hayırlı olsun arkadaşım. motorun süper darısı başıma ben daha yeni kullanmayı öğreniyorum kısmetse seneye bende aranızdayım şimdilik artçılığa devam
hayırlı olsun arkadaşım. motorun süper darısı başıma ben daha yeni kullanmayı öğreniyorum kısmetse seneye bende aranızdayım şimdilik artçılığa devam
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
Hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim aramızdan efsane artçıda motorlandı darısı yeni artçıların başına eeee artık bende artçısız kaldım
Hayırlı uğurlu olsun ulan alışmıştık biz senin artçılığına be ama neyse
Allah kaza bela vermesin
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız inşallah.Bu arada plakayı unutma kardeş.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hayırlı ugurlu olsun bütün artcıların basına gelir işallah bi gün... ;)
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Hayırlı olsun Alper...
Kazasız keyifli sürüşler dilerim ...
Firsth Divine Light
ya baba ne iyi adamsın be bişeyede olmaz de be valla artçıları evinden alıp kapıya teslim ediyon ne diyim allah razı olsun.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Çok yakışıklı yapmışsın motoru güle güle kazasız kullan.Rodajı iyi yap ne olur ne olmaz aklın orda kalmasın
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
heee evlere servisimizde var doğrudur ayriyetten pazar gezi dönüşü hız yapılır adrenalin yeterki artçı istesin yani artçı memnuniyeti benim için ilk sırada gelir
dostlarım hepinize teşekkür ederim sağolun inş. gezilerde artık hep beraberiz ama ben çok acemi kaldım gibi kullanırken az biraz problemler oluyo alışıcaz inş.
ayrıca ben plaka takmamaya karar verdim
şaka bi yana ruhsat felan tamam ama plakayı yarın sabah halletcem
darısı tüm artçıların başına bu arada benim artçı topiği dewam ediyor buluşmalarda derslerde dewam ediyor merak etmeyin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hayirli Uğurlu Olsun Güle Güle Kullan Kazasiz Belsiz Inşallah.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
alper bence o kadar sevinme bundan sonra kadrolu artcınım en yakın zamanda istanbula gelicem zaten patlıyom sıkıntıdan :(
Kazasız sürüşler hayırlı ugurlu olsun kardeşim....
vay vay vay masallahıda takmıs tam gözünün önüne amanda nazar değmesin hayırlı uğurlu olsun arkana bayan artcılar dolsun işallah..
Alper'in motoru tüm siteye hayırlı olsun!
Aslında bu başlığı o değil de, tüm site üyelerine adına başka biri açmalıydı. Neyse... bugüne kadar hep o siteye bindi, şimdi site ona binecek!.. Sebil..
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
yaw alper artçı gör özelliklerine bak bu güne kadar senin şöförlüğünü yapmışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)