ınsan bı merak eder bu adam oldumu kaldımı ya hey gıdı hey. burda olumden donduk sıtenın haberı yok uyuyun ayrıntılı basıma gelen olay ıle ılgılı basın acıklamasını basın danısmanım batuhan yapacaktır tekrar herkeze hayata merhaba
ınsan bı merak eder bu adam oldumu kaldımı ya hey gıdı hey. burda olumden donduk sıtenın haberı yok uyuyun ayrıntılı basıma gelen olay ıle ılgılı basın acıklamasını basın danısmanım batuhan yapacaktır tekrar herkeze hayata merhaba
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Ne ettin kendine anlat bakalım ...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
geçen görüşmemizden önce olanlardan mı bahsediyorsun yoksa yeni gelişmeler mi var?
bu arada batu hava durumunu sunmuyor muydu?
atilla bu konunun buraya yansımasını istememiştim madem sen açmışsın olayı anlatayım. arkadaşlar atilla arkadaşımızı serserinin biri bıçakladı bel üstünden
olay şöyle gerçekleşti atilla'nın motorunun deposunun üstüne bu serseri kola şişesi koymuş. arkadaşlar şişeyi koyan cocuğu uyarmış o arada atilla geliyor şişeyi görüyor. motorunu yeni almıştı ve üzerine titrer durumda olan ati sinirlenip kola şişesinin kimin koyduğunu suruyor mahallenin delikanlıları olurya atıp kesen serseriler işte o serseride ben koydum demesiyle şişeyi ayağına firlatıyor sonra giriyorlar kavgaya oğlan baş edemeyeceğini anlayınca bıçağı çekiyor önce bacağına sonra karnından bıçaklayarak yaralanıyor. tam o sırada arkadaşlar yetişip ayırıyor. atiyi hastaneya kaldırıyoruz bıçak dalağını ve kalp damarını birkaç milimle sıyırmış
atilla dostum geçmiş olsun ölümden döndün kardeş tabi bizim çocuk deli dolu hastanedeki hallerii
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
geçmiş olsun kardeşim lan küfür edicem artıkk ...............su tip olaylara
çok geçmiş olsun pozlar süper ama
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
öncelikle geçmiş olsun
bıçaklandıktan sonramı böyle oldu arkadaş bel üstü demişsin ama bel altındanda darbe almış sanırım pozlar süper .
tekrar geçmiş olsun.
Hadi gelmiş geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun atilla görunuse bakılırsa pek uslu birine benzemiyorsun
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Pozlara bakılınca bıçak beyni sıyırmışa benziyor.
Şaka bir yana çok çok geçmiş olsun.
Haklıda olsan son çare olmadıktan sonra dalaşma milletle, durumuna tek kelimeyle "haybeye" denir.
kola şişesini ayağının dibine atmakla hata etmişsin atillacım .. bence şişeyi gediğe oturtman lazımdı öle yaparsın bundan sonra
geçmiş olsun hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
geçmiş olsun maganda dolu
ahuaha hocam o nasıl pozlar öyle çok artislik hareketler Şaka bir yanada böyle öküzlerin haberlerini hep duyuyoruz. Magandaları temizlemek lazım bu ülkeden
kardeş çok geçmiş olsun ciddi bir olay atlatmışsın kusura bakma yeni haberimiz oldu ülen hayatta nelerle karşılaşacağın hiç belli değil şu olaya bak ya saçma sapan nedenden dolayı hayatın ucundan dönüyorsun arkadaşlar nice olacak bu milletin hali neyse önemli olan senin hayata bakış acın oda belliki (resimlerden dolayı) seviyorsun dünyayı en kısa sürede iyileşip motoruna kavuşman dileğiyle
Çok geçmiş olsun, artık bu olaylar o kadar sıradan hale geldi ki...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
abicim naptın yaa...Valla şoktayım..üzdün bizi...Allah korumuş diyim...sağlıcakla kal kanka...hayatta herşey oluyor abicim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cok geçmiş olsun adamlar şehirlerde cirit atıyor artık önnüne geçilmesi epey zor pozlar harika ekrar geçmiş olsun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
geçmiş olsun abisi ....:::::::::
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun pozlaramı gülsek olayın vahimliğine mi şaşırdım (:
çok geçmiş olsun... pozlara bittim :D:D:d
geçmiş olsun hocam.Maganda dediğiz türden insanlarmış demekki İlk fırsatta bıçağa sarılan insandan ne beklersin başka.Bu arada pozlar çok güzel.Espiri bir karakter olmanda sevindirdi
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)