Arkadaşlar bugün 19:30 sıralarında, bağdat caddesi üzerinde suadiye sapağına gelmeden biraz geride sağdan caddeye giren bir aracın beni farketmemesi yada farketti ise de görmezlikten gelmesi sonucu yağan yağmurunda etkisiyle kayganlaşan yolda kayarak bağdat caddesinin orta şeridinde motoru sola yatırmış biçimde kendimi yerde buldum...
Adamın geldiğini çok önceden görmeme rağmen beni görmesi gerektiğini düşünerek ve yolun benim olduğundan da emin olduğum için yol wermemeyi tercih ettim
Ancak çok önemli bir şeyi unuttuğumu şimdi şimdi farkediyorum sonuçta ben bir motosiklettim we kaportam montum we pantolonumdan ibaretti
neyse ki sonuçta bende we motorumda hiç bir hasar yok sadece dizim biraz ağrımaya başladı şimdi
Hein gericke'den yeni aldığım we bu sabah beni terlettiği için kızdığım monta, kaskıma we eldiwenlerime neden ihtiyacım olduğunu uygulamalı olarak görmüş oldum
Sol dizimin şu anki ağrısı ile de kullanmadığım dizliklerimin "biz odanın bi köşesine atılmak için yapılmadık, bizi kullanmasın ki seni bu gibi durumlarda koruyabilelim" dediklerini duyar gibi oluyorum
Sonuç olarak arkadaşlar bugün benim birazda şansım yaver gitti we bu kazayı ucuz atlattım ancak hızım daha fazla olsaydı hasar da kesinlikle daha büyük olurdu, bu nedenle arkadaşlar özellikle yağmurlu havalarda olmak üzere motosikletlerimizin hızını yol ve hava şartlarına göre çok dikkatli ayarlamalıyız we otomobil süren arkadaşlara da tavsiyem motor üzerindeyken sanki arabadaymışsınız gibi trafiktekilerle inatlaşmak sadece size zarar werir, boşu boşuna risk almayın we sakin sürmeye çalışın lütfen.
Hepinize iyi sürüşler dilerim we yaşayacağınız en kötü kazanın (eğer birgün yaşarsanız ancak umarım olmaz) benimki gibi hasarsız olmasını dilerim