büyük geçmiş olsun
Allah'ım tekrarından korusun
Geçmiş olsun, umarım son kazanız olur...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun..
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
geçmiş olsun. geçen cumartesi günü bir mağazadan şu anki kaskıma göre daha sağlam daha kalitesi bir kask almaya gittim. mekanın sahibi kaskımın şehir trafiğinde idare edeceğine bunun yerine dizlik dirseklik eldiven ve sırtlık gibi ekipman almamın daha faydalı olacağını söyledi. dükkandan ayrıldıktan 150 metre sonra kırmızı ışığı arkasındaki araca baka baka geçen bir araç sıkıştırdı. kafadan girmek yerine önce pompalayarak fren sonra blok firen ile motorumu sol yana yatırdım. araca bir metra kala durdum. adam hiç istifini bozmadan sanki olayın sorumlusu kendisi değişmiş gibi bastı gitti. plakayı dahi alamadım o şok ile. frenlememin etkisi ne motorda ne de bende kırık çıkık var. sadece ufak birkaç çizik. vesselam elde eldiven dizde dizlik muhakkak olmalı. dersimi sizin kaza ile de ikinci kez aldım
Geçmiş olsun
gerçekten okurken bile acayip oldum allah korumus
motorsikletten 3 kere dustum ne demek oldugunu bilirim
tekrar tekrar geçmiş olsun
Olayı yaşamış gibi olduk valla :( Allah göstermesin bi daha,büyük geçmiş olsun...
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
çok geçmiş olsun, umarım bu kazalara sebebiyet verenler cezasını bulur
Çok geçmiş olsun ....
Arkanda artçı ile kaza yaparsan ve bilincin yerinde ayaklanırsan kesinlikle hemen artçını ararsın ...ilk bulmak ve görmek istediğin şey oluyor.
Gerisi zaten şok...
Tekrar geçmiş olsun.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Gecmıs olsun...allah daha beterınden korusun ...
Gercekten yasamıs kadar oldum... Cok gecmis olsun...
Çok geçmiş olsun... Umarım üzerindeki şoku atlata bilirsiniz....
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
allah korumuş...geçmiş olsun....verilmiş sadakanız varmış...
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Tekrarını yaşamamanız dileğiyle.
Buradan çıkarılacak en önemli ders bizim üzerimize düşenleri yapmamız. İstanbul'da hemen her gün çoğunluğu tem ve e5'de olmak üzere 50+km yol yapıyorum. Bu sıcakta kask+mont+eldiven+dizlik+bellik+bot giyiyorum, görenler idadesiyle bana bakıp "yanmıyor musun öyle?" diyorlar. Ancak benim cevabım her zaman hazır :" Asfalt yanığı olmaktan iyidir"...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Geçmiş olsun abicim.Bende elimden geldiğince kullanmamaya özen gösteriyorum artık.Trafik çok kötü ya.
Omercem, geçmiş olsun kardeşim. Yazını okurken, olayı yaşadım adeta.
Çok ama çok fazla üzüldüm. Ama ne mutlu ki, her ikiniz de fiziksel olarak iyi durumdasınız, en azından çok önemli bir şeyiniz yok. Allah sizi birbirinize bağışlamış.
Tüm olanlara rağmen, yine de "Bundan sonra motora sehir içinde binmeyeceğim, sadece şehir dışında bineceğim" diyebilmeni takdir ettim. Benim başımdan böylesine büyük bir tehlike geçse motora bir daha binmemeyi çok ciddi olarak düşünürdüm herhalde.
İstanbul'da insanlar gerçekten bir acayipleşti. Araç kullanmıyor, trafikteki düşmanlarımızla savaşıyoruz adeta. Yollar resmen ruh hastaları ile dolu. Normal insanlar bile bu Istanbul'un trafiğinde zaman içerisinde bozuluyor. İzin verilse yollara tank ile çıkacaklar. Biz motorlar ise zaten trafik içerisinde karasinek muamelesi görüyoruz. İnsan yerine koymuyorlar bile. Genel toplumsal ruh halimiz, yollara bu şekilde yansıyor. Istanbul'da motora binmek çok büyük cesaret. Yola çıkmadan önce sevdiklerimizden bir helallik almak gerekiyor galiba.
Bilinçli bir motosiklet sürücüsü olarak, bu kazada daha beterinin gerçekleşmemesinde, senin olumlu bir katkın vardır diye düşünüyorum. Sana ve eşine geçmiş olsun omercem. Bir daha da böyle üzüntü yaşamayın inşallah...
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
geçmiş olsun umarım bu en son kazanız olur
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)