Allah (c.c.) rahmet eylesin, taksiratını affetsin, size de sabır versin.
Yaşlı mübarek bir amcaya yanımdaki biri "Allah uzun ömürler versin" dediydi, yaşlı amca da "hayırlı ömür versin" diye düzelttiydi.
Allah (c.c.) rahmet eylesin, taksiratını affetsin, size de sabır versin.
Yaşlı mübarek bir amcaya yanımdaki biri "Allah uzun ömürler versin" dediydi, yaşlı amca da "hayırlı ömür versin" diye düzelttiydi.
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yakınlarının başı sağ olsun.
Her bu konuyu gördüğümde içim parçalanıyor. Gözlerim doluyor.
Allah gani rahmet etsin,ailesine sabırlar ihsan etsin,bu dünyadan göçen bu kardeşimizi cenabi hak şehitler zümresine dahil etsin inşallah cennettedir.
Diyebilceğim hiç bir şey yok şu yazıyı okuduktan sonra...
Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun..sizlere sabır versin...
Daha yeni görüyorum cenaze namazı bizim mahallede kılınmış keşke gidebilseydim :'( allah rahmet eylesin
ALLAH c.c. rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
Allah Rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar dilerim.
Sanki bi tas oturdu bogazima ABS konusunda verdiği sakin cevaplar ve onca milletin ısrarına rağmen azimle birşeyler anlatması gişe aralarında hız hesaplanır mi diye sorduğu soru. Anasayfa da eski bi konusuna denk geldim ufak bi kaza yapmış okudum konuyu iste biseyim yok ufak sıyrıklar falan o kadar sevindim ki hatta şaşırdım o kanlı kaza fotosundan sonra nasıl hemen topladı diye sonra tarihe bakınca ayildim konunun eski olduguna hic görüp muhabbet edemedigin birinin olmemesine bu kadar sevinip rahatlayacagimi düşünmemiştim hic. Gerçekten soktayim abisi açıklama yapana kadar bi umudum vardı hala. Allah yakınlarına sabir versin dünyada bıraktığı güzel anılarının unutulmaması dileğiyle. Allah mekanını cennet etsin. Hepiniz kendinize dikkat edin kardeşler.
Gerçekten çok üzücü bir olay,
Allah rahmet eylesin,yakınlarına başsağlığı dilerim,
Şu gişe aralarındaki hız hesaplaması ise ilk kez duyduğum birşey,bunun uygulaması varmıdır ?
En kötü gişeden geçilir bi köşede 10-15dk bekleyip süre ortalaması yükseltilir sonrasında gaz açılır.
Ama türkiye'de yoktur herhalde.
Allah rahmet eylesin. Kalanlar inşallah biraz akıllanır.
Arkadaşlar, ben Bülent tekrardan.
Bugün yaptığım birkaç görüşme itibarıyla karayollarını dava etmemiz söz konusu. Bilginiz olsun. Şimdilik savcılık ve bilirkişi raporlarını beklemekteyiz.
Allah rahmet eylesin, Allah sizlere sabır versin. Tüm sevenlerinin başı sağolsun..
Yazık ya gerçekten çok yazık sabah sabah boğazı düğümleniyor insanın, bu yazı aklı başında insanlar için tam bir ibretlik ders aslında. Umarım motora yeni başlayanlar da okur ve ders alır. Çevrelerindeki "onca ekipmanı giyip savaşa mı gideceksin" ya da "o paraya ikinci el 600' lük alınırdı" diyenlere kulak asmamayı öğrenirler.
Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Genç yaşta ölüm, şarkının en güzel yerinde susması gibi. Sevenlerinin başı sağolsun.
En çok kask olayına takıldım ben de. Bilgin o siyah kaskı aldıktan sonra bana gösterip fikrimi sormuştu. son yıllarda kasklarda marka ve seçeneklerin cok artmasına biraz tedirginlikle yaklaşan kişi olarak kask hakkında pek olumlu izlenim edinmemiştim. Fiyatını söylediğinde yüksek birşeydi galiba, yani fiyata bakılırsa iyi kaliteli olması ve güvenlik açısından soru işareti dahi bırakmayacak kadar güvenli birşey olması gerekiyordu. Ancak bu kaza sonrası bazı soru işaretleri var.
Bu kaza olmadan birkaç ay önce motositletçi kardeşim yeni bir kask almış ve kaskı gösterip fikrimi sormuştu. yeni moda mat siyah kasklardan, markası da Giwi. Üretim yeri neresi diye baktım belli değildi. Elime aldım, kara renk vizör yapmışlar, fakat kademe kademe açılmasını değiştirip vizör kapalı, vizör ortada ve vizör tam açık olacak şekilde sadece 3 kademe yapmışlar yani giderken kask buğu yapmasın diye çok az açıp aralama imkanı yok, ortaya kadar açılsa tüm rüzgar yüze vuracak. Ancak kardeşim dedi ki vizör içi buğu önleyici kaplamaya sahip. ancak dışardan temiz hava gelmesi için de onu aralamak isteyebilirim, onu da yapamayacağım.
kendi kaskımı düşündüm, vizör açılması 8-10 kademeli Nolan marka üstünde üretim yeri Made in Italy yazıyor. Bir önceki kaskım da Shark 'tı. Shark 1-2 sene önce dayanıklılık üzerine oldukça çarpıcı bir reklam yayınladı (youtube id'si v=8p1ZJ_WBRkU) Kendi kardeşimin de, Bilgin'in de ve herkesin de bu tür unsurlara dikkat etmesini tercih ederdim ancak ne yazıkkı gerçekte öyle bir durum yok. Kardeşim yazlar geldi mi ön kısmı açık bir kask kullanmaya başlıyor bir de. Oysa ki kazada en cok darbe ceneye doğru geliyor. Tabi ki onu da anlatamazsın, anlatamadım onu kullanıyor hala. Bir de sele altında askerlerin giydiği çanak şeklinde birşey taşıyor ve bazen onu takıyor ki onun için yorum dahi yapmaya gerek yok herhalde.
Konuyu, Bilgin'in Eskişehir'de motosikleti aldığı gün çektiğim bir fotoğrafla sonlandırayım.
Allahım yardımcınız olsun, şu an kadıköy vapurundayım. Bugün işe motorsuz gittim. Halsizdim, eski konularından hatırlıyorum kendisini. Vapura bindiğimden beri ağlıyorum abi. Tanımadığım biri için değil, sanki tanıdığım biriymiş gibi geliyor. Benimle aynı yaşta (32) , benzer hobileri olan yaşamayı seven biriymiş.
Allah ailenize sabır versin, kardeşimizin mekanı cennet olsun.
Hiç büyük cc ile başlanmaz diye bilinen öğütleri verecek değilim, maalesef bu bokun kuralı yok. Sınırı yok. İnsanın da hevesinin sınırı yok. Ne desem bilmiyorum ama Allah ona şefkatli bir ahiret nasip etsin
Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır versin Allah cc.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)