A.S. Recep abim.
çok geçmiş olsun. üzüldüm yahu.
iyi haberlerini bekliyoruz. siteye uğra ara sıra.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Recep abimle dün konuştum ..bu gün hastaneye yatacakmış. 1-2 gün tahliller falan sonra ameliyat.. kendisine acil şifalar diliyor ellerindenm öpüyorum ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Geçmiş olsun, kendisi artık siteye girmiyor sanırım
***edit***
Giriyormuş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok geçmiş olsun Recep abiye...
Kendisi gerçekten çok neşeli bir insandır forumda tanıdığım kadarıyla.Ameliyatının da başarılı geçeceğine inanıyorum,acil şifalar...
benimde recep abiyle tanısma fırsatım olmustu ümmet abiyle benide cok iyi agırlamıstı
kendisine acil sifalar diliyorum
Recep abimize sevgiler saygılar. En kısa zamana görüşmek üzere.
Ayrıca geçmiş olsun kendisine acil şifalar diliyorum. Güçlüdür o kısa zamanda atlatır.
Aleyküm selam. büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin abimize
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
çok geçmiş olsun recep abi ye
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
evet hayırlı haberler var Recep abimle şimdi konuştum gayet iyi bu gün taburcu olmuş arayanlar onu çok duygulandırmış ..durumu gayet iyi ..üstümde kalmasın hepinizi gözlerinizden öpüyor..
abim geçmiş olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bende arayayım bi...unutmayalım abimizi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sevgİlİ ArkadaŞlar Recep Abİmİzİ Aradim Durumu Net DeĞİl Şİmdİlİk...eĞer Amelİyata Bİraz Daha GeÇ Kalsaydi Felc OlacakmiŞ...doktor Bey 6 Ay SÜrec İÇerİsİnde HerŞeyİn Bellİ OlacaĞini SÖylemİŞ...
Abİ Sİteye Takil Bİraz Vakİt ÖldÜr Dedİm...parmaklarini Bİle KullanamiyormuŞ Bİr SÜrelİĞİne...ÇÜk ÜzÜldÜm Bu Duruma...
Buradan GeÇmİŞ Olsun Sevgİlİ Abİme...
tanıyan ve nosu olmayan arkadaşlar için cebini verim...0532 602 20 52
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kanka kendisini bi ara geçmiş olsun de kendisine sor...yıllarca kasksız korumasız gezen bir cruseırcı kendisi...
Recep abi geçmiş olsun
Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)