Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ruzgar Artık Istanbulda Esecek

REKLAM ALANI
    ruzgar_bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    Sevgili Izmir Mt ailesi,

Uzun zaman olmadi esmeye baslayali belki bir yaz bile goremedik cok sorunlar atlattik birlikte cok keyif aldik seyahatlerden kimi zaman kizdik kimi zaman huzunlendik ama hep birlikte ortak paydamizi genisletmek icin caba sarfettik. HAyat zaman zaman bizleri savururya iste benimkiside oyle birsey. Artik eskisi gibi Cuma toplantilariniza katilmam yapacaginiz gezilerde bulunmam cok daha zor olacak zira ben gidiyorum. Gidiyorum sevdiklerimi arkada birakarak. Sairin dedigi gibi simdi vuslat zamanidir. Nisan 1 itibari ile Istanbulda yeni gorevime baslayacagim. Izmire gelis gidislerim surecek ancak belki ayda bir. Hepinizi tek tek opuyorum ve iyi yada kotu ne yasadiysak ne kazandirdiysa yasananlar hepsini kalbimde guzellik olarak hatirlayacagim. Herkes kendine iyi baksin.
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    gidişinle (şahsım adına söyleyeyim) beni çok üzdüğünü belirtir yeni görevinde başarılar dilerim hakan abi.gönül isterki gitme hep bizimle ol.ama buda senin yaşamının çizilen bi parçasıymış demek.yeri geldi destek oldun yeri geldi abimiz oldun bilginle tecrübenle ışık tuttun.seni izmirde tekrar görmek ve bir gün hiç kopmamacasına tekrar izmir mt de görmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı belirtir yolunun daima açık olmasını dilerim...
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    KADİM DOSTUM SEVGİLİ HAKAN'A.......
    (öncelikle sabırsız davranıp bu topiği açarak sürprizimi bozduğun için üzgün olduğumu belirteyim.)
    bu bir veda yada güle güle yazısı değil.
    aslında sadece aylarla sınırlı olan tanışıklığımız içerisinde yıllara sığacak anlar ve anılar paylaştık. kah üzüldük kah sevindik. bu zaman dilimi içinde paylaşımlarımız güven ve dostluk üzerine öyle bir zemine oturduki sarsılmaz bir bütün olduk.
    sen rüzgarımı bol eden dağ taş tepe bayır demeden beni ardçı olarak aylarca bıkmadan taşıyan adam
    ağladığımda omuzuna yaslandığım sağlam dostum
    haklı olunduğuna inanadığım konularda hiç korkmadan girdiğim polemiklerde akılcı laflarıyla beni kurtaran
    kah parasız kah bol paralı geçirdiğimiz günleri yine gülümsemeyle paylaştığım dost
    bana hayatla ilgili dersler ve akıllar veripte kendi karmaşasında kaybolan adam
    arada beni kızgınlıktan deliye döndüren ama yinede sevmekten vazgeçemediğim
    tüm sevdiklerini arkada bırakarak ekmek parası için gurbet ellere gidecek olan yüreği kocaman KADİİİM DOSTUM HAKAN.....
    güle güle git. gidişine en çok üzülen ben yinede fedakarlığın için önünde saygıyla eğilip bu gidişte sana destek oluyorum. çünkü biliyorumki bedenin istanbul a gitsede yüreğini burada bizlerle bırakıyorsun. söz ağlamayacağım.... seni kaybetmediğimi biliyorum. sadece mesafe olsada aramızda başım sıkıştığında yada senin başın sıkıştığında yine yanyana omuzomuza olacağımızı biliyorum. yolun açık olsun. istanbul da yalnız değilsin unutma.. birazda orada es bakalım senin rüzgarın her yere yeterde artar.
    son söz olarak diyorum ki;
    hayatın neşeli
    bedenin ve ruhun sağlıklı
    günlerin huzurlu ve mutlu
    kaderin gülen yüzlü
    işlerin yolunda
    paran bereketli
    rüzgarın bol olsun.
    tekerin hep düz bassın.
    hep mutlu ol ve mutlu kal.
    izmir mt den ŞUŞU

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    Sevgili hakan abi demem kızmasıın heralde. . İnsanlar gerçekten sevmiş seni belli oluyor
    Öncelikle yeni görevin hayırlı olsun diyorum. . .
    İstanbula hoşgeldin.Umarım istediğin gibi olur hersey . . .İstanbul mt baslıgı altındakı organızasyonlarımızda senıde goruruz dıye umuyorum artık

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    hakan abi öncelikle yeni görevin ve işin hayırlı olsun,sonrada sana doyamadan nereye gidiyosun izmirin daimi üyesi olarak kalıcaksın gönüllerde sağlıcakla kal.

Motosikleti
    Honda CBF500
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KADİM DOSTUM SEVGİLİ HAKAN'A.......
    (öncelikle sabırsız davranıp bu topiği açarak sürprizimi bozduğun için üzgün olduğumu belirteyim.)
    bu bir veda yada güle güle yazısı değil.
    aslında sadece aylarla sınırlı olan tanışıklığımız içerisinde yıllara sığacak anlar ve anılar paylaştık. kah üzüldük kah sevindik. bu zaman dilimi içinde paylaşımlarımız güven ve dostluk üzerine öyle bir zemine oturduki sarsılmaz bir bütün olduk.
    sen rüzgarımı bol eden dağ taş tepe bayır demeden beni ardçı olarak aylarca bıkmadan taşıyan adam
    ağladığımda omuzuna yaslandığım sağlam dostum
    haklı olunduğuna inanadığım konularda hiç korkmadan girdiğim polemiklerde akılcı laflarıyla beni kurtaran
    kah parasız kah bol paralı geçirdiğimiz günleri yine gülümsemeyle paylaştığım dost
    bana hayatla ilgili dersler ve akıllar veripte kendi karmaşasında kaybolan adam
    arada beni kızgınlıktan deliye döndüren ama yinede sevmekten vazgeçemediğim
    tüm sevdiklerini arkada bırakarak ekmek parası için gurbet ellere gidecek olan yüreği kocaman KADİİİM DOSTUM HAKAN.....
    güle güle git. gidişine en çok üzülen ben yinede fedakarlığın için önünde saygıyla eğilip bu gidişte sana destek oluyorum. çünkü biliyorumki bedenin istanbul a gitsede yüreğini burada bizlerle bırakıyorsun. söz ağlamayacağım.... seni kaybetmediğimi biliyorum. sadece mesafe olsada aramızda başım sıkıştığında yada senin başın sıkıştığında yine yanyana omuzomuza olacağımızı biliyorum. yolun açık olsun. istanbul da yalnız değilsin unutma.. birazda orada es bakalım senin rüzgarın her yere yeterde artar.
    son söz olarak diyorum ki;
    hayatın neşeli
    bedenin ve ruhun sağlıklı
    günlerin huzurlu ve mutlu
    kaderin gülen yüzlü
    işlerin yolunda
    paran bereketli
    rüzgarın bol olsun.
    tekerin hep düz bassın.
    hep mutlu ol ve mutlu kal.
    izmir mt den ŞUŞU
    Canimin ici
    Dusncelerin ve destegin icin tesekkur ederim. Bu bir son degil elbette bu yeni bir baslangic. Ve zamanin bize neler getirecegini gorecegiz. Volkanimi , Susumu izmire sadece emanet ediyorum amaaaaa kim emanetime ihanet ederse iki elim yakasinda oralardanda uzanir kolum dostlarima yardim icin buralara. Devamini yuzyuze konusuruz
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üzüldüm bende gerçekten.Ne diyelim senin için hayırlısı neyse o olsun.Vücuden olmasan da kalben hep yanımızdasın biliyoruz...
    Sana İstanbul da başarılar diliyorum

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    hayirlisi olsun, arada sirada bulusuruz istanbulda, biliyorsun yolum her ay ordan gecer

umarim yeni isinde kariyerine devam edersin... seni tanimak guzeldi, zaten devam edecektir umarim...
    gorusmek uzere,
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

volkancimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er-5,Suzuki DR 650
    SENSEY!!!
    Eveeet,geldik en janjanlı bölüme.Demek vakit geldi abbas.Sensey madem borcunu ödeyemeyeceğin bi motor alıyosun müstahak sana istanbul yolları.Dedim sana ,yanlış işler girme,al daha hesaplı bişiler ne sen gurbete git ne biz yollarını gözleyelim ama olmadı işte.
    İlk Ksk deki toplantıda başladı,sonra Manisa draglarda aynı frekansta olduğumuzu anladık.Nerden bulaştıysam sana her türlü pis alışkanlığı edindirdin bana.Ama yılmadım "sensey" dedim vardır bi bildiği dedim.Çok şeyler öğrendim,çok şeyler paylaştım.Az zamanda büyük işler başardık.Birbirimizi kazandık,çok güldük çok eğlendik,aynı sofralarda yedik içtik,çok zurna olduk ve birlikte hayal edip elde ettik.
    Bu mevzuyu ilk söylediğin anı hatırlıyorumda...Tabiki üzüldüm ama hayat işte,yapacak bişey var mı?YOK!Toplantılarda kiminle makara yapıcam ben şimdi,otel odalarında kiminle kalıcam,kiminle kritik yapıcam ,kankaaaa patlat bi cigara die kime seslenicem ben şimdi
    Bu kadar duygusallaık yeter,kankam yeni işin hayırlı uğurlu,bol kazançlı olsun.Eskisi gibi olmasada tabiki görüşücez,ama sen kürkçü dükkanına nasıl olsa geri döneceksin.Bizler buralardayız,sevildiğini bil yeter...
    Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)

Alıntı ~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili hakan abi demem kızmasıın heralde. . İnsanlar gerçekten sevmiş seni belli oluyor
    Öncelikle yeni görevin hayırlı olsun diyorum. . .
    İstanbula hoşgeldin.Umarım istediğin gibi olur hersey . . .İstanbul mt baslıgı altındakı organızasyonlarımızda senıde goruruz dıye umuyorum artık
    başınıza tatlı bela geliyor hazırlıklı olun

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    istanbul mt olarak elimizden geleni yaparız izmir mt yi aratmayız diyemem ama cabalarız

Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul mt olarak elimizden geleni yaparız izmir mt yi aratmayız diyemem ama cabalarız
    dostumuza iyi bakın emanettir size. geri alıcaz çünkü

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    devir teslim zamanına kadar iyi bakarız merak etmeyin tanısmak istersen cuma aksamları bakırköyde buluşuyoruz bekleriz

Motosikleti
    Honda CBF500
    Alıntı volkancimen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SENSEY!!!
    Eveeet,geldik en janjanlı bölüme.Demek vakit geldi abbas.Sensey madem borcunu ödeyemeyeceğin bi motor alıyosun müstahak sana istanbul yolları.Dedim sana ,yanlış işler girme,al daha hesaplı bişiler ne sen gurbete git ne biz yollarını gözleyelim ama olmadı işte.
    İlk Ksk deki toplantıda başladı,sonra Manisa draglarda aynı frekansta olduğumuzu anladık.Nerden bulaştıysam sana her türlü pis alışkanlığı edindirdin bana.Ama yılmadım "sensey" dedim vardır bi bildiği dedim.Çok şeyler öğrendim,çok şeyler paylaştım.Az zamanda büyük işler başardık.Birbirimizi kazandık,çok güldük çok eğlendik,aynı sofralarda yedik içtik,çok zurna olduk ve birlikte hayal edip elde ettik.
    Bu mevzuyu ilk söylediğin anı hatırlıyorumda...Tabiki üzüldüm ama hayat işte,yapacak bişey var mı?YOK!Toplantılarda kiminle makara yapıcam ben şimdi,otel odalarında kiminle kalıcam,kiminle kritik yapıcam ,kankaaaa patlat bi cigara die kime seslenicem ben şimdi
    Bu kadar duygusallaık yeter,kankam yeni işin hayırlı uğurlu,bol kazançlı olsun.Eskisi gibi olmasada tabiki görüşücez,ama sen kürkçü dükkanına nasıl olsa geri döneceksin.Bizler buralardayız,sevildiğini bil yeter...
    Ah Be cekirge doyamadik birbirimize bir yaz bile geciremeden koptuk gittik ben seninle bir yaz dusunemiyorum sen gaz ben gaz neler olurdu bilmem. Sen atla gel Istanbula ortam saglam yapariz biseyler.

başınıza tatlı bela geliyor hazırlıklı olun

Askolsun Susu hemen desifre etmeseydin beni arkadaslar yanlis tanicaklar. Ayrica bu konulara ben girmek istemiyorum zira " ALIRIIIIIIIIIIIIMMMMMMMM" unlu sozumuzu soyledikten sonra perde kapaniyor.
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    hakan kardeşim ALLAH işini rasgetirsin herşey gönlünce olsun , ist-mt de de çok değerli dostlukların olacak... ancak burada bu kadar seni seven dostun olduktan sonra sen önüne bak...volkan kardeşimi şule aplamı(yaşıt sayılırız ) sen merak etme meydanlar mt delileri ile dolu...elbet beraberiz elbet buradayız...Ağırlığımız kilomuz kadar değil !!! sevenimiz kadar.kal sağlıcakla...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Alıntı ruzgar_bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah Be cekirge doyamadik birbirimize bir yaz bile geciremeden koptuk gittik ben seninle bir yaz dusunemiyorum sen gaz ben gaz neler olurdu bilmem. Sen atla gel Istanbula ortam saglam yapariz biseyler.

Askolsun Susu hemen desifre etmeseydin beni arkadaslar yanlis tanicaklar. Ayrica bu konulara ben girmek istemiyorum zira " ALIRIIIIIIIIIIIIMMMMMMMM" unlu sozumuzu soyledikten sonra perde kapaniyor.
    ya ağlıcam şimdi

Motosikleti
    Honda CBF500
    ya ağlıcam şimdi
    aglayacagina msnini ac gorelim bakalim
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

Çok dokunaklı olmuş,bende pek farklı değilim..görev yerimi bile bilmiyorum henüz..aman takmayalım fazla,her yerde bir güzellik ve hayır vardır heralde önemli olanda farkedebilmek yaşayabilmek..iyi yolculuklar

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yenişinde başarılar dilerim,
    ne olm sanki kutuplara gidiyorsun.
    alt tarafı 9 saatlik bir yol çıkar çıkar geliriz yeterki sen iste.
    başarı ve sağlık hep seninle olsun.
    Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
    Yalan olmak kolaydır vede havali,
    Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili hakan abi sana yeni işnde başarılar dilerim umarım orada da izmirdeki gibi güzel dostluklar edinirsin ve onlara bizlerden bahsedersin.allaha emanet ol
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)