52 diş darbesi ile beni ısıran Kangal köpeğe tebrikler.
Reklamlar
-
21 Haziran 2010, 17:55
Reklamlar
-
21 Haziran 2010, 17:59
Ne diyorsun yahu Kabus gibi.
Büyük geçmiş olsun. Durduk yerde sırtı dönük birine saldırması çok ilginç ve gerçekten korkutucu.
-
21 Haziran 2010, 18:00
Geçmiş olsun çok tırsarım o hayanatlardan
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
-
21 Haziran 2010, 18:00
geçmiş olsun.
köpekleri severim.kangal ve rot dışında da beslemedim.
ancak bana rot hep daha asi gelmiştir.kangalların insanlara saldırması az görülen birşey.
Orgazma Dudak Büktürür
-
21 Haziran 2010, 18:01
İlk önce geçmiş olsun arkadaş.Ben sivaslıyım 20 yaşındayım nerdeyse 20 yıldır kangalların içindeyim ben oyun hariç kangal köpeklerinden bir çizik bile yemememişimdir.Senin gördügün nedir ne değildir bilemem ama burda kangallar söz konusu olunca elimi koyarım. 20 yıldır hiç böyle bir şey başıma gelmedi.Kangallardada genelleme yapmayalım onlar asla böyle köpekler değildir,tekrar geçmiş olsun ALLAH inş. böle birşey yaşatmasın bir daha.
-
21 Haziran 2010, 18:03
iyi cesaret o canavarla kapışmayı göze alabilmek. Çok geçmiş olsun ama acaba üzerinizde onu kızdıracak bişey mi vardı?
-
21 Haziran 2010, 18:04
osman kardeşim geçmiş olsun ama kangalı alt etmişin ya helal olsun sahibine epey bi tazminat davası açarsın artık ama önemli olan kurtarmışın ufak bir çakın olsa epey bir iş görürdu veya bir sopa öyle araziye filan gidiyorsa ufak bi alette taşımak lazım neyse bunla kalsın allah koruya
-
21 Haziran 2010, 18:05
Korku filmi izler gibi okudum. Büyük geçmiş olsun
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
21 Haziran 2010, 18:07
çok geçmiş olsun çok dost canlısıdır ama size neden saldırdı anlamadım.. tekrar çok geçmiş olsun =D
-
21 Haziran 2010, 18:12
Osman abi ne diyorsun
Çok geçmiş olsun abi. Durum dahada kötü sonuçlarla bitebilirdi.
Ben olsam kesinlikle baş edemezdim o hayvanla.
Tekrar çok geçmiş olsun abi. En kısa sürede sahalara dönmen dileğiyle iyi istirahatler diliyorum.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
21 Haziran 2010, 18:18
bugay adlı üyeden alıntı
iyi cesaret o canavarla kapışmayı göze alabilmek. Çok geçmiş olsun ama acaba üzerinizde onu kızdıracak bişey mi vardı?
Köpek henüz iki yaşında. Ben bileli zincire bağlı. Fakat arılarımın bulunduğu bölgeye giderken onun yanı başından geçer 150 mt. sonrada arılara ulaşırdım. Fakat her geçişimde zincirini zorlayıp bana saldırmak isterdi. Sonuçta sahibi yokken zincirden kurtulmuş deniliyor. Bence bu doğru değil.Çünkü köpek bana saldırdığında bağ evinde hiç kimse yoktu. Buda evi ve çevresini savunma amaçlı olarak hayvanın serbest birakılmış olacağı kananatını güçlendiriyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Osman abi ne diyorsun
Çok geçmiş olsun abi. Durum dahada kötü sonuçlarla bitebilirdi.
Ben olsam kesinlikle baş edemezdim o hayvanla.
Tekrar çok geçmiş olsun abi. En kısa sürede sahalara dönmen dileğiyle iyi istirahatler diliyorum.
evet Sinan kardeşim. Malesef gerçek bu. Kimse burnu kanasın istemez. Fakat olayın ilk anından itibaren hep şunu söyledim.
Köpek iyi ki bir başkasına değilde bana saldırmış. Benim yerime bir bayana,çocuğa veya yaşlı bir insana denk gelse kurtuluşu olmazdı. Soğuk kanlılığım ve aşırı cesaretim üstün kıldı.
-
21 Haziran 2010, 18:19
büyük geçmiş olsun hacı, harbiden tam bir trajedi.. motorların seslerinin köpekleri kızdırdığı bir gerçek, acaba o sırada moturun tır tar tur tır çalışmakta mı idi
-
21 Haziran 2010, 18:20
osmanba adlı üyeden alıntı
Köpek henüz iki yaşında. Ben bileli zincire bağlı. Fakat arılarımın bulunduğu bölgeye giderken onun yanı başından geçer 150 mt. sonrada arılara ulaşırdım. Fakat her geçişimde zincirini zorlayıp bana saldırmak isterdi. Sonuçta sahibi yokken zincirden kurtulmuş deniliyor. Bence bu doğru değil.Çünkü köpek bana saldırdığında bağ evinde hiç kimse yoktu. Buda evi ve çevresini savunma amaçlı olarak hayvanın serbest birakılmış olacağı kananatını güçlendiriyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------
evet sinan kardeşim. Malesef gerçek bu. Kimse burnu kanasın istemez. Fakat olayın ilk anından itibaren hep şunu söyledim.
Köpek iyi ki bir başkasına değilde bana saldırmış. Benim yerime bir bayana,çocuğa veya yaşlı bir insana denk gelse kurtuluşu olmazdı. Soğuk kanlılığım ve aşırı cesaretim üstün kıldı.
abi büyük geçmiş olsun umarım kalıcı bişey yoktur....
köpek ne durumda o da en nihayetinde ölümden dönmüş....
hayvanın boğazını nasıl sıktıysan artık
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
21 Haziran 2010, 18:23
kayar2 adlı üyeden alıntı
osman kardeşim geçmiş olsun ama kangalı alt etmişin ya helal olsun sahibine epey bi tazminat davası açarsın artık ama önemli olan kurtarmışın ufak bir çakın olsa epey bir iş görürdu veya bir sopa öyle araziye filan gidiyorsa ufak bi alette taşımak lazım neyse bunla kalsın allah koruya
Arkadaşım kovanların yanında teşkilatım vardı. Beni hedeflediği noktadan herhangi bir alete ulaşmama fırsat vermedi ki. Savunacak birşey için etrafıma bakmamla bir yerime yapışıyodu.
-
21 Haziran 2010, 18:23
Geçmiş olsun abi bende kangal besliyorum öle hayvanlar değildir ama...
Köpek bu napca belli olmaz...Böyle hayvanları bağlı tutuyolar huysuz oluyo..
Ama geniş bahçede salık olsa inanın ona bulaşmayana saldırmaz...
Köpekleri zincirlemek iyi değil..
İyi kurtarmışsınız..
Geçmiş olsun
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
21 Haziran 2010, 18:26
Abi büyük geçmiş olsun...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
21 Haziran 2010, 18:27
takendy adlı üyeden alıntı
abi büyük geçmiş olsun umarım kalıcı bişey yoktur....
köpek ne durumda o da en nihayetinde ölümden dönmüş....
hayvanın boğazını nasıl sıktıysan artık
Hayvan şu an müşahade altında tutuluyor. Aşırı saldırganlığı şüphe uyandırıyor. Önumüzdeki 10 gün içinde sonuca varılacak. Aslında çok hırslı bir insanım. Bana kasteden kışıyı affetmem ihtimal dışı. Fakat mantıklı düşündüğümde hayvan koruma görevini yaptı. İşte burada frenleyip olumlu bakmaya çalışıyorum. Zannediyorum öyle bir tehlikeyle karşı karşıya kalan her insan doğal olarak kendini savunur..
Bende ki duruma gelince yaralar hızla savıyor. Sürekli kontrol altındayım. Sağ el parmaklarından biri henüz ciddiyetini koruyor..
Bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlara yürekten teşekkür ediyorum.
-
21 Haziran 2010, 18:28
Geçmiş olsun büyük bir bela atlatmışsın.
-
21 Haziran 2010, 18:31
çok büyük geçmiş olsun.. inan şok oldum, inşallah sizde kalıcı bir iz kalmaz, insanlara sebebsiz saldıran hayvanların yaşama hakkı olmamalı.. çoban köpeklerinde boyunlarına sivri dişli tasmalar olur genelde, Allah'tan o yokmuş.. tekrardan büyük geçmiş olsun
-
21 Haziran 2010, 18:34
hem büyük geçmiş olsun hemde nitelendiremediğim kadar büyük tebrikler.
cesaret işi.bende de vardır biraz ama sanırım ben o duruma gelsem ki Allah göstermesin yinede o hayvanı kesin öldürürdüm.ya o anda ya da daha sonra......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)