maGma'nin(Mustafa) yeni motosikleti.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.dikkatli kullanın bu çirkin şeyi.bide bu rengi ilk defa görüyorum tam beşiktaşlı motoru
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Hayırlı olsun güle güle binin......
29 000 ytl de çok para be.... Ama alet güzel......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
La bide ben kavuşa bilseydim şu hayalime çok güzel olacak Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel vakit geçirmen dileğimle... Arada bir kadranı devirirsin artık...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Kardeşin mi maGma Murat abi....Vay be ne abiler var maGma, abinin değerini bil
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
-
hayırlı uğurlu olsunnn ii olmuş güzel olmuş ama vadeden kaynaklanıyo galiba fiyat uçmuşş tekeriniz düz bassın ikinizindeee
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
çok tatlı alet
hayırlı uğurlu olsun
Allah kazadan beladan saklasın
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Hayırlı olsun da maşallah çok çirkinmiş(!) caaaaaaaaanım makine Allah kazasız belasız yolculuklar nasip eylesin
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
hayırlı olsun karakaçan güle güle binmek nasip etsin allah
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar hiç peşinsiz, %100 taksitle alındığı için fiyat yüksek, yoksa piyasada 19700-20000 civarı anahtar teslimi.
Motosiklet ben aldığımda sıfırdı, dün 220km yaptım, şimdi ikinci el olarak maGma'ya teslim edicem ama motosikletini almadığı gibi kutlama başlığına da uğramamış, bir insan tembel olmasın.
Bu arada 600RR izlenimlerimden biraz bahsetmezsem duramıycam, resmen fanatiği oldum.
Frenaj konusunda 1000RR'a göre ciddi derecede iyi, stopie başlangıcı gibi durumlarda neredeyse hiç önden kayma yapmıyor.
Yine 1000RR ile kıyaslarsak çok sessiz ve seri, titreşim neredeyse hiç yok, rodajda bile 260 görüyor.
HESD özelliği ise yine 1000RR'a mukayesen daha iyi gibi geldi.
Teknik özelliklerinde 6 vites diyor ama ben 5'den fazlasını bulamadım, buna koymayı unutmuşlar.
Ağırlık 600RR 155kg, 1000RR 176kg, aradaki fark 21kg gibi bir rakam, ama gel gör ki 600RR sanki 100kg daha hafif.
Motosikletten çok 120 beygirlik kaykay gibi bir şey.
Aklım takıldı, fikrim takıldı, bir güzelee gönlüm takıldı.
-
Ayeeee
Kankam benim güzel kankam..
Seninle ne zamandır gorusemiyorduk seni ne kadar özledim tahmin dahi edemezsin
Hayırlı olsun bu arada cok güzel. Allah kaza bela ve musibetlerden korusun insallah cumlemizi.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Ayeeee
Kankam benim güzel kankam..
Seninle ne zamandır gorusemiyorduk seni ne kadar özledim tahmin dahi edemezsin
Hayırlı olsun bu arada cok güzel. Allah kaza bela ve musibetlerden korusun insallah cumlemizi.
ben sadece amin diyecegim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Halis abicigim karar verdinizmi yarın icin.
Konusamadık sizinle ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
hayırlı olsun darısı başıma şubatta süper renk gerçekten, çok az sayıda var bildiğim kadarıyla bu renkten.
-
allah kazasız belasız taksitlerini ödemeyi pardon kullanmayı nasip eder inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Çok şık duruyor. Güle güle kullanın.
Üç boyoz bir kola
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)