kask vardı bu kez 50 ile şehir içinde giderken sağa dönmek için yavaşladım hızını alamış bi reault clio arkadan geldi çarptı bana altına aldı motoru ..motor araç ile yer arasında sıkıştı araç motoru 3-4 metre sürükledi.. bende motorun üstündeydim tabi ..hiç bi suçum yok ama adam ehliyetsiz oldumu anlayınca polis çağıralım dedi bende kabul etmedim mecbur masrafları ben ödedim ..bende bişi yok arabada 250 lira masraf olusru tampon kırıldı kaput çöktü bütün masrafları banba ödetti herif hem suçlu hem güçlü
eklenti :
yaf ama ne suçum varki bu salak herif beni 1 km önce solladı sol seritte sollama işi bitince geri sağa geçti ama hemen geçti önüme kırdı yani tamponu sıyırdım.. belliki adam acemi sonra ben onu solladım ışıklarda... arkadanda aynadan onu gözetliyodum bu adam acemi geçip gitsede kurtulsak diye bi ara gözden kayboldu bide baktımki motorun üstünde sörf yapıyom çizik dahi yok bende ama otomobil bum oldu motorda uf oldu ...
eklenti :
ehliyetin yok suçlusun diyen arkadaşa cevap:
ne yani ehliyetim olsa o araba bana çarpmıyacakmıydı altına alıp sürüklemiyecekmiydi .......nasrettin hoca evini kilitlemeden çarşıya çıkmış dönmüşki ev soyulmuş...bağırmış komşular yetişin ... komşular gelince ya hoca olurmu böle kapıyı açık koyuyosun bide kavuğun var filan diye başlamışlar hocayı bombardımana suçlamalara ...hoca daralmış heyyyyyyt be yeter demiş herkes beni suçluyo bu hırsızın hiçmi suçu yok.......
eklenti:
"Ehliyetsiz ölsen de seni ezen adam gene hapise girmez senin ehliyetsiz trafik hakkın yok " diyen arkadaşa cevap:
haklısın ehliyet almalıyım ama ehliyetli ölmekle ehliyetsiz ölmek arasında pek fark yok gibi geldi bana bilmem yanılıyormum ....hemşom ben öldükten sonra ehliyeti napiim... haaa anladım geride kalanlara miras bırakmış olurum dua etsinler diye
eklenti:
hala beni suçlayanlara cevap
ben öldükten sonra haklı olsam ne yazar önemli olan burada otomobilcilerin dikkatsizliği geçeki kazada ölen motorcuda haklıydı.. hani derlerya rahmetlide hızlı giderdi diye..rahmetlide haklıydı