Motor olduğu yerde düştü + Aküde boşaldı ???
-
Reklamlar
-
o gidonun o şekil kırılması çok ilginç
geçmiş olsun
-
geçmiş olsunnn valllaa...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Geçmiş olsun. Sağ gidon kolu bukadar hassamı yahu! Aynanın bir tanesi 75 ytl ise gidon kaç paradır acaba?
Aküyü global üretmiyor sonuçta,varsa bir suçlu servisin periyodik bakımda dikkat etmemesidir.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
hyorun gidon kolları aliminyum ve yenisi çok pahalı, yanlış hatırlamıyorsam 80$ civarı. bizimkininkileri tornada birebir çelik yaptırdık (15ytl). biriki defa düştü kırılmadı
-
-
yuh dicem artık ordan nasıl kırılmış ya işte çin mallarına laf atarlar kore malı parçalar bile dandik, oldugu yerde düşmüş bu hale gelmiş giderken düşsen demekki motoru perte cıkartıcan + daha 1000 küsür kmde motordan böyle bi hata beklenmez bnm çin malı bile 11 bin km de daha akü konusunda hiçbir sorun yaratmadı maşallah.
-
Sağolun dostlarım
Yarın globale tel. açıcam ayna varmı diye 1,5 ay önce yoktu eğer yine yoksa artık bedava verseler bile hyosung almam vede bundan sonraki motorum asla hyosung olmayacak son sözüm budur
Sağ gidon 84$+kdv
Ayna 58,5 $+kdv
Sinyal ön 20$+kdv
-
arkadaşlar mal dandik değil. o ağırlıkta bir motor düşünce o şekildeki bir aliminyum gidon kolunu rahatlıkla kırar. 84$ vereceğine çelik olanını yaptır tak bizim gibi, bilmiyorum aliminyum da yaparlar mı?
ayrıca orjinaline çok benzeyen sinyal buldum 5 lira.
hiçbir farkı yk aktığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar mal dandik değil. o ağırlıkta bir motor düşünce o şekildeki bir aliminyum gidon kolunu rahatlıkla kırar. 84$ vereceğine çelik olanını yaptır tak bizim gibi, bilmiyorum aliminyum da yaparlar mı?
ayrıca orjinaline çok benzeyen sinyal buldum 5 lira.
hiçbir farkı yk aktığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.
Bende Çelik olanından yaptırcam zaten dostum ya sanmıyorum ama globalin elinde yokturki sağ gidon debriyaj müşürü bile yok 2 hafta bekledim gelmedi sağ gidon hayli hayli yoktur
-
abi öncelikle büyük geçmiş olsunnn
bide kızmassan bişey diyecem geçen gün bana şey demiştin ya biz suya deydirmeden kullanmaya çalışıyoruz iso sen neler yapıyosun böyle gibisinden abi diyeceğim şudur bişeyin üzerine çok düşersen çok sakınırsan mutlaka bişeyler olur örnek yeni bi pantolon alırsın kirletmemek için elinden geleni yaparsın ama en fazla bir saat temiz giyersin mutlaka bişey olur bence çok sakınma sür gitsin motoru abii bişey olmaz ne çukura girersin ne yan yatırırsın
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
abi öncelikle büyük geçmiş olsunnn
bide kızmassan bişey diyecem geçen gün bana şey demiştin ya biz suya deydirmeden kullanmaya çalışıyoruz iso sen neler yapıyosun böyle gibisinden abi diyeceğim şudur bişeyin üzerine çok düşersen çok sakınırsan mutlaka bişeyler olur örnek yeni bi pantolon alırsın kirletmemek için elinden geleni yaparsın ama en fazla bir saat temiz giyersin mutlaka bişey olur bence çok sakınma sür gitsin motoru abii bişey olmaz ne çukura girersin ne yan yatırırsın
sagol iso
Çok haklısın arakadasımda demişti zaten bu kadar özen göstreme diye başına bişey gelir vedee geldi cok haklısınız
-
Hyosung maalesef bu tarz bir motor.Eski bir hyo kullanıcısıyım bende.Bugüne kadarda sağa yatıp bu gidon kırma hareketini yapmayan hyo görmedim ben.Durduk yerde yan yatsa gidonu kırıyor.Allah korusun insanın aklına ya yüksek süratte böyle şeyler olsa geliyor.Size çok geçmiş olsun.Tornacıya yaptırın orjinali hem çok pahalı hem değmez ve emin olun eskisinden sağlam olur.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
hyosung rezil oldu böylece
-
arkadaşlar hayatında hyonun selesine oturmamış kişiler gereksiz yorum yapmasınlar lütfen
-
Bir markanın rezil olması bu kadar kolay olsaydı Hyosung bugüne kadar çoktan silinip giderdi.Ama son derece emin gidiyor hyosung.Müsade edinde 25000 ytl ye satılan japonlarla arasında biraz fark olsun.Bu gidon kırılma meselesi alimünyum olmasından.Motorun ağırlığını tartmıyor olabilir.Zaten düşünce bi tarafı kırılmayan motorda olmaz sanırıım.Eleştiri yapmakla markaya çamur atmak arasındaki ince çizgiyi geçmemek gerek bence.Her güzelin bir kusuru vardır.Sorun bunlar olsun.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
Bir markanın rezil olması bu kadar kolay olsaydı Hyosung bugüne kadar çoktan silinip giderdi.Ama son derece emin gidiyor hyosung.Müsade edinde 25000 ytl ye satılan japonlarla arasında biraz fark olsun.Bu gidon kırılma meselesi alimünyum olmasından.Motorun ağırlığını tartmıyor olabilir.Zaten düşünce bi tarafı kırılmayan motorda olmaz sanırıım.Eleştiri yapmakla markaya çamur atmak arasındaki ince çizgiyi geçmemek gerek bence.Her güzelin bir kusuru vardır.Sorun bunlar olsun.
abi 25 kere süpersin
-
-
Marten geçmiş olsun. Gidon alimünyum olması aslında iyi ama dayanıklı değil o yönden kötü işte alimünyum çelikten daha hafif olur bu yüzden iyi demiştim ama sağlıklı değil demekki belkide gidon kırılmasa daha az masraf açardı en azından gidon parası vermezdin... Tekrar geçmiş olsun
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Marten geçmiş olsun. Gidon alimünyum olması aslında iyi ama dayanıklı değil o yönden kötü işte alimünyum çelikten daha hafif olur bu yüzden iyi demiştim ama sağlıklı değil demekki belkide gidon kırılmasa daha az masraf açardı en azından gidon parası vermezdin... Tekrar geçmiş olsun
Sagol hocam gidon önemli degil o iş kolay da ayna asıl 1. planda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)