Kardeş, ben şunu anlamadım!.
- Neden bu konuda kimse bişey yapamaz?
- Şerefsizler önünüzden geçiyor!. Siz neden müdahale etmediniz/etmiyorsunuz? Size bu yönde telkinde bulunan kim/kimler?
(Çünkü; görüntü aldığınızı söylediğinizde; bırakın etrafı telaşlandırmayalım durumları...! Ne abes değilmi, bu rütbeliler devletten deli para alıyorlar. Asker zaten harlanmış bıraksalar vallahi tek mermi boşa gitmez. Başındaki komutan bir üstüne, o bir üstüne, sonra merkez karakoluna, merkez alaya, alay özel harekata, o istihbarata vs vs vs. adamlar sırf bu silsileden uzak durmak ve abi saat 5 olsunda gidip gazinoda pişti oynayalım modundalar. Acaba Şerefsiz kim kim kim!
- Mademki, siz müdahale etmiyorsunuz!. Diğer karakollara neden haber verip de önlem almalarını sağlamadınız/sağlamıyorsunuz?
(Çünkü; bunu yaptığınızda emre itaatsizlikten öyle bir ceza alırsınki daha toparlayamazsın, tabi eğer silahın varsa cezankatlanır birde üzerinde üniforma varsa daha da katlanır...Dendiği gibi dile kolay
- Hem müdahale etmediğini , hem de ellerinin barut koktuğunu yazıyorsun. Nereye ateş ediyorsunuz?
(Nereye mi?; etkiye tepki desem! Sana ateş geldi sende can havliyle birazda hınçla tüm şarjörü boşaltırsın yada garip garipyerlerde pusular atarsın...Tabi birde ateş emri gelmeden sıktığın için cezası cefası!
- İnan çok merak ettim. Hayretler içinde kaldım!. Açıklama yazarsan sevinirim. İnşallah ben yanlış anlamışımdır..