Az once kaza haberlerini ve yorumlarini okuduktan sonra, bi hava alayim diye disari cıktım... Marketin onunde insanlar toplanmıs, soyleniyorlardi...
bi an da bana ''''sen de sat artik su motorunu dediler''''.. ilk once anlam veremedim tabii... kimilerinin gozu yasli oldugu icin yavas yavas anlam vermeye baslamistim... Yan komsumuz Emrah motoruyla kaza yapmis...
iki arkadas Sarimsakli'dan Ayvalik'a dogru yol aliyorlarmis.. hizlari ise 40km/s civari, kendi seritlerinde bu hizla giderken karsi seritte seyir eden diger bi motosikletli surucu, hastaneye donmek icin ani donus yapmaya calisinca kafa kafaya girmisler...
Bu kaza hastanenin onunde olmasina ragmen
serit ihlali yapan motorlu surucu olay yerinde Ölmüş.
Emrah ise suan yogun bakimda, Ayvaliktan Balikesir merkeze sevk edilmis... Aradim durumu cok agır dediler:(
artcisinda ise hicbirsey yok... cocuk halen olayin sokunda...
ki bi cogumuz daha yuksek hizlarda daha sert kazalar atlattik ama sonuc olarak bicogumuz full koruma ya da en azindan KASK takiyorduk...
suan anlam veremedigim, Turkiyemizdeki bi cok ilce ve sahil kasabalarinda kask takmanin bilincinde olunmadiginin, hatta takanlara gulundugunun ve aslinda bi cok kalici sakatliklarin ve ölüm olaylarinin boyle kucuk kasabalarda oldugunu bilmek, caresizligimizi ya da aslinda yapilabilinecek biseylerin olup olamadigini tekrar tekrar dusunduruyor...
kucuk bir kasaba da yasamak; o kasabadaki jandarma ya da polise selam vererek gecebilmek, '''bak kaskim yok hatta ehliyetim de'''' diyebilmek...
plakasiz bir motorla, ayna ve sinyalleri olmadan, kafasinda sadece siyah bereyle ''''iste ben delikanlıyım'''' mi demek.....?
07.01.07
Arkadaslar, bunu duymak cok uzucu ama EMRAH kardesimi de kazadan 5 saat sonra kaybettik... doktorlarin bile tek soyledigi keske KASK taksaydi! ! !