necdet'cim senin o temiz kalbin samimi candan kişiliğin olduğu sürece rabbim sana daha'da güzellerini verecektir inanıyorum 'ama buda maşaallah fena bişey'e benziyor kazasız belasız nice sağlık dolu yollara yıllara
necdet'cim senin o temiz kalbin samimi candan kişiliğin olduğu sürece rabbim sana daha'da güzellerini verecektir inanıyorum 'ama buda maşaallah fena bişey'e benziyor kazasız belasız nice sağlık dolu yollara yıllara
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
abi guzel motor hayirli olusn aynisindan bende war ama ilk motosikletim daha dusuk cc li bisi olsun diye bu yaz 250r alcam seneyede artik buna gecis yapicaz arada bi calistiriyorum esi bile beni cezbediyo abi super bi motor hayirini gorursun umarim
imzam yok parmak bassam olurmu
Sende de varmış hayırlı olsun....Güle güle kullan....
Senden daha önce de rica ettim...Yazılarını göndermeden önce kendin bir kez oku diye....Yanlışlarını görüceksin...
Sakın bana okumak zorunda değilsin gibi cevap verme hakkın yok...Abimiz ciddi bir topic açmış her mesajı okumak zevk veriyor seninkileri okurken yoruluyorum.. Lütfen biraz dikkat et...
Necdet abi den özür diliyorum bu arada...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
slm arkadaşlar bugün tuncel abiyi (oka) aradım ve saat 17.00teslim aldım motoru
yanlız gitmeyim dedim ne olur ne olmaz korku sardı beni neyse usta herşeyi anlattıktan sonra benzinciye gittik 300m ilerde bugünlük 70km yol yaptım
ve motor bu dedim güzel agressiv ve güvenli rodaj için 7000deviri geçme dediler geçmedim bende ama tam 7000devirde hızım 200 çıktı bu da yetti arttı bile frenler desen ap ayrı sadece önü sıktığında yüzde yetmiş arka yüzde otuz sıkıyor sadece arkaya basınca yüzde yetmiş arka yüzde otuz ön sıkıyor yani hangi freni kullansan yanlış yok hele panik frende neyse sıkmayım sizi fazla saygılar sevgiler bu arada tuncel(oka) abiye çok tşk ediyorum beni yanlız bırakmadığı için
it soo wondeeerfuuul wondeeerfuuul lıfeeee....
yakışmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun necdet abi.
güle güle kazasız belasız kullan
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
@Necdet
Kardeşim yeniden hayırlı olsun... Karakuşun asfaltı ağlatır...
Cüneyt Eralp
necdet abi nu nasıl resim yaww. bak millet ugruna 6 sayfa yazı yazdı sende 2 tane resim koymuşsun ayıp ayıp. resimde resim olsa motosiklet mı tır mı belli degil . bu resimleri saymıyoz açık havada önden 2 adet, yandan 2 adet, arkadan 2 adet,ayrıca birde çaprazlar var.ordanda 2 adet resim ve en önemlisi ghostrider gibi siyah visörlü siyah kaskla beraber motosiklet üzerinde resim isteriz. çok az şey isterim huyum kurusun
@Necdet
Saolun kanka yoksa geliyodum biliyosun... Yaşlılık işte toparladı neyse... Şeker tansion v.s. bilimum... :(
Cüneyt Eralp
Nazar değmesin.Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
elint senin azın bumu çok istediğin zaman kimbilir neler istersin dün geç aldık motoru havada kararmıştı söz en yakın zamanda düzgün resim çekecem
EgeKnn çok tşk ederim moderatör olarak birtek sen tebrik ettin şimdiye kadar yada ben görmedim
neyse diğerleri yoğunluktan unutmuştur
hayırlı olsun nejdet abi haftosonu bolu ya bekliyoruz yenı karakusunla birlikte
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
ben erdinç
Siteye yeni kaydoldum. İstanbul Koşuyolunda oturuyorum. Yazları Çanakkaleye bağlı Babakale köyündeyim. Motosiklet dünyasına çin malı bir scooter (Motti 150 T 5 ) alarak girdim. (büyüklerimin sözünü dinleyerek). Fakat hedefte tabii ki iyi bir makine var. Necdet arkadaşa hayırlı olsun diyorum.
Herkese selamlar.
fotoğraflar çok kötü motor da o kadar kötüdür muhtemelen
hasan seni oka abiye şikayet etcem o olmasaydı dün bu resimler bile olmazdı
neyse bi ara canavar gibi resim çekersin ozaman
abi tekrar hayırlı olsun ya makine yakıyor ortalığı
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)