Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
heyooo sevincini canı-ı gönülden paylaşıyorum , kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
lay lay lay lay lay lay lay lay lay ooo mete hannnnn abicim hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin tekerin düzbassın :D
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
hayırlı olsun abi .güzel günlerde,kazasız, belasız ve cezasız kullanmak dilegiyle
-
metroda oyle gezip foto cektirirken kaçık sanatçı herhalde felan demislerdir, hayirli olsun, kendim almis kadar sevindim
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
hayırlı uğurlu olsuuun.
ALLAH (CC) kazadan, beladan esirgesin hepimizi. amin.
En iyi motor kendi motorundur...Mobiletinde olsa kendi motorundur...kıymetini bil...son motorum Pıaggıomdan ayrı kalmak öyle bir dert oldu ki içime anlatamam...yani siz siz olun elinizdekinin kıymetini bilin...
baba olmak gibi di mi yani?
baba olmadan, ne demek olduğunu anlamazmışsın ya...
işte öyle. başkasının motoruna laf atma e mi kask kafalı arkadaşım
beraberce teker çevirmek dileklerimle...
imzanı da değiştir.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Hayırlı uğurlu olsun.Herdaim ağzın kulaklarında tekerin yerde kulanırsın inşaallah
-
Valla hayırlı olsun mete_han.. metroya kaskla binen bir motosiklet tutkununa motosikletten inmek hiç nasib olmaz umarım bir de yine umarım bu motorunu da bir önceki motorun gibi geri vermezsin
-
mete_han abi sen koca bi çılgınsın
hayırlı ugurlu olsun baharda gezilerde görüşürüz. her zaman güle güle pin.
==============================
==============================
-
kankacım yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.....inan kendim almış kadar sevindim....kazasız belasız binersin inşallah.....bu arada o fotoları kim çekti lan sabah sabah yanına foto ekibimi aldın olm ne yaptın hırbo hiç lafını etmedinde ......olm hem metroda kafana kaskı geçiriyon hemde insanlar tuhaf tuhaf bakıyo diyon sende film adamsın vallaha he.....o metroda ben olsam yanına yaraşır akli dengeni ölçer veya 112 acil servisi arardım seni alıp götürmeleri için........ neyse hadi güle güle bin yeni motoruna.............
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Darısı isteyipte bekleyenlerin başına
-
abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin alem adamsın ya kaskla metro ya bindin ya bende motorumu almaya gitsem bende takarım kaskı helal sana,umarım bende cbf mi alınca sizlerle cbf ci dostlarımla güzel bi tur yaparız.
tekrar hayırlı olsun mete abi tanışmak üzere kendine iyi bak.
-
once hayırlı olsun
sora bölmek gıbı olmasın ama hanı fitesli motor sehır ıcınde ıskenceydı:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Metecim motosikLetin hayırLı oLsun güseL kardeşim.GüzeL günLerde kuLLanmak nasip oLur inşaLLah.
Metrodaki kask lı pozLarına bayıLdım abi.Harbiden de azıcık manyaksın
Born To Be wild,Live to Ride...
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
-
Hayırlı olsun Metehankro
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
kazasız, belasız iyi günlerde kullan inşallah. darısı isteyenlerin başına..
-
güle güle kullan kazasız sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler