hayırlı olsun... iyi makina... kazasız sürüşler dileğiyle...
hayırlı olsun... iyi makina... kazasız sürüşler dileğiyle...
öyle yookben zaten tarzım deyil dedim.
baştan seni korkutmak için söylemiştim ama maşşallah geri adım yok papuç kadar dil,buarada gazada hiç gelmem arabamda sıfır motorumda motora ihtiyacım yok onun için ne görüyom ne duyuyom ,çünkü bunu yapmazsam haybeye motor alcam ama sen beni yolda geçersen hemen alırım hatta yakarımda alırım
Teşekkür ederim, amin inşallah..
Saol, teşekkür ederim..
Ozaman istanbula gelme sen geçileceğini bil..
Arka seleyi aldım merak etme oturacağın yer var artık...
Yeni foto çektirmem gerekicek sanırım..
Arka sele yoktu o sebeple sordu Tuğçe bunu. Mono kapak almış adam arka sele için...
hayırlı olsun kazasız belasız ıns. bunu kullanabılcekmısın sen ama altından kacmasın
Hadi hayırlı olsun ; kazasız , zevkli sürüşler senin olsun
baktım ama motosikletin markasını göremedim,hayırlı olsun diyelim...darısı benim başıma..(koca arayan kız cümlesi gibi oldu)
hayırlı olun arkadasım kazasız belasız inş. biraz deli bişeye benziyo ama du bakalım bide sesini duymak lasım
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
wuuuuu Pınar'cım hayırlı olsunnn, süper makina!
güle güle, kazasız belasız inşallah
kıskanmak için hiç bi sebebim yok buna inan herşeyde bu geçerlidir sadece bu olayda deyil ancak tebrik eder hayranlığımıda gizlemem her olayda
Vallaa dün servisine götürdüm. Herkes hasta oldu.. En son çalıştırdılar vaayy seside güzelmiş diye bi konuşma oldu
Piki ozaman tez vakit kıskançlık testi buluşması ayarlıyorum
Saol teşekkür ederim. Bi de ağır olmasaydı iyi olurdu. Bacaklarımı güçlendirmem gerekicek..
vala herkese cvp yazıyorsun bravo yanı ıcındekı sevınc kıpırdasma cosku kanının kaynaması burdan bellı oluyor bile dikket et ama
Konu msn de konuşulduğu için mesaj silinmiştir.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)