İlk kazamı 24 Gün Önce Yaptım..!!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
-
çok teşekkür ederim allah herkezi kazadan üzüntüden Korusun bu kaza büyük tecrübe ve ders oldu evet Vede küçük bi lolipop nelere mal oldu evet :D bana koyan bu oluyor hatta hastanede yatarken arkadaslarım bana hediye diye Lolipop getirdiler Gülmeye bile halim yoktu glünce dalagım agrıyordu :D:D ....!!!
-
Çok geçmiş olsun...Adam gibi korumalı bir bot da gerekli demek...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Bot mu :D:D hastanede bile onu düşünüyordum ayakkabım olsaydı 500 ytl verseydim belki sadece Dalakla kurtarıcaktım evet Kesinlikle Tamamen koruma olmadan Bakkala bile gitmicem artık diyom kendi kendime :D:D
-
büyük geçmiş olsun bizleride bu kazanı anlatarak birazdaha düşünmeye ve daha dikkatli olmaya sevkettiğin için teşekkürler
-
geçmiş olsun arkadaşım,
en kısa zamanda inşallah eski sağlığına kavuşursun!!!
-
iyi bir bot gerçekten sıkıntılarını hafifltecekmiş arkadaşım. deriden kaliteli bir kış botu bile işe yarıyor, illaki Korumalı olması iyidir ama, sanayi tipi çelik korumalıda şart değil.
Geçmiş olsun
Poturdak
-
valla bilmiomda alıcagım zaman begenmistim bitane 300 küsürdü gerek yok demistim ama Demez olaydım :D:D ne diyim vardır herşeyde bir hayırr..!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun allah korumuz senı cok daha beterıde olabılırdı,bunada sukur,,
-
Bir lolipop nelere mal olmuş :(
Neyse daha da kötü olabilirdi sana büyük geçmiş olsun ....
Buradan dikkatin bir kere daha ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz ....
Kaza Anında Sizi Korur...
-
sag ol abim evet allah korudu annemin Duaları çok şükür tabiki allaha çk şükür bu biticek geçicek..
-
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım...90 km bir hızda yapılan kazada daha kötüsüde olabilirdi yine ucuz atlatmışsın...umarım kısa sürede iyileşir eski sağlığına kavuşursun... rabbim hepimizi kazadan beladan korusun...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Büyük geçmiş olsun
omerdusmez adlı üyeden alıntı
Bot mu :D:D hastanede bile onu düşünüyordum ayakkabım olsaydı 500 ytl verseydim belki sadece Dalakla kurtarıcaktım evet Kesinlikle Tamamen koruma olmadan Bakkala bile gitmicem artık diyom kendi kendime :D:D
Çok geçmiş olsun arkadaşım. ALLAH korumuş. Biraz daha büyük, derin bir yara açılsaydı dalağında kurtulamaya bilirdin.(Allah korusun) Küçümsenecek bir organ değil. Tekrar geçmiş olsun Bu arada işin espirisi Ömerdüşmez Düşmüş!!!
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
evet ömerdüşmez sana verilen öğütler dün gibi aklımda hepimize ders olur inşallah
allah korumuş çok geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
sen tanıyon mu abi beni Bana verilen Ögütler derken :D:D ???
-
yok canım yüzyüze tanımam seni cbr125 topikine takılıyodun ordan hatırlıyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)