Ambulans Geç Kalmasaydı Belki Aramızda Olacaklardı !
Reklamlar
-
Gece saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle İstanbul'un çeşitli semtlerinde trafik kazaları meydana geldi.
Bunlardan biri de Kadıköy'de yaşandı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek kayan bir motosiklet sürücüsü, arkasında oturan arkadaşı ile birlikte hayatını kaybetti. Saat 02.00 sıralarında Boğaziçi Köprü Yolu, Kadıköy istikameti Fikirtepe mevkiinde yaşanan kazada, Gökhan Çiftçioğlu'nun (29) kullandığı 34 VF 9026 plakalı motosiklet bariyerlere çarptı. Çiftçioğlu ve arkadaşı Maksim, taklalar atarak savrulan motosikletin üzerinden düştü. Yerde hareketsiz bir şekilde yatan yaralıların nabızlarının attığını fark eden görgü tanıkları, 112 Acil'i arayarak, kazayı bildirdi ve acele etmelerini istedi. Fakat sağlık ekipleri olay yerine 40 dakika sonra ulaşabildi. Bayan bir görgü tanığı, kaza geçiren şahısların nabızlarına baktığını ve hayatta olduklarını ancak ambulansın geç gelmesi sebebiyle, bu süre içinde kazazedelerin hayatlarını kaybettiğini iddia etti.
Çiftçioğlu ve Maksim'in cansız bedeni Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada Maksim isimli şahsın eşinin hamile olduğu ve tatil için Çiftçioğlu'nun yanına geldiği öğrenildi. Gökhan Çiftçioğlu'nun ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olduğu ve Marmara Yelken Kulübü'nde spor yaptığı belirtildi. Bir çok başarısı bulunan Çiftçioğlu'nun 10 Eylül 2005'te düzenlenen II. Fenerbahçe Festival Yarışları, 23 Nisan 2006'da düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası gibi bir çok yarışmada dereceleri olduğu kaydedildi.
Öte yandan feci kazanın hemen sonrasında aynı yerde ikinci bir kaza daha meydana geldi. Yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybeden iki araç çarpıştı. Kaza kameralar tarafından saniye saniye görüntüledi. Kaza yapan araçlarda bulunan şahıslar büyük şok yaşadı. Araç içinde bulunan bir çocuk ise annesi tarafından güçlükle sakinleştirildi.
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=267082
Reklamlar
-
Allah rahmet eylsein sevenlerine sabır versınnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Allah rahmet eylesin
Sevenlerine sabır versin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
arkadaşlar yağmurlu havada biraz daha dikkat.???
allah rahmet eylesin vefaat eden arkadaşlara...
facebook(Fazer Tutkunları)
-
allah rahmet eylesin geride bıraktıklarına sabır diliyorum
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine bol sabır diliyorum.
-
Dün akşamki buluşmamızdan eve dönerken aynı yolları kullandı bir çok arkadaşımız. Ancak tanımasak da Bu iki kardeşimiz evlerine dönememişler. Çok fena, kalanlarına sabırlar diliyorum
Poturdak
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.
Ölüm sebebleri ne acaba? Kafa travması, iç kanama ya da kan kaybı mı?
-
sabah sabah tüylerim diken diken oldu yine
naısl bir ülkede yaşıyoruzki
gecenin saat 2sinde
yollar bomboşken bir ambulans 40 dakikada gelebiliyorr anlamıyorumm
türkiyede ne kadar değersiz bi insnaın canı
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
Allah rahmet eylesin :( Ne kötü bi durum :( Her yerde tanıdık olması gerekiyor Türkiye'de işlerinizin hallolması için. Bir keresinde mahallemizde ki yaşlı bi teyze kalp krizi geçirdiğin de 30 dk dır gelmedi bi de sen ara dediler.. Aradım, 10 dk olmadan geldiler, yazıklar olsun, böyle insanlara :( :(
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Cok uzucu bir durum. O saatlerde cogumuz evimizde uyuyorduk. Gece yasanan o hengameyi dusunuyorum da... :( Kazanin oldugu muhit buraya yakin. Haliyle insan daha da bir etkileniyor.
Allahtan rahmet, yakinlarina sabir ve bassagligi diliyorum. :'(
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin ....
devlet elimize geçen paranın yüzde 70 ini vergi olarak geri alıyor ama bi ambulans 40 dk da geliyor. ...
diyecek bir söz bulamıyorum ...
-
Allah ikisinede rahmet eylesin :(
-
insan hayatı bu kadar ucuz olurmu ya.gece 2 de 40 dk geliyorsa bu ambulans biz gündüz hiç kaza yapmayalım yada direk imam çağırsınlar.Allah rahmet eylesin.
-
Allah Rahmet Eylesin, geride bıraktıklarına da başsağlığı diliyorum...
yine bir türkiye gerçeği
bu ülkede insan hayatının hiç ama hiç bir değeri yok
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun..
Gecenin ikisinde oraya varamayan ambulansın varamama sebebi nedir hiçbişi anlamıyorum..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
Burası Türkiye ALLaH Rahmet eylesin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
allah rahmet eylesin , geride kalanlar sabır versin ...
-
Allah rahmet eylesin
Gülümse iklim degişsin...:)
-
evet bende şimdi haberlerde izledim çok yazık vadeleri bu kadarmış ne diyelim allah rahmet eylesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)