selly nickli arkadaşımız kaza yapmış durumu iyi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yaaaa Allah korumuş,ucuz atlatmış,herzaman diyoruz kask,kask,kask hayat kurtarır..çok şükür km si fazla diilmiş aksi taktirde....düşünmek bile istemiyorum..acil şifalarrr..selly
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
-
Geçmiş olsun demekten başka elimizden ne gelir ama şunu da söylemek istiyorum ister schooter olsun ister racing olsun her zaman tam koruma
-
Geçmiş olsun,ölümden dönmüş.
-
-
Geçmiş olsun, konuşabildiğine göre hayati tehlikesi yok. İnşallah çabuk iyileşir.
Arkadaşlar asfalt aynı asfalt hangi motoru sürdüğünüze bakmaz. Hep tam koruma ile sürelim lütfen.
-
Bununla geçmiş olsun.Hasar baya ağırmış fakat ucuz atlatmış arkadaşımız.Bundan sonra korumasız çıkma demek abes olur herhalde?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Kafasında kaskı olsa belki bunlarda olmayacaktı ama buna da şükür geçmiş olsun.
-
geçmiş olsun selly
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Selly geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun müsait olursak bi geçmiş olsuna geliriz
Alper hangi hastahanede yatıyor selly biliyor musun
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
çok geçmiş olsun ya ama neden böyle yapıyolar anlamıyorum o kadar millet söylüyo var bi bildikleri di mi takın şu kaskı giyin çeketi dizliği her türlü korumayı kardeşlerim
-
Sana ders Olmuştur Heralde Kask Takmak Geçmiş Olsun
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
-
uff gerçekten kötü olmuş ama iyide bir ders olmuştur umarım.Geçmiş olsun.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
çok geçmişolsun inşallah iyileşir Allahtan acil şifalar dilerim
-
yazık olmuş ölebilirdi de.. ne diyelim geçmiş olsun, inşAllah bundan sonra kask taksa bari
-
Super Moderator
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
Selly geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun müsait olursak bi geçmiş olsuna geliriz
Alper hangi hastahanede yatıyor selly biliyor musun
şu an için bilmiyorum ama öğrenince hemen haber veririm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
şu zamana kadar kaskın dikkatini anlamamış.bu ders olup inş anlar...çok çok geçmiş olsun diliyorum
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun arkadasımıza acıl sıfalar dılıyorum,eskı saglına kavusması dılegı ıle.
-
Acil şifalar. Herkes bana birşey olmaz diyerek binerse motora ...
-
geçmiş olsun.
ablacım, TAKSİ, otobüs veya minibüs gördünmü kaçacaksın TR trafiğinde.
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)