Hadi canım abim.
İçimde düzeleceğine dair bir his var... bilmiyorum ama çok güçlü bir duygu.
Hadi canım abim.
İçimde düzeleceğine dair bir his var... bilmiyorum ama çok güçlü bir duygu.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
olamaz be şimdi mete_han la görüştüm herkes beklemede
allah şifalar versin inşallah eski günlerine geri döner
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
arkadaşlar ismim mücahit vedat abinin ismiyle girdim şu an hastahanedeyım ve kaza fotolarını çektım eğer bilgi almak isteyen olursa m_t_t_@hotmail.com adresınden veya 0535 583 09 40 ulaşabilirsiniz nolur dualarınızı abimden eksik etmeyin nolurr :(
Less is more...
Hadi be Necdet kardeşim, hadi aslanım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Çocuk gibi sevinelim hadi koçum yaa
Poturdak
arkadaşlar son durum nedir? varmı bi gelişme?
inanın artık bu sitenin her bir bireyini öyle bir benimsemişimki her kazada sanki canımdan bişeyler kopuyor allahınızın aşkına biraz daha dikkatli olun. bu arada nejdet kardeşimizin son buluşma için yazdıklarını okumuştum allah inşallah nejdet kardeşimizi sevdiklerine ailesine ve bize bağışlar. inşallah ufak tefek izlerle atlatır acayip moralim bozuldu ya keşke orda olabilseydim şimdi de ailesine birebir destek çıkabilseydim
eminim benim yerme sizler yapıyosunuzdur!!!!!!!!
GT650R
bekleyeceğiz Alper Arkadaş, o tüketen beklemelerden:(
Poturdak
geçmiş olsun.
facebook(Fazer Tutkunları)
allah acil şifalar versin en kısa zaman da saglıgına kavuşur,dualarımız seninle necdet abi
98 Beygir.....
çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin dualarımız seninle umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
valla dostum gelişme bekleme süresi uzayabilirmiş...şu an Hastanede nöroşirurji yoğun bakımda Doktor Murat Bey var.(nöbetci doktor)..onunla öğleden sonra başka bir Doktor abimiz vasıtasıyla ulaşıp görüştük bidaha ulaşamadık...rahatsız etmekde istemiyoruz...sizden ricam hastaneyi arayıp sorgulama yapmamanız...personeli sıkboğaz etmeyelim...
başka bir gelişme olursada(Allah korusun) burda yazmak istemem...yazmam...beni anlayışla karşılayın...bi şekilde okursunuz zaten duyulur...
Yüce Allah (Celle Celalü).. hakkımızda ne hayırlıysa onu versin...
Hastaneyede gitmeyin bence...acilde kalabalık yaratmayın derim...zaten oradaki insanların yeteri kadar sıkıntısı var...kuru kalabalık yapmamak lazım...zaten içeride almıyorlar...yakınlarına moral vermekde istesek nafile...içlerindeki acıyla seni beni görebileceklerini bile düşünmüyorum...
Allahtan sabır dilerim yakınlarına...Ateş düştüğü yeri yakar...
bu arada beni 0252 Muğla kodlu bir arkadaşımız aramış müsait değildim...açamadım...bidaha arayabilirse sevinirim...
537 335 22 33
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
teşekkürler abi son durumları paylaştığın için umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
Allah şifa versin bu mübarek günlerin hatrına onu bizlere bağışlasın Rabbimiz.
sağolasın emin hatırlattı zamanında doni dayı (rahmetli muhabir Hasanım) ben Necdet baba ful geyik yapardık...hep makara...kukara yapardık ya...abi tadım kalmadı ya...valla çocuk gibi ağlamak istiyorum...ağlarsam rahatlıcam ama gözyaşıda gelmiyo...hissizlik gibi bişey...md de şimdi arkadaşlarla topikte geyiğe sarayım dedim ama olmuyor hüzün sisi çökmüş artık istesemde toparlanamam...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...i-ettim-6.html
abi sen yarın sabah uyan...bak sana ne şebeklikler yapıcam ben...
ah be abim senin plakanı haber ajanslarındamı okuyacaktık aslan abim...oldumu bu şimdi yakıştımı...
bizi hiç üzmezdin be abi...şimdi üzüyorsun..yakıştıramadım...sana hastane yakışmadı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bu sabah kalkar kalmaz siteye attım kendimi. Hemen bu topiği açtım. Her mesajı büyük bir heyecanla açıyor ve okuyorum.
Az önce de Vedat arkadaşımızın kullanıcı adı ile bize bilgi veren Mücahit isimli abimize ulaştım.
Rica minnet Necdet abinin trafik kazasına dair bir kaç fotoğraf çekmiş.
Göndermesini rica ettim. Kırmadı vakit ayırdı sağolsun.
Biliyorum görmek çok zor bu tür fotoğrafları ama paylaşmak istedim sizlerle de.
Kaldır görmeyelim derseniz kaldırırım. Merak etmeyin.
Necdet abi şuan yoğun bakım ünitesine bağlıymış. Pazartesiye kadar uyutacaklarmış.
Haydi arkadaşlar Necdet abi için dua etmeye devam. Necdet abi sen de hisset dualarımızı n'olur.
kendisini tanımıyorum ama mt üyesi olarak çok üzüldüm.umarım en kısa sürede iyileşir.ameliyat yapıldıysa ödem kalmadı demektir.inşallah böyle olur.
Yanılıyorsun Metehan abi yanılıyorsun. Mücahit abiye de söyledim.
Her şey düzelecek. Her şey yoluna girecek ve Necdet abi yine yazacak,
yine sohbet edecek sizlerle bizlerle forumda. Tanımasam da tanışmasak da
hüzün kelebeği benim de üstümde ama umudumuzu yitirmeyelim
be Metehan abi yitirmeyelim olur mu ???
Allah acil şifalar versin. Dualarımız seninle abicim. İyi haberlerini bekliyoruz.
arkadaşalr çok büyük allahtan şifalar diliyorum dualarımız seninle abicim gözyaşalrımı tutamadım ya inanın çok zor bir durumda yazıyorum bu yazıyı çok değerli ve halkulade bir arkadaşımız sen kuvvetlisindir iyleşeceksin ...
Rüzgar gibi geçti
sağol aytac...
birde kendisine şunu dinletmek isterdim...
HELE Bİ GEL
içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur
hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur
bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için
başından geçeni anlat , masaldır benim için
hele bi gel , uzaklar sana gelir
sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir
hep seni bulur , uzun zor sıkıcı günler
yazık olur , hadi gel kurtar bizi
dünya tatlısı bir abimdir...yüzünde tebessümü hiç eksik etmez...nasip olursa hastaneden sonra evine 150 kişi gidelim...geçmiş olsuna...
Benim tanıdığım necdet abi tekrar ayağa kalkıcak ve tekrar buluşmaya gelicek adım gibi eminim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)