Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

!.....şehitlerimiz için ne yapacağız?...!

REKLAM ALANI
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    aslında oldukça derin ve acı veren bir konu.
    soru oldukça basit NE YAPACAĞIZ ?

maalesef cevap o kadar basit değil.

velev ki askerlik yan gelip yatma değil ise bir türk büyüğü (!) nün dediği gibi. bu gibi haberler katlanarak sürecek ve kardeşlerimizin ölümleri her dem olduğu gibi yüreğimizi yakacak biz ise dişlerimizi gıcırdatarak bu duruma mahal veren herkese lanet okuyacağız.

eğer memleketimin fidan gibi evlatları öldürülürken onbinler taksime akmıyor ise, devlet büyükleri meydana ve kitle iletişim araçlarına çıkıp ahkam kesmiyor iseler, timsah gözyaşları döküp devlet yönettiğini iddia eden zerre kadar vurgu olmadan, samimiyetsiz, ikircikli açıklamalar ile konuyu geçiştiriyor ise, en önemlisi halkın bu işe çözüm bulmasını beklermişçesine puslu bir hava yaratılıyor ise, katillerin lojistik sorumlusu devlet töreni ile karşılanıyor ise .... ne yapmamız gerekir ?

askeri boşuna tartışmayın ve yargılamayın. cumhurbaşkanı başkomutan ise sorumluluk onundur. başbakan "genelkurmay başkanım" dediğinde bu sorumluluğu üstüne almıştır.

hangi suyun nereden aktığını , hangi rüzgarın nereye estiğini öğrendik.

siyasete biraz fazla girdim kusura bakmayın.

samimiyetsiz olduğunu düşünenler olabilir lakin insanlıktan çıkma noktasındayım, eminim birçoğumuz aynı durumda. halk olarak sükunet içinde olmalı, uyanık olmalı ve askerimizi desteklemeliyiz. unutmayın ki teröristi davul zurna ile karşılanan askeri cezaevinden çıkartılmamaya çalışılan bir ülkedeyiz.

bu konuda çok doluyum lisan-ı münasip ile yazabileceklerim bunlar.

site yöneticilerinden ve motosiklet camiasından bekletim o dağ senin bu mangal benim gezmenin arasına bir adet geniş katılımlı "teröre lanet" sürüşü organize etmeleri.

eğer benim kardeşlerime kurşun sıkan terörist ise ondan daha teröristleri de var bu topraklar üzerinde.

fidan gibi kardeşlerim hepinizin ruhu şad olsun, onlara "şehit" demeye dilim varmıyor kurbandır onlar.

kabahatin çoğu bizde onun bunun için meydanları dolduranlara inat yalnız bırakıyoruz kardeşlerimizi ....
    can't be worried about that shit. life goes on man.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    evet yapılması gereken organızasyon anlamlı ama yazılan ifadeler sıyası boyuta ulaşacak derecede neden anlamlı bır gün için bıle fıkır caprazlarına düşüyoruz neden boyutlar sıyası boyutlara ulaşıyor kapatın gözünüzü ve o gün şehıtlerımız için bır arada olacağız ben gelıyorum deyın yeter

Alıntı clemenze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duyarlılık başka birşey ama bu konuda kimse birşey yapamaz. Bu konuyu site çökene kadar yazsanda hergün aynı şeyler olmaya devam edecek...
    Hükümet, TSK, ABD veya muhalefet bu işlerin sorumlusu diyipte hergün didinsek boş. Kısa bir süre önce doğudan stratejik bir yerden geldim ama gördüklerimi düşündükçe inanın şehit haberleri geldikçe gülüyorum(kusura bakmayın).

Adamlar konvoy halinde gözümüzün önünden geçiyorlardı ve müdahale edemiyorduk. Varın gerisini siz düşünün!!! Önümüzden geçen elemanlar gidip diğer karakoldaki arkadaşlarımızı şehit ediyorlar . Vs vs vs.. İnanın daha ellerim barut kokuyor ve bunları malesef söylemek bile çok zor.

Dendiği gibi sadece 45 sn...
    Kardeş, ben şunu anlamadım!.

- Neden bu konuda kimse bişey yapamaz?

- Şerefsizler önünüzden geçiyor!. Siz neden müdahale etmediniz/etmiyorsunuz? Size bu yönde telkinde bulunan kim/kimler?

- Mademki, siz müdahale etmiyorsunuz!. Diğer karakollara neden haber verip de önlem almalarını sağlamadınız/sağlamıyorsunuz?

- Hem müdahale etmediğini , hem de ellerinin barut koktuğunu yazıyorsun. Nereye ateş ediyorsunuz?

- İnan çok merak ettim. Hayretler içinde kaldım!. Açıklama yazarsan sevinirim. İnşallah ben yanlış anlamışımdır..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster

- Şerefsizler önünüzden geçiyor!. Siz neden müdahale etmediniz/etmiyorsunuz? Size bu yönde telkinde bulunan kim/kimler?

- Mademki, siz müdahale etmiyorsunuz!. Diğer karakollara neden haber verip de önlem almalarını sağlamadınız/sağlamıyorsunuz?

- Hem müdahale etmediğini , hem de ellerinin barut koktuğunu yazıyorsun. Nereye ateş ediyorsunuz?

- İnan çok merak ettim. Hayretler içinde kaldım!. Açıklama yazarsan sevinirim. İnşallah ben yanlış anlamışımdır..

Yok sen yanliş anlamadin, sen doğru anladin, o bölgenin birlik komutani aman ben sehit vermiyim sonra hesabini veremem diye çatışmıyorda ondan... O arkadaşın ellerindeki barut kokuların teröristlerin saldırı anlarında karşılıklı çatışmalarda ellerine sinen kokular. Bizler burada kendimizi yirtiyoruz ama nafile, terörle gerçekten mücadele etmesi gereken kişiler elleri kollari bagli izliyor. Doğuda bulundunuzmu bilmiyorum ama çok değişik entrikalar dönüyor oralarda.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı Mesajı göster

(Çünkü; görüntü aldığınızı söylediğinizde; bırakın etrafı telaşlandırmayalım durumları...! Ne abes değilmi, bu rütbeliler devletten deli para alıyorlar. Asker zaten harlanmış bıraksalar vallahi tek mermi boşa gitmez. Başındaki komutan bir üstüne, o bir üstüne, sonra merkez karakoluna, merkez alaya, alay özel harekata, o istihbarata vs vs vs. adamlar sırf bu silsileden uzak durmak ve abi saat 5 olsunda gidip gazinoda pişti oynayalım modundalar. Acaba Şerefsiz kim kim kim!

(Çünkü; bunu yaptığınızda emre itaatsizlikten öyle bir ceza alırsınki daha toparlayamazsın, tabi eğer silahın varsa cezankatlanır birde üzerinde üniforma varsa daha da katlanır...Dendiği gibi dile kolay

(Nereye mi?; etkiye tepki desem! Sana ateş geldi sende can havliyle birazda hınçla tüm şarjörü boşaltırsın yada garip garipyerlerde pusular atarsın...Tabi birde ateş emri gelmeden sıktığın için cezası cefası!

(Malesef yanlış anlattım demek isterdim ama durum budur. Şeyh; söyleyeceklerim çok fazladır fakat sinir yapıyorum o yüzden sadece parantezler içine 2 satır yazdım)

Sinanın söyledikleri dile kolay şeyler. Tabi kafamızdaki şeyleri videoya çekemediğimiz için hep söylenenler havada kalıyor. Neyse bu konuların sonu yok bizdede kelime çok, dua etmekten başka çaremiz yok.

Alıntı clemenze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (Malesef yanlış anlattım demek isterdim ama durum budur. Şeyh; söyleyeceklerim çok fazladır fakat sinir yapıyorum o yüzden sadece parantezler içine 2 satır yazdım)

Sinanın söyledikleri dile kolay şeyler. Tabi kafamızdaki şeyleri videoya çekemediğimiz için hep söylenenler havada kalıyor. Neyse bu konuların sonu yok bizdede kelime çok, dua etmekten başka çaremiz yok.

Dualarımız , askerlerimiz, polislerimiz ve tüm güvenlik görevlilerimiz içindir.

Bu şartlar altında; her şehit haberinden sonra '' bu son olur inşallah '' nidalarımız

ve haykırışlarımız havada asılı kalacak ve yerini bulmayacak demektir!..

Gerçekler acı da olsa !.. Ben, birilerinin ekmeğine yağ sürmemek adına, yine de yanlış anlamayı tercih ederim.
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2089707

TURKBIKERS Öncülüğünde Tech Turkey ŞEHİTLERİMİZE SAYGI KONVOYU

Geçen sen de katılım gösterdiğimiz ve büyük ses getiren konvoya mazeretsiz olarak tüm kardeşlerimizin araç ya da motosiklet ile katılımlarını bekliyoruz.

Buluşma Noktaları :
    TARİH: 27 HAZİRAN PAZAR

Anadolu Yakası Kozyatağı Carrefour 12:30

Avrupa Yakası Honda Cem Cevizlibağ 12:30

Anadolu Yakası konvoyunun Honda Cem Cevizlibağa gelmesi sonrası yaklasık 13:30 gibi Edirnekapı Şehitliğine doğru hareket edilecektir.

Emniyetin izin verdiği geçen seneki Şehitliğin ilerisinde bulunan boş alanda araçlar park edilecek ve program gerçekleşecektir.

Edirnekapı Şehitliği çıkışında Konvoy sıra bozulmadan, amacımıza uygun şekilde yapılacaktır.

Edirnekapı Şehitliği Ziyareti
    Şehitlerimize dua edilmesi
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması
    Konvoy şeklinde İstanbul turu
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ismi cismi her ne kadar amacı ile örtüşmüyor gibi görünsede en yakın zamanda yapılacak en büyük organizasyon bu gibi görünüyor. Ancak bizim bu organizasyona katılımımız farklı olsun. Daha önce de yazdığımı gibi yazım dili konusunda yeteneğine güvenenler, ben kendimi iyi ifade ederim diyenler. Herkes Bu konuda halka dağıtabileceğimiz, duygularımızı güel bir dille anlatabileceğimiz ve halkın da bize destek olabileceği şekilde bildiriler yazıp o gün buluşma saatine kadar ufak gruplar halinde dolaşalım bu bildirileri dağıtalım. (Bununla ilgili bir izin gerekiyor mu o konuda bilgim yok ama araştırırım. Gerçi pizzacı hamburgerciler akşama kadar duraklarda telefoncular önümüzü keserek bedav hat bedava hat diye bağırıyorlar bu işemi izin isteyeceğiz.?) Sonuç olarak en fazla çoğunluğu yakalamak adın bu gruba katılalım, ama sabah erken saatte istanbul'a kendimizi gösterelim her yerde bizden birileri olsun. Bu bildirilerin basımına gelince. Hepimiz bilgisayar başında çalıştığıma göre yazıcılarımızda vardır illa bir matbaaya bastırmaya gerek yok 100' er sayfa bastırsa yetmezmi? Kırtasiye kesme doğrama işinide öğle yemekler ve çay paydoslarımı bu işe ayırarak yapabiliriz...!
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    böyle fikirler atsa da ortaya herkes canımı yese keşke.. Organizasyonun adı da yeri de saati de belli olduğuna göre herkes kendince sağa sola haber yaysa tabiiki çok daha fazla katkısı olur ammaaaaaaaa ANKARA da olmayacak mı bir organizasyon çevrem olsa ben kalkışayım diyecem ama ben daha o kadar yeniyim ki

Alıntı baBAha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle fikirler atsa da ortaya herkes canımı yese keşke.. Organizasyonun adı da yeri de saati de belli olduğuna göre herkes kendince sağa sola haber yaysa tabiiki çok daha fazla katkısı olur ammaaaaaaaa ANKARA da olmayacak mı bir organizasyon çevrem olsa ben kalkışayım diyecem ama ben daha o kadar yeniyim ki
    Bak kardeşim karınca hikayesi sana bir şeyler anlatmadı mı?

Bırak yeniyi eskiyi, al bayrağını yaz bildirini çık sokağa. Yada ben bu gün içerisinde bir şeyler yazıp aktiviteler başlığı altın açıcam konuyu oradan da kopyalayabilirsin. Ama yola çık yeterki yaya olarak arabayla motorla birileri elbet düşer peşine.

Motosikleti
    Afrika..
    Davosta filistinliler için dünyaya kafa tutan yetkililer neden kendi ülkesi için siyasi atılımlar yapmıyor? Birileri gider dünyanın öbür ucundaki birilerini öldürür avukatlığını biz yaparken kendi ülkemizi neden bu kadar savunmayız? Biz geçen aylarda bunları söylediğimiz zaman bi israil sempatizanlığı ile suçlanmadığımız kalmıştı. Ben ve benim gibi düşünenler şimdi neyle suçlanır bilinmez ama emin olduğum bi gerçek varki TÜRK bayraklarıyla kortej eşliginde sürüş yapmak sadece bize tarafımızı belli edecektir.

Şimdi ; Söz konusu VATAN ise filistin'in CANI CEHENNEME! demek istiyorum ama eminim konu yine farklı boyutlara taşınacak.

Çünkü kendi evlatlarımız aslanlar gibi şehit düşerken biz din kardeşliği uğruna sanki kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi filistini savunmuştuk. Şimdi ne olduda 180 derece kıvırıp böyle vatan perver olduk?

Organizasyona felan katılmıyorum.
    Herkeze kazasız sürüşler dilerim

İmkanı olanlar bayraklı motor sürüşüne ve şehitlik ziyaretine muhakkak katılmalıdır.

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Davosta filistinliler için dünyaya kafa tutan yetkililer neden kendi ülkesi için siyasi atılımlar yapmıyor? Birileri gider dünyanın öbür ucundaki birilerini öldürür avukatlığını biz yaparken kendi ülkemizi neden bu kadar savunmayız? Biz geçen aylarda bunları söylediğimiz zaman bi israil sempatizanlığı ile suçlanmadığımız kalmıştı. Ben ve benim gibi düşünenler şimdi neyle suçlanır bilinmez ama emin olduğum bi gerçek varki TÜRK bayraklarıyla kortej eşliginde sürüş yapmak sadece bize tarafımızı belli edecektir.

Şimdi ; Söz konusu VATAN ise filistin'in CANI CEHENNEME! demek istiyorum ama eminim konu yine farklı boyutlara taşınacak.

Çünkü kendi evlatlarımız aslanlar gibi şehit düşerken biz din kardeşliği uğruna sanki kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi filistini savunmuştuk. Şimdi ne olduda 180 derece kıvırıp böyle vatan perver olduk?

Söylediklerinde haksız taraf yok, ama durup dururken filistindi israildi bilmem ne diye bu konuyu başka sorunlarla doldurmayalım. Haklısın ama bu hareket haklılığını maalesef kötü yolla bildirmene neden oluyor. Filistine gidenlerle de işim yok gitmeyenlerlede. Bu başlığı açarken en baştan bölünmeyelim yazdım defalarca dil döktüm dikkat edelim diye.

Bakın arkadaşlar,

Derdimiz Osman Pamukoğlu değil,
    Başbakan veya devlet bakanları değil,

Her ne kadar bu görevin bizi yönetmeye çalışanlar ve onlara muhalefet edenlerin olsada onlar bu işi beceremedikleri için (becerebilselerdi bunlar konuşulmazdı.) bizler bir olduğumuzu, bu ülkenin sahipsiz olmadığını tarafımızı belli etmek için çıktık bu yola. Şimdi bu yolda bizi yalnız bırakacak olanlarda, bizimle olanlarda taraflarını belli etmiş olacaklardır. Bizim ticari kaygılarımız yok, bu organizasyonda yer alırsam kaybedebileceğim arkadaşlarım korkusu yok. Bölye bir organizasyon için şu anda yazı yazıyor olmak bile bir çabadır. Ve aşağıdaki yemin için Bayrağa sarılan kardeşlerimiz için bir şeyler yapmaya çalışırken bile bu kadar bölünüyorsak görüyorumki bu adamların işi hiçte zor değil. Bizi bölmek için silaha ihtiyaçları kalmadı artık. Adetlerimiz, inançlarımızı, insani duygularımızı ve anlıyışımızı o kadar öldürmüşlerki.... Birileri namaz kılana takunyalı der irticacı muamelesiyle örümcek beyinlilikle suçlar. Namaz kılan, kılmayanlara başka türlü bakar, solcusu sağcısı, bilmemnecisi, nedir derdiniz? Sıkıntınız ne?

Arkadaşlar ister gelin istersenizde gelmeyin, ben İNŞALLAH pazar sabahı Eyüp Sultana sabah namazına gidiyorum, kardeşlerime dua edeceğim. Ondan sonrasında da tek başıma bile olsam insanların uyanık olduğu saat aralığında motoruma bayrağımı takıp gezeğim, tarafım belli bir şeyleri değiştiremesem bile bu iş için bir şeyler yapmış olarak yaşayacağım geri kalan hayatımı. Ben bu yemini bir defa ettim, etmemek için türlü rezillik yapanlar, dilenciye sadaka vermeyip milyarlar döküp çürük raporu alanlar babasının anasının eteğinin altında askerlik yapanlar, siz bu yemini bilmezsiniz belki buradan okursunuz diye buyrun.......

Türk Askerinin Yemini

Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim.

'' SADIK1453 '' Kardeş alnından öperim senin..

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sinacim sen yine dogrulari soyluyorsun, ama o gun Yasasin Filistin Kahrolsun Israel diye naralar atanlar,iskenderundaki sehitlerin adlarini agizlarina bile almanyanlar forumun bu sayfalarinma simdi ugramiyorlar bile. Bu insanlar Turk bayragini Yesil hayal ediyorlar. Anitkabire ancak Tuvalet ihtiyaci icin gidecek insanlar. Agir konusuyorum ama gercek, 10,000 kisiden biri bile gitmedi taksime sehitler icin. Filistin olsa direk ya taksim yada konsolosluk taslamaya giderler.

Savastan sonra herkez genarildir derim ben hep. Cok atip tutuyorlar , herkezde bir fikir. Elazigi senin kadar iyi biliyorum , neden mi orda askerlik yaptim ben 96 senesinde. Elazigin insanini o kadar cok sevmistim ki anlatamam. Ama cidden aci bir gercek var, verilen sehitler bilinmesine diye cenazeleri tasiyan araclarin camlarini gazete ile kapatirlardi , insanlar gormesin diye. Bir kere mecbur kaldim bir astsubay ailesine sehit haberini vermek icin, esi feryatlari kopardi gormek istiyorum son kez diye. Gosteremedik ama, gosterecek vucut kalmamisti elimizde saglam. Bu ulkeye , askerine , gelecegine sahip cikmayanlara, baska ulkenin avukatligina soyunanlara diyorum simdi, sabah uyandiginizda kafanizda kursun mermisi yok ise, gece eviniz bombalanmiyor ise, bu Turk askerinin verdigi sartsiz kosulsuz gorevden dolayidir. Yatin kalkin sukur edin , onlar olmasa hepimiz birer HIC tik bugun.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylediklerinde haksız taraf yok, ama durup dururken filistindi israildi bilmem ne diye bu konuyu başka sorunlarla doldurmayalım. Haklısın ama bu hareket haklılığını maalesef kötü yolla bildirmene neden oluyor. Filistine gidenlerle de işim yok gitmeyenlerlede. Bu başlığı açarken en baştan bölünmeyelim yazdım defalarca dil döktüm dikkat edelim diye.

Bakın arkadaşlar,

Derdimiz Osman Pamukoğlu değil,
    Başbakan veya devlet bakanları değil,

Her ne kadar bu görevin bizi yönetmeye çalışanlar ve onlara muhalefet edenlerin olsada onlar bu işi beceremedikleri için (becerebilselerdi bunlar konuşulmazdı.) bizler bir olduğumuzu, bu ülkenin sahipsiz olmadığını tarafımızı belli etmek için çıktık bu yola. Şimdi bu yolda bizi yalnız bırakacak olanlarda, bizimle olanlarda taraflarını belli etmiş olacaklardır. Bizim ticari kaygılarımız yok, bu organizasyonda yer alırsam kaybedebileceğim arkadaşlarım korkusu yok. Bölye bir organizasyon için şu anda yazı yazıyor olmak bile bir çabadır. Ve aşağıdaki yemin için Bayrağa sarılan kardeşlerimiz için bir şeyler yapmaya çalışırken bile bu kadar bölünüyorsak görüyorumki bu adamların işi hiçte zor değil. Bizi bölmek için silaha ihtiyaçları kalmadı artık. Adetlerimiz, inançlarımızı, insani duygularımızı ve anlıyışımızı o kadar öldürmüşlerki.... Birileri namaz kılana takunyalı der irticacı muamelesiyle örümcek beyinlilikle suçlar. Namaz kılan, kılmayanlara başka türlü bakar, solcusu sağcısı, bilmemnecisi, nedir derdiniz? Sıkıntınız ne?

Arkadaşlar ister gelin istersenizde gelmeyin, ben İNŞALLAH pazar sabahı Eyüp Sultana sabah namazına gidiyorum, kardeşlerime dua edeceğim. Ondan sonrasında da tek başıma bile olsam insanların uyanık olduğu saat aralığında motoruma bayrağımı takıp gezeğim, tarafım belli bir şeyleri değiştiremesem bile bu iş için bir şeyler yapmış olarak yaşayacağım geri kalan hayatımı. Ben bu yemini bir defa ettim, etmemek için türlü rezillik yapanlar, dilenciye sadaka vermeyip milyarlar döküp çürük raporu alanlar babasının anasının eteğinin altında askerlik yapanlar, siz bu yemini bilmezsiniz belki buradan okursunuz diye buyrun.......

Türk Askerinin Yemini

Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatımı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim.

Sevgili sadik benim tepkim kesinlikle bu organizasyona degildir. Hatta organizasyonda olmasamda kalbimin sizlerle oldugunu bilmenizi isterim.

Tepkim ; 3 gun once filistin avukatligini yapip, yesil bayraklarla taksimi isgal edenleredir.

Tepkim ; Ülkemin 30 yildir kanayan yarasini 3 gunde unutan balik hafizalilaradir.

Tepkim ; 3 tane filistinli öldürüldüğü icin türk halkini savasa cagiran. Ama ülkesinde 30,000 sehit veripte sadece internet ortaminda propaganda yapan suursuzlaradir.

Tepkim ; Bu vatani sadece klavyesinde savunan, meydanlara cikmaya cesareti olmayan ayarsizlaradir.

Tepkim ; Daha sayayim mi sadik abi?

Simdi ben bu forumdaki bazi arkadaslara bisey demek istiyorum birde. Onlar kendilerini bilir ; Senin ne işin var israilde sen yıllarca filistin sömürüldü göz yumdun israille milyar dolarlık anlaşma yaptın. Irak sömürüldü amerika ile anlaşmalar yaptın stratejik ortak oldun. Bu yapılanların hepsine göz yumdun, yumduk, yumdular. Ne yardımı arkadaş senin ne işin var gazze de sen vatanına milletine sahip çık. Sen yıllarca hocalıda çeçenyada bosna hersekte filistinde ırakta sustun, şimdi sana sormazlarmı sanane filistinden diye!

Bu yazdiklarim seninle ilgisizdir sadik abi.
    Bugun yine dünyanin bi ucundaki adam dünyanin öbür ucundaki adami bombalasa biz kendi sorunlarimizi unutup elalemin derdine düsecegiz. pkk'yi bitirsek ne olucak sadik abi? Zihniyet degismeli..

Neyse ben konuyu biraz farkli mecralara cektim. Yazmiyim yazmiyim diyorum dayanamiyorum. Her düsüncedeki insanlara saygim vardir ama ne olursa olsun insanin bi durusu olmali bence.
    Ne zaman bu toplum sadece kendi ülkesinin beka'sı icin mücadele verir o zaman benim malimda canimda bu millete feda olsun!

Heyecanimdan ötürü herkezden özür diliyorum.
    Kalin saglicakla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    ya kardeşim bu filistin olayı ile neden bu kadar sulandırıyosunuz bu konuyu anlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum..
    soruyorum hanginizin evinde filistin bayrağı var?????
    o gün kaç taneniz çıkıp meydana filistin diye bağırdı?????
    kaçınızın saçı sakalı hizbullah üyesi gibi?????
    ben çıkıp meydanlarda filistin falan diye bağırmadım, bağıran bi yakınım da yok.. TC de yaşayan filistin vatandaşları olamaz mı bunlar???? kaç kişiydiler ki?? 100bin yada milyonlar mı döküldü sokaklara??? gitmiyosan gitme kardeşim

Şimdi ne olduda 180 derece kıvırıp böyle vatan perver olduk?
    sen bu lafı ağzına alacak adam değilsin.. ne biliyorsun kimin ne zaman nerden döndüğünü??????? adamı çıldırtmayın biyere katılacaksanız katılın, katılmayacaksanız topikten uzak durun. senin gibilere söyleyecek çok az sözüm çok fazla yumruğum war benimm.. prowakatör olsan ancak bu kadar tehlikeli laflar edebilirsin....................................... .....................................

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Avrupanın poposunu öpmeye devem ettiğimiz sürece daha çok çekeriz.

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı baBAha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya kardeşim bu filistin olayı ile neden bu kadar sulandırıyosunuz bu konuyu anlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum..
    soruyorum hanginizin evinde filistin bayrağı var?????
    o gün kaç taneniz çıkıp meydana filistin diye bağırdı?????
    kaçınızın saçı sakalı hizbullah üyesi gibi?????
    ben çıkıp meydanlarda filistin falan diye bağırmadım, bağıran bi yakınım da yok.. TC de yaşayan filistin vatandaşları olamaz mı bunlar???? kaç kişiydiler ki?? 100bin yada milyonlar mı döküldü sokaklara??? gitmiyosan gitme kardeşim

sen bu lafı ağzına alacak adam değilsin.. ne biliyorsun kimin ne zaman nerden döndüğünü??????? adamı çıldırtmayın biyere katılacaksanız katılın, katılmayacaksanız topikten uzak durun. senin gibilere söyleyecek çok az sözüm çok fazla yumruğum war benimm.. prowakatör olsan ancak bu kadar tehlikeli laflar edebilirsin....................................... .....................................

3 Gündür forumdasin daha. Dün'e kadar yazi yazmayi bilmiyordun.
    Konusulup edilenleri anlamadan kimin ne oldugunu bilmeden basbakan agizlari yapma bana.
    Ne kadar adam olup olmadigimi buradan anlayamazsin.
    Karnim tok boyle bos tehtitlere. Az cok yasini basini kestirebiliyorum bu laflarindan. Ayrica sen neden üstüne alindin? Yoksa sendemi onlardansin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    bu forum sayesinde nasıl birbirinden haberdar olup biyerlerde motorcular toplanıyosa ve nasıl kimse aslında birbirinin hiç bişeyi olmuyosa, o meydana çıkan TÜRKİYE ile nerdeyse alakası olmayan adamlarda ya filistin asıllı yada bazı cemaatlerin üyesi uşakları kuklalarıdır. başka ihtimal yok. kimse siz filistine sahip çıkıyosunuz da VATANA sahip çıkmıyosunuz diyebilecek kapasitede değildir. diyen adama derlerki sen ne yaptın bugüne kadar neye sahip çıktın?????? keşke VATAN için bişeyler yapabilmek o kadar kolay olsaydı ben ardahan da 14 ay dağlarda nöbet tutmak dışında VATAn için bişey yapamadım, hatta bunu da bişey yapmışlıktan saymıyorum. burası ne VATANPERVERLİĞİN ölçülebileceği bi yer nede sizler bunu ölçmeye kalkabilecek adamlarsınız.........

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)