bende kaza yaptım...:S:SALLAH korudu...
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun. neyseki size bir şey olmamış
-
şükür sende bir şey yok abi Allah korumuş ... geçmiş olsun motordada pek takılacak şeyler yok
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun. neyseki size bir şey olmamış
CengizhanD adlı üyeden alıntı
şükür sende bir şey yok abi Allah korumuş ... geçmiş olsun motordada pek takılacak şeyler yok
sağolun arkadaşlar...çok teşk...ama o an hala gözümün önünde motrun yerde çıkardığı ve arabaya çarptığı an ki ses....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
Çok geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var, montu giymenize rağmen dirsek zarar görüyorsa, allah korusun giymeseydiniz ne olurdu. Arkadaşlar korumaları her zaman takalım.
-
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Reşit19 adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var, montu giymenize rağmen dirsek zarar görüyorsa, allah korusun giymeseydiniz ne olurdu. Arkadaşlar korumaları her zaman takalım.
bende ilk başta anlamamıştım sonradan monta baktım korumalık olan yer sürtmemiş yere.iç tarafı sürmüş....iyiki montu giymiş,m...
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım.
teşk. abicim sağolasın.....
-
geçmiş olsun allah korumuş .. daha kötüsü de olabilirdi tekrar geçmiş olsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
27 Temmuz 2009, 11:35
Kardeşim çok çok geçmiş olsun,neyse ki daha beteri montun engellemesiyle olmamış,dilerim son kazandır ,boyun sırtın bedeninin hemen tümü üşme anında ki kasılmayla zorlandığından 1 haftaya yakın sana kazayı anımsatacaktırönerim kas gevşetici alman,tekrar geçmiş olsun
-
27 Temmuz 2009, 11:46
Kardeşim geçmiş olsun ALLAH cc beterinden saklasın..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Temmuz 2009, 11:49
slm
slm geçmıs olsun, ıste bu ınsanlar hem suclu hemde guclu, Altında motosıklet degılde eski kasa dodge 250 demır yığını olsaydı bu adam senın onunde kesınlıkle anı fren yapmazdı.
Bende gecenlerde kendını bılmez kadın ve yanındakı kucuk cocugu vardı, karşıdan karşıya gecerken direk önüne bakıyor. yayalarda tehlıke tabı akrabalıgımız kadınla cogaldı ama ne yapabılırsınkı
Motosıklet trafıkte sıfır dıger ulkelerde trafıktekı konumu nedırkı_?
-
27 Temmuz 2009, 11:50
jesse adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun allah korumuş .. daha kötüsü de olabilirdi tekrar geçmiş olsun
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
Kardeşim çok çok geçmiş olsun,neyse ki daha beteri montun engellemesiyle olmamış,dilerim son kazandır ,boyun sırtın bedeninin hemen tümü üşme anında ki kasılmayla zorlandığından 1 haftaya yakın sana kazayı anımsatacaktır
önerim kas gevşetici alman,tekrar geçmiş olsun
aynen dediğin gibi birde nezle olmuşum felaket...bütün eklem yerlerim ağrıyor..
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Kardeşim geçmiş olsun ALLAH cc beterinden saklasın..
allah razı olsun allah birdaha yaşatmasın....
-
27 Temmuz 2009, 11:53
alix çok geçmiş olsun iyi olman sevindirici... inşallah en kötü kazan bu olur arkadaşım...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
27 Temmuz 2009, 11:55
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
27 Temmuz 2009, 11:55
Geçmiş Olsun...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
27 Temmuz 2009, 11:57
hafız hafta sonu sınava girdim. sınava girerken üzerimde kask dizlik eldiven ve korumalı montum vardı. 25 kişi kdardık sınava iştirak eden. tek 100 alan kişi varmış o da benim. şimdi yüzlük bir kıyafetle kaza yapmışsın allah saklamış. bir sokak arkaya giderken bile emniyet kemeri bağla diyorlar ya yola çıkarken muhakkak korumaları giymek gerekiyor bu kaza da bize bunu ispat etti. çok geçmiş olsun.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
27 Temmuz 2009, 12:03
çok geçmiş olsun, motoru takmayın kafaya, o yerine gelir...
-
27 Temmuz 2009, 12:10
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
alix çok geçmiş olsun iyi olman sevindirici... inşallah en kötü kazan bu olur arkadaşım...
htmetin adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arakdaşım..
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
Geçmiş Olsun...
çok sağolun arkadaşlar allah kimseye kaza bela göstermesin....o gün akşam da annem le kardeşimi niğde ye gönderecektim...ama yetişemedim annemin haberi yok olursa valla beni bindirmez motora artık...
-
27 Temmuz 2009, 12:15
Çok geçmiş olsun. Umarım bu son kazan olur.
O bahsettiğin insanımsılar daha önce de buna benzer kazalara sebep oldular aynı yerde. Orada neredeyse her ay birinin başı yanıyor ve bu adamlar hala aynı tavırla devam; "Arkadan çarptın, sen suçlusun!" İşin yoksa gel de derdini anlat..
Birgün inşallah kalabalık bir ekibe denk gelirler de, kimin kime çarptığını bile anlayamadan derslerini alırlar.
Tekrar geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler