arkadaşlar dün akşam illegal arkadaşımız çok talihsiz bir şekilde ayağını kırmıştır
illegal kardeşim sana tez şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda motoruna ve sahalara geri kavuşursun
arkadaşlar dün akşam illegal arkadaşımız çok talihsiz bir şekilde ayağını kırmıştır
illegal kardeşim sana tez şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda motoruna ve sahalara geri kavuşursun
GT650R
Geçmiş olsun ya, umarım çabuk iyileşir.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok saol alper kardeşim valla oldu bişey artık herşeyde bi hayır vardır artık...
bu arada ayağımı gece 1 sıralarında halı saha maçında kırdım yogun iş temposundan sonra haftada 2 gun maç yapıyorduk cezasını ödedik
insan saglıgın kıymetını boyle tekerleklı sandalyeye baglı kalınca anlıyor allah kimsenin başına vermesin..
teşekkür ederim ... bende oyle umuyorum..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
geçmiş olsun arkadaşım...
ben başlığı ve konuyu açan arkadaşın yazsını okuyunca acama yine motosiklet kazası mı? dedim ama halı sahada sakatlanmışsınız... neyse geçmiş olsun...tez zaman iyileşirsiiz inşallah...
kortay kardeş geçmiş olsun şifalar diliyorum çok kötü ya çok üzüldüm.
buarada muğla mt nin üstünde karabulutlar dolaşıyo bu kaçıncı oldu 1 haftadan beri
geçmiş olsun acıl şifalar.....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Geçmiş olsun, benimde bir haftadır kırık
Bu şiş dinlenince iniyor, sonra yine motosikletle gezmeye
Bu arada neden alçı yok?
Doktor bana (sizdekiyle aynı ayak)ayanın solundan 1cm2'lik bi kemik kopmuş, bi yer bulur kaynar o, hafif iç kanamaya sebep olabilir o yüzden şişip morarır ama sakıncası yok bişey olmaz, alçıya almıycam ayak korsesimi ne takıcan demişti, benzer bi durummu ki?
Gecmis olsun arkadasim, tez zamanda iyilesmen dilegimle.. Kirigi donem donem takip et mutlaka, kaynamada sorun filan olacaksa bile erken farketmek yararli olur diye dusunuyorum. Daha dogru bilgiyi ortopedist bir arkadasimiz vardi o verecektir..
Geçmiş olsun... fena görünüyor... :(
Acil şifalar diliyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Geçmiş olsun Allah sifa versin.
Bu ayagı motor tepesinde kırsaydın sen o zaman seyret milletteki lafları. Millet derken ailen cevren vs
Allah bu gibi durumlardan hepimizi korusun. ( Hem Kazadan Hem cevredeki söylenecek insanların çenesinden )
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
gecmişolsun işallah bida başına gelmez
Geçmiş olsun, fena şişmiş.
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum ....
hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim
evet biraz fena oldu ayak gerçekten 10 yaşından beri top oynuyorum son 6seneden beride halı sahada oynuyorum ama boyle birşey başıma gelmemişti...
ama hep korkardım olmasından için için.. sonunda oldu ...umarırm birdaha başıma gelmez..
melihçe dedigine katılıyorum yamuk kaynamasındansa sıksık kontrole gitmek iyidir haklısın...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Felaket tellalligi yapmis olmak istemem yanlis anlasilmasin ama benim de 5 sene kadar once parmagim sadece catlamisti (daha dogrusu ufak bi parca kirilip ana kemikten ayrilmisti) fakat "salak bir doktor" yuzunden kemik tam oturmadi yerine Ara ara kontrole gidip takip etmek, hatta hatta farkli doktorlara da gostermekten yanayim bu yuzden
Cerrahi kardes benim de bir macta basima sakatlik geldi gecen sene, bilegimdeki dis bag (ismi boyledir umarim) yirtildi Alcilar malcilar bi sure acisini cektim.. Sonra ailem motor aldigimi ogrendi ve tepki standart: Bak bi macta bilegin sakatlandi neler cektin, simdi motorda dusersen ne olur vs vs vs... Diyecegim o ki cevredekilerin tepkisi sakatligin kaynagina bagli olmaksizin standart Biz kendi bildigimizi okumaya devam edecegiz dolayisiyla yapacak baska bisey yok
gecmıs olsun en kısa zamanda sağlığın akavusman dileğiyle.
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
Geçmiş olsun iLLegaL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çok geçmiş olsun...
Topiği açan arkadaş sayesinde motosiklet kazası gibi anladım. Yani iki kelime belirtseydi.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)