Kardeşim Kankam (C) 600 CC Şampiyonu Gökhan Konşuk
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mete Abicim; yazdıklarından belli ne kadar mutlu olduğun
Kardeşini tebrik ederim daha nice şampiyonluklar kazanır inş.
-
karasahin adlı üyeden alıntı
Mete Abicim; yazdıklarından belli ne kadar mutlu olduğun
Kardeşini tebrik ederim daha nice şampiyonluklar kazanır inş.
kanka yarışa gidemedim çok üzüldüm...geçen yaz düğünündeydim...öz kardeşim gibi severim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
gökhan abime başarılar. gerek motor sporlarında gerekse iş hayatında. ilk motorumu d&b motordan aldım ve kaçıncı servise gidişimdi hatırlamıyorum, tesadüfen öğrendim kendisinin gökhan olduğunu. herp söylüyorlardı gökhan iyidir, ona göster diye. ben ne biliyim kendisinin oranın sahibi olduğunu. maşallah arı gibi çalışıyo ve hiç patron forsu, tripleri yok. en sevdiğim yönüde bu zaten. tekrar başarılar diliyorum
-
başarılarin devamini dilerim 3 kelime haco:
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sabreden derviş muradına ermiş , boşuna dememişler. 1 günlük bi olay değil sonuçta uzun çalışma ve tecrübeler sonunda kazanılan bir şampiyonluk ,kutlamak gerek, başarılarının devamını dileriz
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
başarıların devamını dilerizzz
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
ALLAH kazasız belasız nice sampıyonluklar nasip etsin ,
-
-
Gökhan kardeşimize başarılarının devamını dilerim.
-
Şampiyona başarılar,dostluğunuz daim olsun. Hakikatten de şampiyon alçakgönüllüymüş
-
Kazasız belasız nice şampiyonluklara inş.
-
Tebrikler, başarılarının devamını dilerim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
gökhanım tebrik ediyorum, buralara ne emeklerle geldiğini çok iyi biliriz, dün akşam oktay motorda BABAnla birlikte kulaklarını çınlattık, yolun hep açık olsun kardeşim.
-
helal olsun sayın abim helal konşuk motorla bir bağlantınız varmı??:
-
Metehan sayesinde benide motorlandıran firmanın sahibi , ustası , çalışanı. Serviste çalışırken diğer ustalardan eğer tanımıyorsanız ayıramazsınız . Yarış kısmını bilmiyordum önceleri dükkandaki CBR ı sorunca öğrendim.
Nice başarılar dilerim Gökhan kardeşe .
-
mevlutgs adlı üyeden alıntı
helal olsun sayın abim helal konşuk motorla bir bağlantınız varmı??
:
honda kullanıpıta MEHMET KONŞUK ustayı tanımayan istanbulda pek yoktur, çayını kahvesini içmeye gidiniz
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Allah kaadan beladan korusun. kenan kadar adı duyulmasa da yetenekli olduğu belli ama
seni tanımakla şanssız olduğu da ortada
mevlutgs adlı üyeden alıntı
helal olsun sayın abim helal konşuk motorla bir bağlantınız varmı??
:
var müşterisiyim...ama cinsel bir birlikteliğim yok... ya ne bağlantım olacak motörü ondan aldık ahbabız...eşi dostu ona yolluyorum ...sende ona gitmelisin...senin servisin bakımda karbüratörü çıkarıp temizliyporumu bi sor bakalım...yapmıyorsa neden yapmadığını sor...git Ergin Ustaya D&B de makinana nasıl bakım yapılıyor gör sonra seninde bağlantın olsun...ekstra bi ücret alıyorlarmı bunada bak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Basarılarınız artarak devamını dilerim... Kazasız bol keyifli surusler... İstanbula yolum dusersa mutlaka tanışmak isterim..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
başarılarınızın devamını dılerım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler