanik gövde, herşeyden ötesi ilgisiz bir sahip ken şimdi ise yukarıda göründüğü gibi.
hayırlı olsun.kazasız sürüşler
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, güzel gezilerde kullanman dileği ile
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hayırlı uğurlu olsun ...kazasız , belasız keyifli sürüşler dilerim..GÖNLÜNE GÖRE OLSUN.....
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Hayırlı olsun.Allah kazadan beladan korusun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hayirli olsun kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegi ile
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
elinize sağlık Allah sizi siz isteyene kadar hiç ayırmasın
bu arada çok karizma olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)