Başlık tanıdık gelmiş olabilir eczaci abimin başlığından esinlendim umarım telif hakkı istemez
15 ay önce Zealsun ZS 150-19 ile başlayan motosiklet maceram 2007 model bir Suzuki GSR 600 ile devam ediyor. İlk motorumu yani Zealsunu öğrenciyken binbir zorlukla almıştım. Bütçem sadece ona yetiyordu. Şimdi okulumdan mezun oldum çalışmaya başladım. Ve hayallerimi hakettiğimi düşünüyorum. Babamdan öyle düşünüyor olmalı ki bana yeni motor için izin verdi (ilk başlarda istemedi ama sonunda kıramadı biricik ufak oğlunu).
Aslında sıfır Hyosung GT 650 alacaktım fakat Suzuki GSR 600ün üstüne binip çalıştırınca gözlerim döndü, başım ağrıdı gözlerim faltaşı gibi açıldı artık kanıma girmişti. Artık yapacak bişey yoktu benim olmalıydı o benimmmm
Tabi sıfır fiyatı 15000ytl olan GSR bana biraz uzaktı. Daha ilk aylığını bile almamıştım çünkü. Sonra ikinci el daha 1368 kmde 2007 model GSR buldum. Fiyat olarak 12500 isteniyordu. Motosiklet temizdi ufak tefek bir iki çizik vardı fakat halledilmeyecek gibi değildi. Motorda kaza izi yoktu ama yinede güvenemedim. Ya kaza yaptıysa? ya alan adam kurtulmak için satıyorsa?
Sonradan devreye mete_han abim girdi. Motosikleti satan bayi metehan abimin kankasıydı araya girdi konuştuk ettik ve karar verdim motoru alacaktım. Bi kere zehir girmiş kanıma yapacak bişey yoktu zaten
Geçen cuma günü kredimi çektim paramı hazırladım gittim motoru aldım. İlk bindiğimde biraz tırsmadım değil ama çabuk alıştım o da bana alıştı zaten. Bugün noter satışını tamamladım ruhsatı üzerime almak için başvurdum ve şimdide topiğimi açtım.
Evet maceram bu şekilde oldu. Belki eski sahibi rodajı iyi yapamamıştır emin değilim ama yinede 2. elde olsa bu motora sahip olduğum için mutluyum. Allah herkese hayal ettiği motoru nasip eylesin.
Bu arada motor gerçekten verdiğiniz parayı hakediyor. Kullanımı çok zevkli heyecanlı tabi bazen korkutucu 98 beygirin hakkını veriyor valla
Sonuç olarak seni seviyorum gümüş kızım
METEHAN ABİYE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM YARDIMLARI İÇİN O OLMASAYDI BELKİDE BU MOTORU KULLANAMIYOR OLACAKTIM...