Yeni motorum Hyosung (S&T) GT 650 Comet ..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hadi hayırlı olsun eski motorumda 650 idi halen tadı damağımda
Kazasız belasız kullanırsın inşallah
-
Hayırlı olsun.Çok sevindim Geçen gün yazdığın mesaj aklıma geldi hehe
-
kazasız belasız binmek nasip olsun. güle güle kullan.
yıllardır seni bekliyormuş
-
hayırlı olsun güle güle kullan. ne kadara aldın sorması ayıp.?
-
hayırlı uğurlu olsun...abicim kaça aldın acaba vade durumu oldumu...biraz bahsedermisin...yanlış anlama seni gt 650 ye çeken nedir..biraz artıları eksilerini yazarmısın..benim kafam karışık napayım ne edeyim bilmiyorum...
-
Adana İl Temsilcisi
kardeş,hayırlı olsun,güle güle kullanman dileklerimle.bence çok iyi bir seçim.ADANA'dan selam olsun.
-
Saloun iyi dilekleriniz icin. Motoru 13.000 nakite aldım. Sıfırda karar kıldığım icin bu meblayı ödemek zorunda kaldım ki, enjeksiyonlu 650 lik bir motor icin uygunda geldi. Hyosung un 650 si , 250 leri ile kıyaslanamicak kadar kaliteli. Kullanan arkadaşlar, ufak tefek sıkıntı yaşıyor olabilir ama bunlar japonlardada oluyor. Motorun enjeksiyonu mikuni ve made in japan ibaresi taşiyor. Buda almamda en büyük etkenlerden biri.
Metehan abi ; motor gercekten rahat, oturma pozisyonu ve gücü tam istediğim ayarda. Ne fazlası ne eksiği.
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Saloun iyi dilekleriniz icin. Motoru 13.000 nakite aldım. Sıfırda karar kıldığım icin bu meblayı ödemek zorunda kaldım ki, enjeksiyonlu 650 lik bir motor icin uygunda geldi. Hyosung un 650 si , 250 leri ile kıyaslanamicak kadar kaliteli. Kullanan arkadaşlar, ufak tefek sıkıntı yaşıyor olabilir ama bunlar japonlardada oluyor. Motorun enjeksiyonu mikuni ve made in japan ibaresi taşiyor. Buda almamda en büyük etkenlerden biri.
Metehan abi ; motor gercekten rahat, oturma pozisyonu ve gücü tam istediğim ayarda. Ne fazlası ne eksiği.
kıdemlisin aga bu konularda keşke biraz tecrübe etsem şu üst cc makinalarıda amatör kümeden kurtulsam...düşününce mantıklı belki ama kafa karıştıran çok olmadı...yani o paraya şu var bu var geyikleri başını ağrıtmadımı aga...birde benzin tüketimi ne kadar acaba...st kanunı ile hyo arasında bir fark varmı...birebir aynımı ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Temmuz 2013, 21:04
birebir aynı. yakıt 150km hızda ölçtüğüm 4.2lt / 100km
110ile giderken de aynı yakıyor :-)
şehir içinde 5lt
fakat 150 den sonra çok güçlü gelir
-
16 Temmuz 2013, 21:06
hayırlu uğurlu olsun hocam allah kaza bela vermesin gt250r kullandım hep bi hyosung un 650 liği nasıldır sorusu vardı aklımda allah kaza bela vermesin
-
16 Temmuz 2013, 21:08
mete_han adlı üyeden alıntı
kıdemlisin aga bu konularda keşke biraz tecrübe etsem şu üst cc makinalarıda amatör kümeden kurtulsam...düşününce mantıklı belki ama kafa karıştıran çok olmadı...yani o paraya şu var bu var geyikleri başını ağrıtmadımı aga...birde benzin tüketimi ne kadar acaba...st kanunı ile hyo arasında bir fark varmı...birebir aynımı ...
eksik yazmışım...kafanı karıştıran olmadı mı...yani neyi istediğini bilmek kadar güzel bir şey yok...başkalarının doğrularıyla yaşamamak harika birşey...ama bilgi sahibi değilim fikir sahibi de olamıyorum maalesef yüksek cc de...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Temmuz 2013, 21:10
eksik yazmışım...kafanı karıştıran olmadı mı...yani neyi istediğini bilmek kadar güzel bir şey yok...başkalarının doğrularıyla yaşamamak harika birşey...ama bilgi sahibi değilim fikir sahibi de olamıyorum maalesef yüksek cc de...
abi 13 bin tl ye 650 cc motosiklet almış.. uygun deil mi?
bence iyi bir tercih.
kuralkan bu motosikleti yerin dibine soktu.
satıcısı hariç bu motosiklet gerçekten japonlar kadar iyi
-
16 Temmuz 2013, 22:43
Abi bu konuda kimseye bisey sormaya gerek duymadım, yeterli tecrübem ve fikrim vardı. Kafa karıştırmaya gerek yok Hyosung un seveni oldukca fazla, ama işin içine kanuni girince o cacık yenmiyor.
-
18 Temmuz 2013, 13:35
Kimin ne söylediğine kalırsak biz japondan başka motora binemeyiz, Mv agusta alıyorum desek iyi değil o honda al japon derler. kafa karıştıracak sözlere hiç gerek yok bu işten anlayan adam ona buna bakmaz motoru gözüyle bi süzse yeterli zaten.
-
18 Temmuz 2013, 13:51
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Kim ne derse desin Hyosunglar parasının hakkını veren güzel aletler.Bir de işin içinde Kuralkan olmasa çok daha güzel olacak.
-
18 Temmuz 2013, 16:12
-
18 Temmuz 2013, 17:09
Saolun arkadaşlar.. Kuralkan ın şu burnundan kıl aldırmaz satış politikaları ve abuk subuk fiyatları yüzünden bu Hyosung'lar ülkemizde hakettiği yeri bir türlü bulamıyor.. Şimdilik elimizden gelen sadece, Hyosung un motorcu dostu bir ithalatcida can bulması için dua etmek..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)