Bugün saat 00:15 suları işten çıkmışım eve doğru yola koyuldum, beyazıttan aksaraya inerken ordu caddesinde(aksaray tramvay durağı önü) biri önüme atladı, evet resmen atladı...
bana yeşil yanıyordu hızım 40-50 idi sanırsam adamı farkettim yola yanaştı ama beni gördü ve çekildi(yapması gerektiği gibi) sonra tam ben yaklaşınca birden attı kendini yola çok yakın mesafe olduğu için ne durabildim nede kaçabildim zaten yerler sırılsıklam ıslaktı adamı kıl payı sıyırdım ama motor kontrolünü kaybettim ve düştüm. Allahtan kendimi kurtardım ve motor altında kalmadım. Çok şükür bende hiç yara vs yok, adamda da. ama motor yan yattı ve yaklaşık 2mt sürüklendi:(:(:(:(:( o sinirle yerden kalktım ve adamın üstüne yürüdüm ve farkettim ki ağlıyor, biraz daha dikkatli baktım konuştum zihinsel engelli olduğunu anladım:( çok korkmuştu, sinirim yatıştı ve birilerinin yardımı ile motoru kaldırdım
biraz ilerde motoru sağa çektim ve incelemeye başladım o sırada 2teker dostluğu, geçen bi yamaha sürücüsü yanaştı ve bi sorun olup olmadığını sordu, teşekkür ettim iyicene kendime gelince eve geldim ve duş aldım, yüzük takılı olan parmağım yüzüğün sıkıştırması ile biraz çizilmiş başka bişi yok şuanlık
ve sonuç, sağ ayna ve sinyal gitti
sağ grenajda çizikler
ve egzoz
gözüm gibi baktığım motorumla kaza yapmak çok ama çok üzücü