Evet arkadaşlar dün akşam ilk motorum kırmızı apacheme kavuştum ama motorda bende babamda çok yorulduk.
babam 4 te motorun toplanmasına bakmaya gitti.bende dükkanı kapatıp arabayla gittim.2mizde motorda acemiyiz arkalı önlü gelecektik.neyse sanayiye gittim motora aşık oldum 2 tur falan attım sanayide eldivensiz elciklerde hafif titreşim hissettim.neyse yola çıktık babam ben sürerim dedi babam önden ben arkadan gidiyoruz.ana yola çıktık yağmur yağmaya başladı korktuğum başıma geldi.en tırstığım yağmurda tvsnin lastikleriyle gitmek ve motorun üzerinde babam var en kötüsüde acemi.artık kenarda durduk.babam arabaya bindi biraz bekledik yağmur duracağa benzemiyor tekrar bastık gittik.bu seferde ben öne geçtim dörtlüleri yaktım yavaş yavaş ilerliyoruz.aynalardan babama bakmaktan yolu takip edemedim ve saçma sapan bi yola çıktık.yağmur iyice şiddetlendi.ana yol köprüsünün altına girdik artık taksi durağı vardı.babama dedim gel bırakalım motoru ikimizde doğru düzgün bilmiyoruz kaza falan yapacaz dedim.yok dedi ama babamında güveni kalmadı artık kendine yolda iyice karıştı.neyse motorun başına ben geçtim babam önden ben arkadan gittik.lastikleri düşük hızda korkulacak gibi değilmiş.eldiveni taktığımda ne titreşim hissettim ne bişey.ilk motor tecrübemi aşırı yağmurlu havada ve çevre yolunda geçirdim güzel bi deneyim oldu.motoru garaja soktuğumda derinden bi ohh çektim.Motor cidden çok yakışıklı...