DOSTUMUZ,AĞABEYİMİZ MUSTAFA NİZAMOĞULLARINI (MUSTAFA BABA) KAYBETMENİN ACISINDAYIZ.. CENAZESİ 29.9.2012 CUMARTESİ GÜNÜ BOSTANCI- ŞENESENEVLER EMİN ALİPAŞA CAMİİNDEN ÖĞLE NAMAZINI TAKİBEN SON YOLCULULUĞUNA UĞURLANACAKTIR.
DOSTUMUZ,AĞABEYİMİZ MUSTAFA NİZAMOĞULLARINI (MUSTAFA BABA) KAYBETMENİN ACISINDAYIZ.. CENAZESİ 29.9.2012 CUMARTESİ GÜNÜ BOSTANCI- ŞENESENEVLER EMİN ALİPAŞA CAMİİNDEN ÖĞLE NAMAZINI TAKİBEN SON YOLCULULUĞUNA UĞURLANACAKTIR.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Allah gani gani rahmet eylesin... Üzüldüm...
Hastalık falan mı?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Doğrudur,uzun süredir rahatsızdı.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Mekanı cennet olsun ,kalanlara sabır diliyorum ,belleklerimizde iz bırakarak gitti :(
All over the world
Allah rahmet eylesin üzüntümü tarif etmem mümkün değil... yeri doldurulamayacak bir insandı...
Rabbim ailesine ve tüm dostlarına sabır versin...
huzur içinde uyu abi....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yapma yaa bende bu akşam aradım telefonu kapalıydı halini hatrını soracaktım
off yaaa çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin ailesinin ve sevdiklerinin başı sağolsun
off Allahım ne diyeceğimi şaşırdım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Allah rahmet eylesin kabri cennet olsun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Allah rahmet eylesin, yakınlarına, sevenlerine ve camiyaya başsağlığı diliyorum.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Allah rahmet eylesin...
Önce emniyet, sonra hareket...
Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun....
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... ....bir süredir görüşemiyorduk...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah rahmet eylesin. Acı gerçekler bunlar. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır diliyorum.
allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun ailesine sabirlar diliyorum.
Rahmetullah
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Çok üzüldüm,allah rahmet eylesin.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
Allah rahmet eylesin...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Allah Rahmet Eylesin, Her nefs ölümü tadacak ve hepimiz aynı kaderi paylaşcağız...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)