Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni motorum Hyosung (S&T) GT 650 Comet ..

REKLAM ALANI
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    2 aylık motorsuz günlerimin ardından sezonu kaçırmadan aldığım yeni motorumu huzurlarınıza çıkartıyorum.. 2007 de aldığım Hyosung gücü ve uzun yoldaki konforu ile hala aklımda yer ettiği için seçimimi tekrar bu motordan yana kullandım..Resimleri paylaşım adına acele olarak çektim.. Daha net ve süslenmiş resimler ile tekrar döneceğim
    Resim kalitesi icin kusura bakmayın alel acele cep telefonu çekimleri..

Vitrin motoru, tozluydu..

Yıkadım..

zenon, Lucas, polo34 ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    hadi hayırlı olsun eski motorumda 650 idi halen tadı damağımda
    Kazasız belasız kullanırsın inşallah

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Hayırlı olsun.Çok sevindim Geçen gün yazdığın mesaj aklıma geldi hehe

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    kazasız belasız binmek nasip olsun. güle güle kullan.
    yıllardır seni bekliyormuş

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    hayırlı olsun güle güle kullan. ne kadara aldın sorması ayıp.?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hayırlı uğurlu olsun...abicim kaça aldın acaba vade durumu oldumu...biraz bahsedermisin...yanlış anlama seni gt 650 ye çeken nedir..biraz artıları eksilerini yazarmısın..benim kafam karışık napayım ne edeyim bilmiyorum...

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    kardeş,hayırlı olsun,güle güle kullanman dileklerimle.bence çok iyi bir seçim.ADANA'dan selam olsun.

Motosikleti
    Saloun iyi dilekleriniz icin. Motoru 13.000 nakite aldım. Sıfırda karar kıldığım icin bu meblayı ödemek zorunda kaldım ki, enjeksiyonlu 650 lik bir motor icin uygunda geldi. Hyosung un 650 si , 250 leri ile kıyaslanamicak kadar kaliteli. Kullanan arkadaşlar, ufak tefek sıkıntı yaşıyor olabilir ama bunlar japonlardada oluyor. Motorun enjeksiyonu mikuni ve made in japan ibaresi taşiyor. Buda almamda en büyük etkenlerden biri.
    Metehan abi ; motor gercekten rahat, oturma pozisyonu ve gücü tam istediğim ayarda. Ne fazlası ne eksiği.
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saloun iyi dilekleriniz icin. Motoru 13.000 nakite aldım. Sıfırda karar kıldığım icin bu meblayı ödemek zorunda kaldım ki, enjeksiyonlu 650 lik bir motor icin uygunda geldi. Hyosung un 650 si , 250 leri ile kıyaslanamicak kadar kaliteli. Kullanan arkadaşlar, ufak tefek sıkıntı yaşıyor olabilir ama bunlar japonlardada oluyor. Motorun enjeksiyonu mikuni ve made in japan ibaresi taşiyor. Buda almamda en büyük etkenlerden biri.
    Metehan abi ; motor gercekten rahat, oturma pozisyonu ve gücü tam istediğim ayarda. Ne fazlası ne eksiği.
    kıdemlisin aga bu konularda keşke biraz tecrübe etsem şu üst cc makinalarıda amatör kümeden kurtulsam...düşününce mantıklı belki ama kafa karıştıran çok olmadı...yani o paraya şu var bu var geyikleri başını ağrıtmadımı aga...birde benzin tüketimi ne kadar acaba...st kanunı ile hyo arasında bir fark varmı...birebir aynımı ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    birebir aynı. yakıt 150km hızda ölçtüğüm 4.2lt / 100km
    110ile giderken de aynı yakıyor :-)
    şehir içinde 5lt
    fakat 150 den sonra çok güçlü gelir

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    hayırlu uğurlu olsun hocam allah kaza bela vermesin gt250r kullandım hep bi hyosung un 650 liği nasıldır sorusu vardı aklımda allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıdemlisin aga bu konularda keşke biraz tecrübe etsem şu üst cc makinalarıda amatör kümeden kurtulsam...düşününce mantıklı belki ama kafa karıştıran çok olmadı...yani o paraya şu var bu var geyikleri başını ağrıtmadımı aga...birde benzin tüketimi ne kadar acaba...st kanunı ile hyo arasında bir fark varmı...birebir aynımı ...
    eksik yazmışım...kafanı karıştıran olmadı mı...yani neyi istediğini bilmek kadar güzel bir şey yok...başkalarının doğrularıyla yaşamamak harika birşey...ama bilgi sahibi değilim fikir sahibi de olamıyorum maalesef yüksek cc de...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    eksik yazmışım...kafanı karıştıran olmadı mı...yani neyi istediğini bilmek kadar güzel bir şey yok...başkalarının doğrularıyla yaşamamak harika birşey...ama bilgi sahibi değilim fikir sahibi de olamıyorum maalesef yüksek cc de...
    abi 13 bin tl ye 650 cc motosiklet almış.. uygun deil mi?
    bence iyi bir tercih.
    kuralkan bu motosikleti yerin dibine soktu.
    satıcısı hariç bu motosiklet gerçekten japonlar kadar iyi
    mete_han bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Abi bu konuda kimseye bisey sormaya gerek duymadım, yeterli tecrübem ve fikrim vardı. Kafa karıştırmaya gerek yok Hyosung un seveni oldukca fazla, ama işin içine kanuni girince o cacık yenmiyor.
    mete_han bunu beğendi.

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Kimin ne söylediğine kalırsak biz japondan başka motora binemeyiz, Mv agusta alıyorum desek iyi değil o honda al japon derler. kafa karıştıracak sözlere hiç gerek yok bu işten anlayan adam ona buna bakmaz motoru gözüyle bi süzse yeterli zaten.
    mete_han bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.Kim ne derse desin Hyosunglar parasının hakkını veren güzel aletler.Bir de işin içinde Kuralkan olmasa çok daha güzel olacak.

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Hayırlı olsun

Motosikleti
    Saolun arkadaşlar.. Kuralkan ın şu burnundan kıl aldırmaz satış politikaları ve abuk subuk fiyatları yüzünden bu Hyosung'lar ülkemizde hakettiği yeri bir türlü bulamıyor.. Şimdilik elimizden gelen sadece, Hyosung un motorcu dostu bir ithalatcida can bulması için dua etmek..
    mete_han bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)