kaza haneme bi çizik daha atın
Reklamlar
-
evvet arkadaşlar bu gün on numara bi kaza yaptım
ikitelliden e-5 üzerinden geliyodum bayram paşa sapağına varmadan ben sağ şeridde efendi efendi seyrederken citroen berlingo sinyalsiz aynasına bakamadan cort diye sağa yanıştı abimiz sağolsun çarptığı halde beni göremeyerek emniyet şeridine kadar iteledi gaza yüklendim kaçarken herifin aynasını uçurdum ve kendimi yerde buldm!
boynumuda aynaya vurmuşum tam şah damarının üstü eğer aynanın camı kırısaydı o an ölebilirdim çok şükür sadece boynum şiişti ve ağrıyo!
ben yerde kıvranırken abimiz geldi napıyosun nee ediyosun diyo ölüyüroum bende orda ha sonra bi kuryeci arkadaş yanaşştı sağ olsun ben biraz kendimi toplayınca motoru kaldırdık düzelttik adamda sağolsun çarpan herif polisi arıyo abi diyorum sen çarptın hem suçlusun bırak gidelim polis gelecek bende ehliyet yok bağlayacaklar motoru bi dünya iş ..:D adam tutrdu illede benim kaskom var diye :D dalıcam adama dalamıyorum her tarafım acıyo ayriyettten kaza yapınca suçluda olunca kasko karşılıyomuki ??
neyse adam bindi arabaya bekliyo kuryeciye dedim şeytan diyo kaç git kuryeci güldü durman hata oğlum :D motoru bi denedim baktım çalışıyo 1 e taktım yokladım gidebliliyoda o sırada adam anladı geldi yanımıza :D stopladım motoru konuştuk falan nuh diyo peygamber demiyo :D plakamın yarısı yok plakayıda alamıyo en son kuryeci abi bi gel bişey konuşucam senle dedi banada bi kaş göz o adamı yanımda 3 metre uzaklaştırdı ben topuk :D ona burdan teşekkürlerimi iletiyorum
sonuç:
bi dikiz aynası bi kaç çizik motorda bendede bi yarık
Allaha şükür yaşıyorum
Reklamlar
-
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum ama kızmadanda edemiyorum...kaza yapmışsın durumun nasıl bilmiyosun yere yattım sürüklendim vs.falan diyosun sonrada ehliyet yok diye kaçmayı düşünüyosun...
kardeşim hiçmi canınızın değeri yok...bırak gelsin polis bağlasın vs.falan ne kadar tutarsada tutsun sonra bi ambulans gelir bi bakar sana muayene eder kontrollerini yapar falan gerekirse hastaneye götürürler falan neyin var neyin yok çıkar ortaya...kaçmayı düşünmen gerçekten büyük hata...adam suçluysa eğer onun kaskosu senin motorun masraflarınıda yaptırırdı bildiğim kadarıyla...cana geliceğine mala gelsin hiçbirşey sağlığımızdan önemli değilki bu dünyada...
bu arada inşallah sen kendin bari bi hastaneye gitmişsindir...gitmemişsende hemen git...böyle işler şakaya gelmez tekrardan çok geçmiş olsun...
en kısa zamandada ehliyetini temin etmeni öneririm...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
valla ne diyeyim haklısın ama kendimi iyi hissettiğim için öyle bi karar aldım hastaneyede gitmedim valla yarın kuduz aşısı olmaya gidicem bi muayene olurum :D
-
geçmiş olsun arkadaşım dikkat etmek lazım sadece senın nasıl sürdüğün önemli değil karsıda sağda solda arkanda 1000 tane öküz gibi süren var ayrıca plakana hasta oldum
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
geçmiş olsun... baya konuşulur bu konu...
-
çok gecmış olsun en kısa zamanda hastaneye gıt ve bı kontrolden gec derım. Ehliyetıde ıhmal etme sakın onu da bır ara alıver bak lazım oluyo
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
-
öyle bi plaka lazım bişi :D
teşkkürler arkadalar bi ara ehliyet işini halledicem
-
cok gecmis olsun arkadasim allah korumus ama hakliyken haksiz durumadüsmek neden osunki bence bir an evvel ehliyetini almalisin.
-
çok geçmiş olsun.. ehliyetsiz olarak kaza yapmak gerçekten kötü... gerçi kazanın her türlüsü kötü... Allah beterinden saklasın... kornan falan yokmuydu seni iterkene...
-
11 Temmuz 2007, 23:58
Süper Moderatör (BBRR)
laf başı geldimi kuryelere sokun sokuşturun ..ya bakın işte o kurye koşuyo yardımına ..bu arada geçmiş olsun otobanda malesef sağa ani kırma hep oluyor bu yüzden eğer motorunuzun sürati müsade ediyosa orta şeritte seyretmek en iyisi hatta ortanın biraz solunda ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
12 Temmuz 2007, 00:02
çok geçmiş olsun arkadaşım
-
12 Temmuz 2007, 00:31
en iyisi yapmışsın kaçmakla başına bir sürü alırdın... başıma geldiehliyetim yokken kaçmadığıma bin pişman olmuştum...
-
12 Temmuz 2007, 00:35
Syriana adlı üyeden alıntı
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum ama kızmadanda edemiyorum...kaza yapmışsın durumun nasıl bilmiyosun yere yattım sürüklendim vs.falan diyosun sonrada ehliyet yok diye kaçmayı düşünüyosun...
...........
en kısa zamandada ehliyetini temin etmeni öneririm...
geçmiş olsun.her türlü kaza kötü de en kötüsü ehliyetsiz olanı.sonuçta 8/8 haklı da olsan ölsen de sen suçlu bulunacaktın.adam ş.r.fs.zliğiyle gülüp geçecekti.
madem kaçabilecek durumdaydın en iyisini yapmışsın.
syriana arkadaş ilk anda haklı gibi duruyor ancak bilmediği bir şey var:
adam en kazık yerde her tamiri yaptırtacaktı.parayı kaskodan alacaktı.kasko da dönüp seni bulacaktı(hem suç hem güç hesabı).
küfretmi yeyim diyorum ama bu adiler yok mu;kanun kanundur ehliyetsiz hiçbirşey yapamıyacaktın.belki ehliyetin bile olsa arkadan çarpma bile sayarlardı.sonuçta kendi sağlığın elinde tedavini gene her halukarda kendin yapacaksın.yani ölsen oraya ambulans 60 dk dan önce de gelmezdi.
en kısa vakitte ehliyet.
-
12 Temmuz 2007, 00:44
Forumdan Uzaklaştırıldı
bir yanım geçmiş olsun falan deme diyor neden mi? kardeşim ehliyetsiz trafikte ne işin var! evet motosikleti ehliyet kullanmıyor ama sen ehliyetsiz trafiğe çıkınca dire suçlusun istersen üzerinden tır geçsin istersen minibüsün aynasını kır hep sen suçlusun. Ölürsün ailen karşıya verdiğin cezayı arkandan öder.
Adam tabi ehliyetsiz olduğunu duyunca bırakmak istemez 9 da 9 suçlu olsun sen ehliyetsiz olduğundan adamın masrafını sonuna kadar karşılarsın üzerine birde 450 ytl ceza yersin. Adamın ne trafik sigortası ne kasko su işin içine girer.
Ehliyetsiz daha sonra içkili olursan istersen F1 pilotu ol her zaman sen suçlu olursun.
250cc motogp sürücüleri yurt dışında yapılan motosiklet kortejinde en arkadan araba ile izlediler. Çünkü yol ehliyetleri yoktu.
Diğer yanım geçmiş olsun der
-
12 Temmuz 2007, 01:36
Çok geçmiş olsun valaa iyi yapmışsın kaskosuda elinde patlamıştır adamın
Ama istanbul gibi bi yerdede ehliyetsiz gezmek büyük cesaret tebrik ederim
-
12 Temmuz 2007, 01:58
trajikomik olmuş..
burdan çıkarmamız gereken ders, ehliyet mutlaka GEREKLİ.
Haklıyken haksız duruma düşmemek, kovalamamız gereken pozisyonda kaçmamak için..
-
12 Temmuz 2007, 02:06
bazen hırs yapmak iyi değil. şah damarın açısından...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
13 Temmuz 2007, 15:00
valla kardeşim gecmiş olsun sanada bu aaralarda kaza haberleri arttı lütfennn daha dikkatli olalım. ayrıca bende ehliyetsiz geziniom trafikte 7temmuzdaki sınava girdim inş alacam ehliyeti
son kazan olması temennisi ile hayırlı günler...
-
13 Temmuz 2007, 15:10
geçmiş olsun .dostum kendine iyi bak.bidahakine çizik atmayız ha
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
13 Temmuz 2007, 15:38
Çok geçmiş olsun, arkadaşlar ehliyet alın, ehliyetsiz trafiğe çıktığın zaman %100 haklı bile olsan, haksız sayılıyorsun, cezası ıvırı zıvırı yanına kalıyor...
"Motosiklet Özgürlüktür."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler