sevgili arkadaş'lar 2,5 3 seneye yakın bu sitede iyi kötü günlerimiz geçti aktivitelerimiz oldu inşallah bu aktiviteler devam edecek darülaceze çocuk yuvaları vs.
fakat bunların yanı sıra canımızı acıtan en büyük konu' kaybettiğimiz genç yürekler canlar birde tanıdığımız konuştuğumuz arkadaş kardeşlerimiz olunca daha'da içimiz yanıyor.
tanısak tanımasakta değilmiki o motosiklet üzerinde işte oda bizim kadeşimiz belki cahil belki okumuş belki alkollü belki şanssız hiç bilemeyiz belkikötü yol kurbanı şerit kurbanı çatlak yol kurbanı vs vs.
bunları yaşıyoruz her ne olursa olsun insanlarımızı kaybetmememiz yolunda hadi adım atalım bez afişler yaptıralım pankartlar açalım ne gerekiyorsa düşünelim yapabileceğimiz mutlaka birşeyler vardır bildiğiniz üzere (bilenler vardır)ben şarkı yaptım oda zamanla inşallah duyulur motosikletler farkedilir! ama benim gördüğüm kadarıyla kendi hatalarımız'da çok o yüzden örneğin üst geçit'lere görünür yerlere uyarı nitelikli bişeyler yapabiliriz örneğin .
kask'sız motosiklet'ci olmaz kalpsiz beden olmaz .
iki teker üzerinde yapma sürat yakışmaz sana parçalanmış surat.
bunları şimdi uydurdum (inşallah bazı kendini bilmez arkadaşlar makaraya almazlar geyiği seviyoruz'ya)
yani bu tarz pankart bu tarz bez afişler yapabiliriz yönetimimizin ilgisini önerilerini bekliyorum aramızda 5 lira toplasak gerçi para olayı girince ön yargılar çıkacak gene ama gerçek motosiklet tutkunu duyarlı arkadaşlar yakın duracaklardır bu olaya ben bunu düşündüm atılım yaptım önerilerinizi bekliyorum ne olur samimi ve ön yargısız polimiksiz gitsin bu yazışmalarımız bakın canlar gidiyor önerilerinizi bekliyorum...haydi el ele