Denizli'de kaza - Şampiyonun sonu!
-
arkadaşlar nette gezerken bir gazetenin internet sitesinde bu haberle karşılaştım. Talihsiz bir kaza sonrası aramızdan ayrılan kardeşimize allahtan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum.
DENİZLİ’de motor sporları yarışmalarında şampiyonlukları bulunan 33 yaşındaki Ali Taş, motosikletiyle antrenmana giderken trafik kazasında öldü. Motor tutkunları, Türkiye Pist Şampiyonu Ali Taş'ın ani ölümüyle sarsıldı.
KAZA KURBANI OLDU
Evli ve 2 çocuk babası olan, motor sporlarındaki yarışlarda çeşitli dereceleri bulunan Ali Taş, 5 Temmuz'da Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılacak Marmara Motokros Şampiyonası'na hazırlanmak için, geçen pazartesi günü saat 19.00 sıralarında yarış motosikletiyle antrenman yapmak için Kirişhane Mahallesi'ndeki evinden yola çıktı. Ali Taş, yönetimindeki yarış motosikletiyle Gökpınar Baraj Gölü yanındaki bölgeye antrenman için giderken, Necip Ali Küçüka Caddesi'nde karşı yönden gelen 33 yaşındaki Abdi Selek yönetimindeki 20 S 1067 plakalı otobüsle çarpıştı. Hatalı olarak tali yola girmek istediği belirtilen otobüse plakasız motorsikletiyle çarpan Taş, ağır yaralandı. Taş, götürüldüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde kurtarılamadı. Polis otobüs şoförü Abdi Selek'i gözaltına aldı. Selek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Şampiyon motosikletçinin kazada hayatını kaybetmesi, Denizli'deki motosiklet tutkunlarını ve ailesini yasa boğdu. Ali Taş'ın motor tutkunu arkadaşları, acılarının büyük olduğunu ve Türkiye'nin bir şampiyonunu kaybettiğini söyledi. Ali Taş, 2005 yılında İzmir'de yapılan Türkiye Pist Şampiyonası'nda birinci, 2008 İstanbul Park'ta yapılan Türkiye Motokros Şampiyonası'nda ise üçüncü olmuştu. Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği yarışmalara sürekli katılan Ali Taş, yarışmalarda aldığı çeşitli derecelerin yanı sıra 5 de kupa kazanmıştı. Ali Taş, Marmara Motokros Şampiyonası'nda birinci olmak için sürekli yarış motoruyla antrenman yapıyordu.
Reklamlar
-
Life is what happens when you are busy making plans
-
Gaziantep İl Temsilcisi
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
ALLAHrahmet eylesın üzücü bır durum ALLAH yakınlarına sabır versın
-
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin
dikkatsiz sürücüler oldukça daha çok can yanar
-
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin..
-
Allah rahmet eylesin, bende nette okudum haberi. Hatali otobusmus
-
Moderatör
ALLAH rahmet eylesin, profesyonel bir motosiklet sürücüsü olsanız dahi karşınızdaki dikkatsizler yüzünden hayatınızı yitirmeniz çok kolay ülkemizde maalesef.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Motosiklet Eğitmeni
1 saat kadar once haberlere bakarken rastladim bende.
Tatsiz konulari açmayi pek sevmedigimden elim gitmedi topic açmaya.
Okudugum gazetenin sitesinde kullandigi fotograflar:
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
02 Temmuz 2009, 18:03
haklısın coq haber tatsız bi haber. Ben de gazeteci refleksiyle sitede göremeyince hemen açayım dedim. Böyle kazaların ilki de değil sonu da olmayacak ama ben hala aynı tepkileri veriyorum duyduğum zaman. Korku, sinir gibi duygular birbirine karışıyor. Tam geçti derken başka bi kaza haberi, ölüm haberi geliyor...
-
02 Temmuz 2009, 18:48
Şampiyonun sonu!
Denizli'de motor sporları yarışmalarında şampiyonlukları bulunan 33 yaşındaki Ali Taş, motorsikletiyle antrenmana giderken trafik kazasında öldü. Motor tutkunları, Türkiye Pist Şampiyonu Ali Taş'ın ani ölümüyle sarsıldı.
KAZA KURBANI OLDU
Evli ve 2 çocuk babası olan, motor sporlarındaki yarışlarda çeşitli dereceleri bulunan Ali Taş, 5 Temmuz'da Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılacak Marmara Motokros Şampiyonası'na hazırlanmak için, geçen pazartesi günü saat 19.00 sıralarında yarış motosikletiyle antrenman yapmak için Kirişhane Mahallesi'ndeki evinden yola çıktı. Ali Taş, yönetimindeki yarış motosikletiyle Gökpınar Baraj Gölü yanındaki bölgeye antrenman için giderken, Necip Ali Küçüka Caddesi'nde karşı yönden gelen 33 yaşındaki Abdi Selek yönetimindeki 20 S 1067 plakalı otobüsle çarpıştı. Hatalı olarak tali yola girmek istediği belirtilen otobüse plakasız motorsikletiyle çarpan Taş, ağır yaralandı. Taş, götürüldüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde kurtarılamadı. Polis otobüs şoförü Abdi Selek'i gözaltına aldı. Selek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Şampiyon motosikletçinin kazada hayatını kaybetmesi, Denizli'deki motosiklet tutkunlarını ve ailesini yasa boğdu. Ali Taş'ın motor tutkunu arkadaşları, acılarının büyük olduğunu ve Türkiye'nin bir şampiyonunu kaybettiğini söyledi. Ali Taş, 2005 yılında İzmir'de yapılan Türkiye Pist Şampiyonası'nda birinci, 2008 İstanbul Park'ta yapılan Türkiye Motokros Şampiyonası'nda ise üçüncü olmuştu. Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği yarışmalara sürekli katılan Ali Taş, yarışmalarda aldığı çeşitli derecelerin yanı sıra 5 de kupa kazanmıştı. Ali Taş, Marmara Motokros Şampiyonası'nda birinci olmak için sürekli yarış motoruyla antrenman yapıyordu.
ALINTI
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
02 Temmuz 2009, 18:52
başımız saolsun ne diyelim arkadaşlar bi fazla dikkat gerçi ne kadar dikkatli olsakta olan yine oluyo ama
[U][U][/U][B][COLOR="Indigo"]::lac::Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...::lac::[/COLOR][/B][/U]
-
02 Temmuz 2009, 18:56
Arkadaşım Keşke Başlıkta ''Şampiyonu sonu'' değilde,
''Bir Şampiyonu Daha Kaybettik,Başımız Saolsun''Yazsaydın...
allah rahmet eylesin,
tedbir esastır,
fakat trafik öyleki sen ne kadar dikkat etsende , o senin peşini bırakmıyor...
Arkadaşlar Sevdiklerimiz Ve Bizi Sevenler İçin Lütfen DiKKaT...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
02 Temmuz 2009, 19:01
Hürriyet gazetesindeki başlık daha fena.Allah rahmet eylesin.Allah sevenlerine yakınlarına sabır versin.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
02 Temmuz 2009, 19:02
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
02 Temmuz 2009, 19:04
-
02 Temmuz 2009, 19:05
Allah rahmet eylesin ....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Temmuz 2009, 19:09
ALLAH rahmet eylesin, nur içinde yatsın,umarım o kazaya sebep veren otobüs sürücüsü hak etiği cezayı bulur.
-
02 Temmuz 2009, 19:10
mekanı cennet olsun..yakınlarına sabırlar diliyorum
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
02 Temmuz 2009, 19:13
Böyle haberler gördükce motosikletten soğuyor insan.
Allah rahmet eylesin Allah kaza bela vermesin kimsenin başına..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler