METE HANDRONUN küçük kardeşi ERDO HANDRO :))oda motor almış.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
e hadi hayırlı olsun bakalım
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
e hadi hayırlı olsun bakalım
sağolun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
hayırlı olsun allah kaza bela gösdermez inşallah
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
Hayırlı olsun,yokmu başka arttıran.
Bu hızla bayiilerde motor kalmıyacak.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
vay beee kankama baaakkk...Çekmiş Hondayı altına...oh mis...fotolar süper...cep mep ama süper valla...Haydi hayırlı olsun...
Honda efsanesi devam ediyor...cıbıf sahibi olmak ayrıcalık...Performans olarak seni tatmin edecektir...100 den fazlası hayal olur ama...Çok şeyler bekleme dostum...bir yerden biryere ulaşmak ortak geziler İstanbul sınırları dışında ne kadar mutlu olacağını ve iyiki aldım diyeceğini ben taahhüt ediyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Süper Moderatör (BBRR)
şimdi sen metenin öz ve öz kardeşimisin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Hayırlı olsuun, kazasız belasız olsuun, güle güle kullan erdohandro kardeş, cıbıf taifesi arasına hoşgeldin
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kilometrelerce inşallah.
erdo2002 adlı üyeden alıntı
Şuan için 42km yaptım.Fakat nedendir bilinmez motorsürmek bana çokda zevkli gelmedi
:
Bendede oldu bu. İlk kez kullanmanın verdiği bir tedirginlik hali. Motorun rodajı olduğu gibi bizim de bir rodajımız, motora alışma süremiz var.
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeş
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız sürüşler dileriz.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
-
hayırlı olsun sanırım motoru güngör den almıssın
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
-
-
-
hayırlı olsun güle güle kullan..
cbf 150 sahipleri ve adayları bu hızla giderse yakında cbf150 gezileri düzenleyecek kadar çok sayıda olcaklar.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)