Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İzmir MT ve Manisa MT TEMA Üyesi.Ya Siz ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Evet arkadaşlar,yaklaşık 4 ay önce bu işi organize etmiştim,ama sitede pek konusunu açmadık.Bu gün üyelik kartımın elime ulaşmasıyla bu konuyu açmaya karar verdim,çünkü bunun bizimle yani İzmir MT ile sınırlı kalmamasını,her gruba yayılmasını istiyorum,bu sadece İzmir MT nin değil hepimizin ortak davası..
    Son Manisa da çıkan orman yangınından sonra iyiden iyiye kafamı meşgul eden bu konuyu hayata geçirmeye karar verdim.Çünkü ormanlarımız,ciğerlerimiz yanıp gidiyordu,biz ise sadece seyretmekle yetiniyorduk.Bu gerçekten kötü bir olay..
    Hiç yangın çıkmamasını sağlayamayız belki ama çıkan yangınların yaralarını hep bir elden saldırarak sarabiliriz,minimuma indirmek için çaba sarfedebiliriz..
    Bu yüzden gidip İzmir TEMA vakfı yetkilileriyle görüştüm bundan yaklaşık 4 ay önce..
    Kendilerine teşekkür ediyorum,gayet sıcak kanlı ve ilgili davrandılar

    Kendilerine bir grubumuz olduğunu ve bu grubumuzun sosyal sorumlulukar anlamında üstüne düşeni daima yaptığını belirttim.Kendilerine TEMA üyesi olmak istediğimizi,maddi manevi destekte bulunmak istediğimizi ilettim..
    Uzun bir görüşmeden ve bilgilendirmeden sonra iyi ki böyle bir düşünceyle oraya gittim dedim kendi kendime..
    Üyelik formlarını aldım ve isteyen(ki herkes sağolsun duyarlı davrandı,benim grubuma da o yakışırdı ) herkese formları dağıttım.
    Kimi üye arkadaşların bazı buluşmalara gelememesi üzerine formların TEMA İzmir temsilciliğine teslimi gecikti biraz.Neyse..
    Sonuç olarak formları teslim ettim,formlar İstanbul a gönderildi ve bu gün sabah itibariyle üyelik kartım adresime ulaştı.Yalnız bu süre açıkcası biraz uzun olduBu da normal geldi bana..İzmir den İstanbul a İstanbul dan tekrar İzmir e gönderim ve bir de basımı düşünürsek bu normal..

    Bu gün itibariyle sanıyorum ki tüm İzmir MT li arkadaşlara kartları ulaşmaya başlamıştır.
    Biz grup olarak daha önce de bir çok sosyal sorumlulukarımızı yerine getirdik,bu bir nevi borcumuz bu ülkeye dahası vicdanımıza..
    Ben Tuncer olarak tek başıma bir şey yapamayabilirim,ama herkes elinden geleni yaptığı ve duyarlı olduğu sürece her katılan kişinin sonrasında sayımız binleri,milyonları bulabilir,kişilerin birleşmesi gücü doğurur..
    Burada binlerce insanız,büyük bir güç var aslında elimizde.Bu gücü iyi kullanmalıyız..

    Biraz da konunun amacından bahsetmek gerekirse,

    TEMA ya neden üye olduk ?
    TEMA ciddi anlamda ülkenin ağaçlanması,çoraklaşmaması adına adımlar atıyor.Çıkan yangınların yaralarının sarılmasına,yeni ormanlık alanların oluşturulmasına büyük katkılarda bulunuyor.Doğal zenginliklerimizin bilinçsizce yok olmaması,geliştirilmesi için bilgilendirmeler yapıyor..Bir hiç uğruna,birilerinin rant sağlaması için yok edilen,satılan arazilere karşı sessiz kalmıyor,direniyor.Her anlamda doğamız adına çalışıyor.Ve daha nice yaptıkları çalışmalar bulunuyor,burada kimsenin okumayacağı kadar uzun bir yazı yazmak istemiyorumÜye olduk,çünkü böyle güzel bir amacın içinde yer almak istedik..

    TEMA ya nasıl üye olunuyor ve ücretli mi ?
    TEMA ya isterseniz net üzerinden,isterseniz de TEMA il temsilciliklerinden alacağınız üyelik formlarıyla üye olabilirsiniz.
    İnternet üzerinden üye olduğunuzda da il temsilciliklerinden başvuru formu doldurararak üye olduğunuzda da yasal olarak zorunlu tutulan bir üyelik bedeli ödemeniz gerekiyor.Bu çok cüzi bir miktar,ve sürekli ödemek zorunda değilsiniz.
    0-25 yaşa arası iseniz 5 ytl,25 yaş üzeriyseniz 20 ytl (bir defaya mahsus) üyelik bedeli ödüyorsunuz.Bu yasanın bu tür dernek,kurum ve kuruluşlara üyelik bedeli almaları konusunda kanundur,alınmak zorundadır.Dediğim gibi,cüzi miktarlar..
    Tabi olay üye olmakla bitmiyor,üye olduktan sonra maddi manevi destek vermek gerekiyor.
    Bir fidan bedeli en son 2,5 ytl idi.Yani diğer bir değişle ortalama bir paket sigara parası..
    Sigara içerek çevrenize verdiğiniz zararı yine sigara parasına bir nebze olsun ortadan kaldırabilirsinz
    Üyelik ve diğer konular hakkında sormak istediğiniz bir şey olursa bilgilerim dahilinde yanıtlamaya çalışırım.

    Biz İzmir MT olarak üyelik formlarını teslim ederken ufak bir başlangıç yaptık,tabi ki devamları gelecek...



    Bu da başvurunuz tamamlandıktan sonra adresinize gelecek olan üyelik kartınız;


    Şimdi yangın ve çevre kirlilikleri haberlerine,gün geçtikçe çöl olan kuraklaşan topraklarımıza seyirci mi kalacaksınız?Yoksa siz de bir adım atacakmısınız ?Bu sorunun cevabını kendinizde bulup,size yakışanı yapacağınızdan eminim.

    Her ilde benzer oluşumlar yapılabilir,lütfen duyarlı olalım..

    Bu hafta yine sonuçlandıracağımız bir başka proje de TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı)..
    Daha önce kendileriyle görüşmüştüm,sanıyorum ki bu hafta bu işi de netliğe kavuştururuz.

    Maalesef ki cehalet ve bilinçsizlik yüzünden çıkan yangınlar en az terör yüzünden bilinçli çıkartılan yangınlar kadar ormanlarımızda zarar veriyor.Bu yüzden cehaleti ortadan kaldırmadan,sorunların çıkış noktasına müdahale etmeden yapılacak her hareket sadece olan zararları kapatmamıza yarar,oysa ki amaç yaraları kapatmak kadar yaraların oluşmamasını sağlamak..
    TEMA hakkında konuştuğum için o örneği verdim.Yoksa maalesef ki sadece ormanlarımızla ilgili problemlerde önümüze çıkmıyor cehalet,bir çok yerde oldukça geriyiz hala..

    Türkiye eğitim gönüllüleri vakfı da bu ülkenin en büyük sorunlarından birine(ki bence en büyüğüne)parmak basıyor ve bunun ortadan kalkması için çaba sarfediyor.Eğitim herkesin hakkıdır,önündeki engelleri kaldırmak,elimizden geleni yapmak ise bizim borcumuzdur..

    TEGV ile yaptığımız görüşmeler sonuçlanınca yine buradan ufak bilgilendirmeler yapacağız.Bu yazı biraz uzun oldu kabul ediyorum Ama konu bir kaç cümleyle geçiştirilemeyecek kadar da önemli.

    ---
    "Cahillik yok edilmedikçe, yerimizdeyiz... Yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor, demektir. Bir taraftan genel olan cahilliği yok etmeye çalışmakla beraber, diğer taraftan toplumsal yaşamda bizzat faal ve faydalı, verimli elemanlar yetiştirmek lazımdır. Bu da ilk ve orta öğretimin uygulamalı bir şekilde olmasıyla mümkündür. Ancak bu sayede toplumlar iş adamlarına, sanatkarlarına sahip olur. Elbette milli dehamızı geliştirmek, hislerimizi layık olduğu dereceye çıkarmak için yüksek meslek sahiplerini de yetiştireceğiz. Çocuklarımızı da ayni öğretim derecelerinden geçirerek yetiştireceğiz."

    1922
    M.Kemal ATATÜRK


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2006
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    KLV-1000
    EVET FORRAP,,benimde üye kartım elime dün geldi..böyle güzel birşeye gönüllü olmak ,, birçok arkadaşımız için yaşanması gereken bir tat..

    sanada bu konuda bizlere öncü olduğun için ÇOK TEŞEKKÜRLER.
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

  3. #3
    THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2006
    Şehir
    SİVAS/Merkez
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    İZMİR MT ve MANİSA MT'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Yazının uzun olması hiç önemli değil. Konu başlığından zaten önemli bir şeye değindiğiniz belli oluyor. Bilgilendirme ve uyarılar için çok sağolun. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu konuya Duyarsız kalmamaya çalışacağım....
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

  4. #4
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Teşekkürler arkadaşlar.

    Mecit,kusura bakma Manisa MT den arkadaşların da form doldurduklarını unutmuştum,başlığa ekledim.Cidden özür dilerim..Sen yazınca dank etti birden.

    Manisa dan arkadaşlar da bu konuda duyarlılık gösterdiler ve bizimle birlikte üye oldular,onlara da teşekkürler

  5. #5
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Aralık 2007
    Şehir
    -------- i Z M i R --- İsim:£.я.h.α.η
    Çok güzel izmir MT grubunu gerçekten tebrik ediyorum.. Tuncer beyii özellikle tebrik ediyorumki böyle bir konuda öncülük yaptığı için.. gecen sene bodrum türkbüküne 5 fidan ben diktirdim çok güzel ayrı bi duygu.. bodrumda 1 hafta soluduğum hava bana daha tatlı geldi

    Fidan diken insan ağacın güzelliğini, önemini anlar...
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

  6. #6
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    sayın modum çalışmalarınızdan ve başarılarınızdan dolayı sizi kutluyorum
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

  7. #7
    karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2007
    Şehir
    35
    modumuz gözümüz forrap; senin zahmetin, emeğin ve sabrınla (formları yaklaşık bir ay yanında taşıdın) artık TEMA üyeside olduk, teşekkürler.

  8. #8

    Üyelik
    17 Mart 2007
    Şehir
    REALİTE
    Örnek bir davranış,çalışmalarınızda başarılar dilerim

  9. #9
    gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2005
    Sayın modum Toplantılara katılamıyorum, malum sebeplerden dolayı bu üyelikten bende payımı alacakmıyım. Aklına gelmediyse şimdi hemen kaydımı yaptırmak isterim.

  10. #10
    extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    Tam 35(!)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    Tuncercim Tekrar teşekkürler bizi üye yaptıgın için ama benim üye kartım daha gelmedi.Önemli degil eli kulagında gelir yaa sizlere geldiyse...

    Aha bi dk kapı çalıo
    aaaa tema kartım gelmişşşş
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

  11. #11
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Hepinize ayrı ayrı teşekkürler
    Hakkaten duyarlı bir oluşumuz biz,herkes elinden geleni yaptı.Herkese teşekkürler yardımları için

    gureli Rahmi abi,senle pek sık görüşemediğimiz için (özellikle tema üyelikleri yapılırken baya bi görüşememiştik) TEMA başvuru forumu ayırma gibi bir şansım olmadı(zaten süreli verdiler bana,yani istediğim kadar kalmadı bende,teslim süresi vardı).Ama sen iste yeter ki,gerekli bilgileri alırım temsilciliğe gideceğim bir gün senden,adına doldururuz forumu olmadı(Gerçi imzanda gerekiyor) Ya da yolun düşerse sende başvurunu yapabilirsin..
    Bir şekilde ayarlarız,yeter ki sen iste..
    Saygılar
    Yengeye ve badem e selamlar

  12. #12
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2006
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    sattım...
    tuncer'im eğer benim kartım gelmesse bana bir hafta içine sen gelirsin buraya açıklama yapmak için, site aracılığı ile kabul etmiyorum
    neyse ,karşılığını almak güzel
    böyle etkinliklerde ilerleyen zamanlarda da işlerim müsait olduğu sürece katılımcı olmaya çalışacağız
    tüm dostlarıma selamlar özledim hepinizi...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

  13. #13
    MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2006
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    KLV-1000
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler arkadaşlar.

    Mecit,kusura bakma Manisa MT den arkadaşların da form doldurduklarını unutmuştum,başlığa ekledim.Cidden özür dilerim..Sen yazınca dank etti birden.

    Manisa dan arkadaşlar da bu konuda duyarlılık gösterdiler ve bizimle birlikte üye oldular,onlara da teşekkürler

    forrapım,,izmir-manisa ayrımımız asla yok,,bunda özür dilencek bişey yok kardeşim..
    biz bir aileyiz..
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

  14. #14
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Sosyal sorumluluklarımıza gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı sizleri canı gönülden tebrik ederim
    ------------------------
    Eeee ne de olsa en gezgin grupsunuz,bilhassa sucuk ağacı dikimine hız vermeniz daha da iyi olacaktır.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  15. #15
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    lodos,kart gelirse de geliriz abi,yeter ki sen iste Bir acı kahveni içmeye geliriz.Zaten biz geleceğiz bu gidişle sizi görmeye,hakkaten özledik..

    İHTİYAR,TEMA görevlileriyle konuşup bağış yaparken nedense kabul etmediler sucuk ağacının varlığını.Ben ısrarla sucuk ağacı fidesi bağışlamak istediğimi söyledim,ancak onlar böyle bir ağaç yok dediler,işlerinden pek iyi anlamıyorlar sanırım Bir grup gezimize götüreceğim onlardan birini,görsünler bakalım sucuk ağacı varmıymış yokmuymuş..

  16. #16
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    izmir ve manisa kendilerine yakışanı yine yaptı. burada Forrap ın emekleri ve özverisi ise takdir edilmeden geçilemez. sosyal sorumluluklarının farkında olan ve aynı zamanda eğlenmesini ve gezmesini de bilen izmir ve manisa gruplarının üyelerini tek tek tebrik ediyorum. Umarım bu hareketin devamı gelir ve tüm motosiklet.net e ait bir ormanlık oluşturulur.

  17. #17
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2006
    Şehir
    İ Z M İ R
    Motosikleti
    satıldı :)
    duyarlı davranışınızdan dolayı çok tebrik ederim sizleri devamını dilerim
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

  18. #18
    extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    Tam 35(!)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    bugun benim TEMA kartım geldi
    tekrar teşekkürler...
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

  19. #19
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Evet Gökalp,gelmeyenlere de zaten bir kaç gün içinde gelir.Aynı zamanda teslim edildiği için bu aralar herkesin kartının gelmesi lazım,bölgelere göre bir iki günlük sarkmalar normal.
    Hepimize hayırlı uğurlu olsun üyeliğimiz
    Herkese duyarlılığı için teşekkür ediyorum tekrar tekrar..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)