Arkadaşım kardeşim dostum canım kadar sevdiğim eray, bugün yeni yaşına basmış bulunuyor Yeni yaşını kutlarım eray kardeşim pastayı üfle hadi
Arkadaşım kardeşim dostum canım kadar sevdiğim eray, bugün yeni yaşına basmış bulunuyor Yeni yaşını kutlarım eray kardeşim pastayı üfle hadi
püüüffffff
abi çok teşekkür ediyorum . nasıl sevindim anlatamam çok çok teşekkür ediyorum .canlarım benim
14.11.1987 ... vay bee 21 doldu . babama diyim de artık bana bir vt 750 alsın hehehe
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
iyiki doğdun lee
iyiki doğdun walla iyiki varsın iyiki bizimlesin Allah seni önce ailene sonra bize bağışlasın erayım sana nice mutlu yıllar uzun km'ler ve iyi seneler diliyorum
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
daha güzel seneler görmen dileğiyle.mutlu yıllar eray.
nice mutlu yıllara
yeni yaşında yeni motorlarla olursun umarım
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceee.....
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
iyiki dogdun nice senelere
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
nice mutlu yıllar
mutlu yıllar eray ilerki doğum günlerinde istediğin motosiklet'lere binersin umarım
İyiki doğdun Eray abi
Nice nice mutlu yıllara...
Saygılarımla...
nice mutlu senelere eray daha nice doğum günleri görmen dileğiyle kardeşim...
Doğum günün kutlu olsun abi.Nice sağlıklı, mutlu, rüzgarlı senelere
nice yıllara abi mutlu yıllar .
nice yıllara sağlık dolu inş
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
Erayy Bizi Diskoya Götür D.günü Hatrına Masraflar Senden Kızlar Senden :d Iyiki Dogdun Eray Sevioruz Seni Benim D.günü De Yaklasıo :d
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)