Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

İlk kazamı 24 Gün Önce Yaptım..!!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Merhabalar sizle yaptıgım ilk kazamı paylaşıcagım..

Bundan 24 gün önce esenler 100 yıl tarafından aksaray tarafına giderken azımda lolipop vardı kaskın çene kısmını kapamak istedim biliyorum çok saçma ama evet bunu denedim ama kaska takıldı sag elim hala gazı veriyordu sonra yoldan Çıkmışım ve Otobandaki bariyerlerin arkasındaki Sıralı demirlerin oldugu yere çıkmışım am ailginç biyerdi 1.5 metre lik biyere girdim sag tarafımda 2 metrelik Çit sol tarafımda bariyerlerin arkası. yoldan cıktıgımı ılk taşın ustunden gectıkten sonra motorun sarsılması ıle Kaskın çenesi kapandı ve 90 la barıyerlerın arkasındaki demirlere çarpa çarpaaa ve motora çarparak motordan 4 metre ileride Durdum kafamda Gdr kask ustumde Spıdı mont vardı durduktan sonra ayaga kalktım kaskı cıkardım lolipopu cıkardım ayakkabım yoktu ve karnımda Cok kotu agrı vardı ayak parmaklarım kırılmıstı Tarak kısmından ve kırılan kemık Derimi kesip tekrar içeri girmişti çorabımda kan vardı Yürürken sekiyordum o halde Motorun kontagını kapadım ve ayakkabımı aldım ama baktım yuruyemıcem Kuryecı bı kac kısı durdu ben yattım ve ambulansı beklıyordum benle bi kaç kişi çok ilgilendi allah razı olsn onlardan ambulans benı haseki egitim araştrma hastanesine Getırdı ama getirmez olaydı Baska yere goturseydı keske dalagımda ufak kesik vardı ayagım daki 3 parmak kırık ve hepsi hasarlıydı yane en küçügü en üst kısmı da kırıktı benim dalagımın agrısından 2 gun uyuyamadım 4 gun hastanede kaldım ayagıma bı alcı koydular tamam dedıler 15 gun ıstırat edıcen dedıler 20. gunde çapaya gittim kemiklerim kaynamamıs hatta ust uste geçmiş emliyat dediler 3 gun once Huzur hastanesinde Ameliyat oldum 3. parmagıma Platin takıldı 4. parmagıma demir takıldı 25 gun sonra demir Alınıcak platin kalıcak ayagımda 10dan fazla dikiş var 30 gun daha yarım insanım şmdi sizce motora bir daha binicekmiyim eft tabiki binicem kesinlikle hatta önce cbf 150 sonra kavasaki er-6f almayı düşünüyorum inşallah ama halime Şükrediyorum dahada Kötü olabilirdi Kaskım olmasaydı Ölebilirdim kaskımda İnanılmaz derece vuruklar sıyrıklar var... İnşallah allah herkezi korusun ne diyim... 60 Günümü çaldı üzüntü ve bir motor parası :D:D gitti ama saglık herşeye bedell...

Size kazadan Sonra kaskın halinin resimlerinide Göstermek istedim...

Mont sanırım saglam bişe yok fazla sadece çizikler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    amman arkadaş büyük geçmiş olsun Aramızda olman bizim için bir hediye, herşey olabilirdi şükür kurtulmuşsun

Arkadaşımıza açık yürekli paylaşımı için sonsuz teşekkürler ederim. Bu tür paylaşımlar bizler için son derece önemli olmalıdır. Hatalarımızdan ders alırız elbette ama diğer arkadaşlarımızın deneyimleri kötü bile olsalar, bizim tedbirlerimizi arttıracaktır.
    Tekrar büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıklı, artık deneyimli, süper bir motorcu olarak yollara dönersin
    Poturdak

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    çok büyük geçmiş olsun
    küçük bi lolipop yeme isteği sana çok pahalıya mal olmuş
    umarım bu şekilde bir daha dengesizlik yapmazsın allah seni sevdiklerine bağışlamış
    lütfen biraz daha dikkat
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Çok geçmiş olsun .

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    çok teşekkür ederim allah herkezi kazadan üzüntüden Korusun bu kaza büyük tecrübe ve ders oldu evet Vede küçük bi lolipop nelere mal oldu evet :D bana koyan bu oluyor hatta hastanede yatarken arkadaslarım bana hediye diye Lolipop getirdiler Gülmeye bile halim yoktu glünce dalagım agrıyordu :D:D ....!!!

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Çok geçmiş olsun...Adam gibi korumalı bir bot da gerekli demek...
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Bot mu :D:D hastanede bile onu düşünüyordum ayakkabım olsaydı 500 ytl verseydim belki sadece Dalakla kurtarıcaktım evet Kesinlikle Tamamen koruma olmadan Bakkala bile gitmicem artık diyom kendi kendime :D:D

Motosikleti
    250cc scooter
    büyük geçmiş olsun bizleride bu kazanı anlatarak birazdaha düşünmeye ve daha dikkatli olmaya sevkettiğin için teşekkürler

cepni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaR1
    geçmiş olsun arkadaşım,
    en kısa zamanda inşallah eski sağlığına kavuşursun!!!

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    iyi bir bot gerçekten sıkıntılarını hafifltecekmiş arkadaşım. deriden kaliteli bir kış botu bile işe yarıyor, illaki Korumalı olması iyidir ama, sanayi tipi çelik korumalıda şart değil.
    Geçmiş olsun
    Poturdak

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    valla bilmiomda alıcagım zaman begenmistim bitane 300 küsürdü gerek yok demistim ama Demez olaydım :D:D ne diyim vardır herşeyde bir hayırr..!

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    cok gecmıs olsun allah korumuz senı cok daha beterıde olabılırdı,bunada sukur,,

merttunax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Bir lolipop nelere mal olmuş :(
    Neyse daha da kötü olabilirdi sana büyük geçmiş olsun ....
    Buradan dikkatin bir kere daha ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz ....
    Kaza Anında Sizi Korur...

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    sag ol abim evet allah korudu annemin Duaları çok şükür tabiki allaha çk şükür bu biticek geçicek..

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    çok büyük geçmiş olsun arkadaşım...90 km bir hızda yapılan kazada daha kötüsüde olabilirdi yine ucuz atlatmışsın...umarım kısa sürede iyileşir eski sağlığına kavuşursun... rabbim hepimizi kazadan beladan korusun...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine

Büyük geçmiş olsun

Alıntı omerdusmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bot mu :D:D hastanede bile onu düşünüyordum ayakkabım olsaydı 500 ytl verseydim belki sadece Dalakla kurtarıcaktım evet Kesinlikle Tamamen koruma olmadan Bakkala bile gitmicem artık diyom kendi kendime :D:D
    Çok geçmiş olsun arkadaşım. ALLAH korumuş. Biraz daha büyük, derin bir yara açılsaydı dalağında kurtulamaya bilirdin.(Allah korusun) Küçümsenecek bir organ değil. Tekrar geçmiş olsun Bu arada işin espirisi Ömerdüşmez Düşmüş!!!
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Alıntı THE_LANCET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun arkadaşım. ALLAH korumuş. Biraz daha büyük, derin bir yara açılsaydı dalağında kurtulamaya bilirdin.(Allah korusun) Küçümsenecek bir organ değil. Tekrar geçmiş olsun Bu arada işin espirisi Ömerdüşmez Düşmüş!!!
    dalak evet yara biraz daha açılsaydı Orda ölebilirmişim evet oyleymıs ama dalagımıda alabilirlerdi İşin esprisi derken allahın esprisini ameliyat olmadan Once Rontgen ceken bayan bile yaptı bıktım ya :D:D
    ömer düşmez Düşmüş flan

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    evet ömerdüşmez sana verilen öğütler dün gibi aklımda hepimize ders olur inşallah

allah korumuş çok geçmiş olsun
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    sen tanıyon mu abi beni Bana verilen Ögütler derken :D:D ???

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    yok canım yüzyüze tanımam seni cbr125 topikine takılıyodun ordan hatırlıyorum
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)