Merhaba arkadaşlar mustafa ben .
17 yaşında istanbul kadıköyde oturuyorum .
14 yaşımdan beri bir motor sevdam vardı . Bu sevdayı bende Easy Rider ve arkasından gelen filmler , SoA gibi diziler körükledi .
Geçen yaz motor paramı biriktirip (1600 TL , uygun fiyata motor bulmuştum ama kimse ehliyetim olmadığından ruhsat sahibi olmak istemedi. Bende ehliyet almaya karar verdim . (660 TL tuttu herşey dahil . )
Hiç bir zaman scooter veya commuter naked tarzı motorlara ilgi duyamadım nedense . Hep yaşlı başlı sakallı amcaların sürdüğü chopperlar beni benden alıyodu. Caddede önümden geçince 2 dakka arkasından bakıyodum egzosun homurtusu kesilene kadar .
Kısacası tam bir chopper aşığıydım . Ve en sonunda kavuştum chopperıma .
İstediğim motoru istemediğim güzellikte çok uygun fiyata aldım .
Keeway Superlight 150 (2005)
Şimdi kesin korumalarını aldınmı diyen arkadaşlar olucak. İnanmıcaksınız ama 3 yıl önceden almıştım . Ama spor vs gelişme dönemim olduğu için tahmin ettiğimden fazla büyüdüm . Üst mont küçük geliyo baya . Onun yerine deri ceket almayı planlıyorum . Korumalı pantalon , extra dizlik , korumalı eldiven ve shark marka kaskım var.
Size bir sorumda olucak
Ben bu motoru cuma günü aldım . Sigortası 2 hafta geçerli dediler bana. Ben bu sigortayla muayeneye girebilirmiyim ?
Kısacası dünyanın en mutlu adamı oldum ben . Buda dünyanın en güzel motoru bana göre . Adı OverKill