UZUN BİR KARARSIZLIKTAN SONRA MOTORU ALABİLDİM, PARAYI SUZUKİ AN 400 BURGMAN İÇİN BİRİKTİRİYORDUM TAM BİRİKTİRDİM ALACAKKEN GÖZÜME YAMAHA FZ6 FAZER TAKILDI AZ DAHA BİRİKTİREYİMDE FAZER ALAYIM DEDİM, NEYSE BİRİKTİRDİM VE FAZER ARAMAYA BAŞLADIM, O ARAMA SÜRECİNDE SUZUKİ GSR600 AKLIMA DÜŞTÜ, İKİSİNİ KIYASLADIM GSR600 ALMAK İSTİYORDUM FAKAT PARA YETMİYORDU cebimdeki paraya bulabildiğimi alacaktım ve arkadaşım 600rr almam için bana gaz veriyordu, ve ben hasarlı 600rr yada yamaha r1-r6 artık hasarlı yada hacizli ucuz yollu bir race arıyordum birkaç deneme ve dolandırılmadan sonra aklım başına geldi
artık yetti uleenn deyip 2.000 ytl borç bulup 600rr almaya niyetlendim bir an önce almalıydım kararımı tekrar değiştirmeden neyse aradığım 600rr'ı buldum 2004 model 20.000 km de. ve aldım darısı tüm dileyen arkadaşların başına
tek sorun ise motoru yeni bosnadan aldım ben avcılardayım ve vitesli motor kullanmadım şuan yağmur yağıyor motoruda getiremedim bugün işten izin aldım saat 16.00-24.00 da işde olmam gerekiyordu ama motoru eve getirmeden çalışamayacağım için işe gitmedim dünden bugüne kadar zaman geçmek bilmedi gözüme uyku girmedi heyecandan. bu akşam bi kapalı kasa kamyonet ayarlayıp motoru getireceğim binanın girişinde dursun saatlerce seyrederim.
__________________________________________________ ______________
motoru getirdim ve yağmur çamur demedim yaklaşık 2-3 km kullandım biraz çamur oldu ama resimleri idare edin artık.
bu sabah yıkadım, motora benzedi.