Yolunda Giden Kardeşimizi Otomobil Ezdi
-
07 Haziran 2007, 18:27
evet arkadaşlar mustafa kardeşim.muhasebeci yanında çalışan ve kuran kursunda eğitmen olarak parasız eğitim veren çok iyi bir kardeşimizdi ne diyebilirimki allah sevdiği kulunu erken alırmış.zaten 1995 te bi kardeşi de öldüydü.ehliyetsiz 18 yaşını doldurmamış 2 erkek ve 2 tane kız megane marka otomobille otobüsü solluyacaz diye kardeşimizin yoluna girince kardeşimizi 60 metremi ne sürüklemiş.bacağı kopcak dereceye gelmiş.6 bucuk saat ameliyattan sonra iç kanamayı zorla durdurmuşlar bacak % 90 kesilecek demişler.kafada kask oldugu için kafasında duruyormuş. ama ben bu alanya daki medyayı kınıyorum hep böyle başlıyolar.
8 DE 8 suclu olan züppeler.
ama yinede böyle bahsediyorlar.
malesef gece hayatını kaybetti bugun defnettik.
Reklamlar
-
07 Haziran 2007, 18:32
-
07 Haziran 2007, 18:32
geçmiş olsun artık bir organı olmadan yaşamın şavaşını verecek motora biniyoruz ve malesef gerçeğimiz bu bir gün hepimizin başına gelebilir Allah hepimizi korusun
-
07 Haziran 2007, 18:35
Kardeşimiz eğer vefat etti ise yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
Ama kardeşimiz sağ ise Allah'tan acil şifasını istiyorum.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
07 Haziran 2007, 18:35
Geçmiş olsun üzücü olay allah yardımcısı olsun...
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
-
07 Haziran 2007, 18:37
Allah sevenlerine sabırlar versin
ben vefat etti mi etmedimi tam anlayamadım ama umarım etmemiştir.
sağlığına bir an önce kavuşması dileklerimle...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
07 Haziran 2007, 18:42
kardeşimiz hayatını kaybetmiş malesef nur için'de yatsın mekanı cennet olsun aile'sine sabır diliyorum bu acılare bitsin arkadaşlar gerçekten duyarlılığa kardeşliğe bekliyoruz sizleri ibrahim mersin kardeşimizi anma töreninde bi avuç motosiklet'ciydik yapmayın ne olur birlik olalım ben basınla konuştum azdınız diyorlar yinede sağolsunlar kanallar verdi ama hala farketmiyolar .
bi kardeşimiz daha ebediyete göçtü yazık çok yazık isyan etmek olmaz verende allah(c.c)alanda ama tedbiri elden bırakmadan birde trafikte farkedilmek2ten başka çaremiz yok çok üzgünüm...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
07 Haziran 2007, 18:44
Çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin...
-
07 Haziran 2007, 18:44
ALANYA'DA yapılan tüm denetimlere ve uyarılara rağmen motosiklet terörü hız kesmeden devam ediyor. Her ay yüzlerce motosikletin trafiğe çıktığı Alanya'da, kasksız ve dikkatsiz motosiklet kullanımı facialara neden olabiliyor. Dün Oba'da meydana gelen motosiklet kazası, tehlikenin boyutunun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
DURUMU CİDDİ
OBA Beldesi, Karakocalı Mezarlığı önünde 07 N 3913 plakalı motosikletiyle ana yolda seyir halinde olan Birol Sezgin'e (28), tali yoldan çıkış yapan N.T. (24) yönetimindeki 07 NAF 56 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Sezgin'in sol bacağı kısmen koptu. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Birol Sezgin ameliyata alındı. Yaralı gencin durumu ciddi.
HABERİN AYRINTILARI
- Akın BAYCAN
ALANYA'DA motosiklet kazalarına bir yenisi daha eklendi. Otomobile çarpılan motosikletli gencin bacağı koptu.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saat 17.00 sıralarında aşağı Oba Beldesi, Karakocalı Mezarlığı yanında meydana geldi. 07 N 3913 plakalı motosikletiyle ana yolda seyir eden Birol Sezgin'e (28), tali yoldan çıkış yapan N.T. (24) yönetimindeki 07 NAF 56 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yol kenarındaki araziye uçan motosiklet sürücünün sol bacağı kısmen koptu. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Birol Sezgin'in ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kaza sonrası kaçan otomobil sürücüsü N.T'nin ise polisteki sorgusu sürüyor.
** Yanlız neden basına laf attığını anlayamadım.. Basın gayet normal haber yapmış, motosikletliye suçlu dememiş, tedbirsiz,dikkatsiz motor kullanılıyor demiş ki yalan da değil...
Alanya basınında ki tüm gazetecileri, muhabirleri, basında görevli herkesi tanıyorum, istediğin kişi ile görüşebilirim...
Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifa diliyorum.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
07 Haziran 2007, 18:54
allah şifa versin.........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
07 Haziran 2007, 19:03
Allah rahmet eylesin, ailesinede allah sabır versin, bu kaçıncı kaza kaçıncı ölüm, bu dikkatsiz hatalı araç şöförlerine verilen cezalar hiç bir insanı geri getirmeyecek...
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
07 Haziran 2007, 19:03
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..çok üzüldüm
-
07 Haziran 2007, 19:13
allah rahmet eylesin. ailesine allahtan sabr-ı cemil niyaz ediyorum.
-
07 Haziran 2007, 19:17
allah kimsenin başına kaza bela vermesin. karşı tarafın hatası yüzünden ölen masum insanların haberlerini duydukça , hele hele öyle baba parası ile altında son model arabalarla gezen apartman serserilerini gördükçe öldüresim geliyor.
bugün 4 genç (16-17 yaşalrında) altlarında c4 ile, son ses müzik ve ağızlarından sigara ile çarşıda pazarda fink atıyorlardı, bi ara durdurup polis arkadaşları çağırıp gereken işlemi yaptırayım dedim ama zamanım olmadığı için yapamadım.
-
07 Haziran 2007, 19:21
Super Moderator
allah rahmet eylesin ailesine ve annesine sabır versin
bu arada motosiklet terörü demiş
biz terör mü yaratıyoruz yani
yanlı basın nolucak serseriyiz ya biz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
07 Haziran 2007, 19:31
allah rahmet etsin yakınlarına allah sabır versin
-
07 Haziran 2007, 19:31
ALANYA'DA yapılan tüm denetimlere ve uyarılara rağmen motosiklet terörü hız kesmeden devam ediyor.Her şeye TERÖR yakıştırması yapmak BUSH un taktiğidir ve tutmuştur. Her ay yüzlerce motosikletin trafiğe çıktığı Alanya'da,Yüzlece otomobil vb çıkıyor, kasksız ve dikkatsiz motosiklet kullanımı facialara neden olabiliyor.Bir tek burası doğru Dün Oba'da meydana gelen motosiklet kazası, tehlikenin boyutunun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
.
KISACA YUUUUH BEEEEE diyorum.
DURUMU CİDDİ
OBA Beldesi, Karakocalı Mezarlığı önünde 07 N 3913 plakalı motosikletiyle ana yolda seyir halinde olan Birol Sezgin'e (28), tali yoldan çıkış yapan N.T. (24) yönetimindeki 07 NAF 56 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Sezgin'in sol bacağı kısmen koptu. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Birol Sezgin ameliyata alındı. Yaralı gencin durumu ciddi.
Umarım eski sağlığına kavuşurr.
HABERİN AYRINTILARI
- Akın BAYCAN
ALANYA'DA motosiklet kazalarına bir yenisi daha eklendi. Otomobile çarpılan motosikletli gencin bacağı koptu.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saat 17.00 sıralarında aşağı Oba Beldesi, Karakocalı Mezarlığı yanında meydana geldi. 07 N 3913 plakalı motosikletiyle ana yolda seyir eden Birol Sezgin'e (28), tali yoldan çıkış yapan N.T. (24) yönetimindeki 07 NAF 56 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yol kenarındaki araziye uçan motosiklet sürücünün sol bacağı kısmen koptu. Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Birol Sezgin'in ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kaza sonrası kaçan otomobil sürücüsü N.T'nin ise polisteki sorgusu sürüyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
07 Haziran 2007, 19:36
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun.
-
07 Haziran 2007, 19:42
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
07 Haziran 2007, 20:27
bazıları geçmiş olsun demiş bazıları rahmet dilemiş..
kafam karıştı.. arkadaşımız hayatta mı yoksa değil mi??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)