KADİM DOSTUM SEVGİLİ HAKAN'A.......
(öncelikle sabırsız davranıp bu topiği açarak sürprizimi bozduğun için üzgün olduğumu belirteyim.)
bu bir veda yada güle güle yazısı değil.
aslında sadece aylarla sınırlı olan tanışıklığımız içerisinde yıllara sığacak anlar ve anılar paylaştık. kah üzüldük kah sevindik. bu zaman dilimi içinde paylaşımlarımız güven ve dostluk üzerine öyle bir zemine oturduki sarsılmaz bir bütün olduk.
sen rüzgarımı bol eden dağ taş tepe bayır demeden beni ardçı olarak aylarca bıkmadan taşıyan adam
ağladığımda omuzuna yaslandığım sağlam dostum
haklı olunduğuna inanadığım konularda hiç korkmadan girdiğim polemiklerde akılcı laflarıyla beni kurtaran
kah parasız kah bol paralı geçirdiğimiz günleri yine gülümsemeyle paylaştığım dost
bana hayatla ilgili dersler ve akıllar veripte kendi karmaşasında kaybolan
adam
arada beni kızgınlıktan deliye döndüren ama yinede sevmekten vazgeçemediğim
tüm sevdiklerini arkada bırakarak ekmek parası için gurbet ellere gidecek olan yüreği kocaman KADİİİM DOSTUM HAKAN.....
güle güle git. gidişine en çok üzülen ben yinede fedakarlığın için önünde saygıyla eğilip bu gidişte sana destek oluyorum. çünkü biliyorumki bedenin istanbul a gitsede yüreğini burada bizlerle bırakıyorsun. söz ağlamayacağım.... seni kaybetmediğimi biliyorum. sadece mesafe olsada aramızda başım sıkıştığında yada senin başın sıkıştığında yine yanyana omuzomuza olacağımızı biliyorum. yolun açık olsun. istanbul da yalnız değilsin unutma.. birazda orada es bakalım senin rüzgarın her yere yeterde artar.
son söz olarak diyorum ki;
hayatın neşeli
bedenin ve ruhun sağlıklı
günlerin huzurlu ve mutlu
kaderin gülen yüzlü
işlerin yolunda
paran bereketli
rüzgarın bol olsun.
tekerin hep düz bassın.
hep mutlu ol ve mutlu kal.
izmir mt den ŞUŞU