FınalCut Dostumun Yeni Shadowu (Video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Değerli insandır kendileri kazasız belasız sürsün inşallah...
Yaratan rabbinin ismi ile oku!
-
Metehan hayırlı olsun motor kardeşim allah kaza bela vermesin,yahu kenardaki sarı demir ne işe yarıyor koruma yada düşmeme demirimi yoksam...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Ünal kardeşim epey bir süredir arayışta olduğun motoruna nihayet kavuştun.Sanırım tam da istediğin gibi bir alet.Kazasız belasız güle oynaya kullan.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
senin şu dona hastayım mete abeyyy... hayırlı olsun finalcut
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Dostlar en basta Meteye ve sizlere çok teşekkür ederim..
Her motorcunun kalbinde bir aslan yatar mutlaka...Benim kalbimdeki aslanda bir shadow'du..
Nihayet 1 hafta kadar oncesine kadar aslanıma kavuştum..Allah herkese nasip etsin inşallah..
Mete sen Serdar abinin dediği gibi cüssesi kadar kalbi olan bir adamsın..
Allah seni ve dostluğunu başımızdan eksik etmesin...
Tünal abiyede sorusunun cevabını ben vereyim.
Abi benim iş yerimin orda arabalar yanaşmasın diye o demirleri dikmişler..
Ama motorlar için çok da güzel park yeri olabildiğini keşfettiğimden beridir oraya bırakıyorum motoru..
Saygılar cümleten...
-
sanki shadow Metehan abinin cbf finalcut abinin gibi hayırlı olsun buarada motor çok güzel, tabiri caizse çok kalafatlı bir motor
-
Bende dedim ona...
Sana bu yakışır diye...
Az gönlü kaldı gibi..
O bana cbf aldıramadı ama ben az ugrassam onu cruiserci yapıcam gibi...
-
FinalCUT
güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
-
Ünal kardesim hayirli olsun.caracal'ini satılığa çıkardığın zaman üzülmüştüm. Ama şimdi bu canavarı aldığını duyunca sevindim kardesim.kazasız belası kullanman dilegimle...
-
F54 adlı üyeden alıntı
senin şu dona hastayım mete abeyyy...
hayırlı olsun finalcut
şuu caaanım makinayı bırakıp benim şorta odaklandın ya valla şaşırdım...
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Her motorcunun kalbinde bir aslan yatar mutlaka...Benim kalbimdeki aslanda bir shadow'du..
Nihayet 1 hafta kadar oncesine kadar aslanıma kavuştum..Allah herkese nasip etsin inşallah..
Mete sen Serdar abinin dediği gibi cüssesi kadar kalbi olan bir adamsın..
...
Yüce İsa aşkına amen..
vayyy güzel kelam etmişiniz benim ruhumu okşadınız ...
turbocharge ...Ünalın makina benim makina sayılır...aslında makinaya ortağız fifti fifti ödedik...ruhsat ona kayıtlı...aynı tek günleri onda çift günleri makina bende olacak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Ünal kardeş hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan .Pazar günü konuşmustuk ön cam çok sallanıyordu ne yaptın ?
-
FinalCUT adlı üyeden alıntı
Mete sen Serdar abinin dediği gibi cüssesi kadar kalbi olan bir
adamsın..
Tünal abiyede sorusunun cevabını ben vereyim.
Abi benim iş yerimin orda arabalar yanaşmasın diye o demirleri dikmişler..
Ama motorlar için çok da güzel park yeri olabildiğini keşfettiğimden beridir oraya bırakıyorum motoru..
Saygılar cümleten...
abi hayırlı olsun, nice kazasız km'ler;
bu arada aynı aslanları besliyoruz kalbimizde
-
nadrov adlı üyeden alıntı
Ünal kardeş hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan .Pazar günü konuşmustuk ön cam çok sallanıyordu ne yaptın ?
Abi henuz bisey yapamadım o konuda...
O günden beridir pek görüsemedik kendisiyle...
sey_47 adlı üyeden alıntı
abi hayırlı olsun, nice kazasız km'ler;
bu arada aynı aslanları besliyoruz kalbimizde
Umarım sende kavuşursun en kısa zamanda..;)
-
arkadaşım pazar akşamı nereye kayboldun en az yarım saat seni bekledik bi petrol ofisinde numaran da yoktu arayamadık merak ettik yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Hayırlı Olsun 41 Kere Maşaallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
maşallah siyah da pek yakışmış, kazasız belasız sürersin inşallah ... bir honda chopper da bizim garajda var, 2005 olabilir, koyu sarı, 750cc, 7000 tl dediler ama sahibinden değil garaj çalışanından öğrendim, rakam kesin değil ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)