allah rahmet etsin...diyecek baska bir sey yok..keske daha dikkatli olsaydi..
Allah rahmet eylesin . . .
[B] KapTaN 44[/B]
Dün ilgili başlık açılmıştı Allah rahmet eylesin tekrar...
allah rahmet eylesin ne denilebilr ki başka.
Yahu, sırf yazmış olmak için yazılan haber yazılarına gıcık olduğum kadar çok az şeye gıcık oluyorum Ne abuk subuk insanları muhabir yapıyorlar ya
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
allah rahmet eylesın
Yeni yine yeniden
allah rahmet eylesin
Merhum'a Allah tan Rahmet eylesin, Geride kalanlara da sabır versin.
Geride bıraktığı iki yetime bir başka üzülüyorum..
Allah rahmet eylesin...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
fotoğrafın altında "bu tehlikeli hareketleri trafikte yaparken ..." falan diyor. drag yarışlarında o hareketler yapılmaz. ben aklı başında bir drag yarışçısının da trafikte antrenman yapacağını sanmam.
May the Force be with McLaren Mercedes
Allah Rahmet eylesin . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Arkadaşa Allahtan rahmet dilerim..Gerçekten acı bir kayıp...Yalnız yine medya üçkağıtçılığını göstermiş..Tek teker üzerinde alakası olmayan bit fotoğraf ve bu hareketi trafikte yapınca diye yalan kelimeler...Arkadaş anladığımız kadarıyla aşırı hızdan dolayı kaza yapmış..Kalemşörler yine iş başında anlaşılan
Aynı aber hemen hemen aynı anlatımla Hürriyet gazetesindede yayınlandı.Aklı başında hiçkimse ben antreman yapacam diye alıp başını ne idüğü belirsiz bir yere gitmez.
Arkadaşımıza Allah Rahmet eylesin geride kalan (2 çocuğu varmış) lar Allah sabır versin.
Bu tarz haberleri siteye koymamın bir diğer nedenini de söyleyeyim arkadaşlar : Medyanın üçkağıtçılığını-yalancılığını-saptırmalarını... ispatlamak.Biz neyin NE olduğunu çok iyi biliyoruz;ama o gazeteyi okuyan milyonlarca insan;biz motorcular hakkında bir eksi not daha verecek.Ve her geçen gün bizler daha çok araç tarafından sıkıştırılacağız,daha çok taksi şoförü tarafından taciz edileceğiz,daha çok görünmeyeceğiz...
arkadaşlar yalan yanlış haberler ya. bbu kadar olmaz yuh. basın masın özgürlüğü b..kunu çıkarıyorlar.
live to ride, ride to live
Arkadaşımıza Allah'tan rahmet geride kalanlarada sabır versin hepimizin başı sağolsun.
ayak tamircisi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)