Hayırlı uğurlu olsun Metehan...
o motordan bi cacık olmaz lastikleri ince arka freni disk değil tek tekere kalkmaz boyası ince çalışmadan farı yanmaz ayaktan çalıştırması yok üstelik benzinle çalışıyor iki kişiyle yokuşta şişer jantları eğri devir saati yok (daha çok yazacağım ama yıllardır bize çektirdin sen şimdi sıra bizde şimdi bir topik açacağım ve herkeze metehanın motoruna çamur atın diyeceğim ) senki köyün delisi herkezin topiğini geyiğe çeviren yüce insan şimdi neler düşünüyorsun bakalım hadi yine dayanamadım seni severim HAYIRLI OLSUN allah daha iyilerini nasip etsin gönlündekini versin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hayırlı Olsun. Geyik adamsın anladığım kadarıyla Umarım bir gün tanışmak nasip olur.
::hakem1::[B][I][SIZE="2"][FONT="Palatino Linotype"]Yedeği olmayan tek şey "Can" dır.[/FONT][/SIZE][/I][/B]
Metehan kardeş hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Bence Motosiklet hobisi, kişilerin hayata bakış açılarınında bir yansıması. Herhalde biz Motosiklet severler, toplumun farklı bir kesimiyiz. Aykırı davranmak, hayatı gır gıra almak, özgürlüğe düşkünlük, nüfus kağıtlarımız eskise de ruhumuzun hep genç kalması, uyumluluk ve hoşgörü ortak özelliklerimiz olsa gerek. Yaşadığın duygu yoğunluğunu çok iyi anlıyorum. Tekrar hayırlı olsun.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
sağol dostum..
Doni dayı aynı tayfadanız...Bugün bayağı gezdim kanka be...ne harika bir gündü...abi olsun be ben üşenmem...yazarım te tek cevap...
sağol dostum...
sağol dostum...
Abi bu motor bana Hondanın ne olduğunu anlattı...Hayat gerçekten onda...canın sağolsun...hep böyle gerçekleri dile getirelim yazdığın gibi...iyiye iyi kötüye kötü diyelim...
1.lastik kalın olsa motor gitmez bu hacimle olması gereken bu...
2.arka fren disk olsa zaten 1 milyar daha koyarlardı...kampanaya alıştık...GBS...Gariban Blokaj Sistemi...
3.Abi tek tekerle işim olmaz...yapanıda sevmem...
4.Boya olayını bilmiyorum abi...
5.çalışmadan veya gaz vermeden far yanmama olayında haklısın...
6.ayaktan çalıştırma yok...bi terslik oldumu artık vurdurucaz... (Yıldonun kulakları çınlasın...neeeee...)
7.benzin harici bir enerjiyle çalışan başka bir motor varmı...
8.150 lik motor tabi şişer rampada...beklenti bu zaten..
9.jantlara eğilip bakmadım bile...
10.devir göstergesi yerine vites göstergesi daha kullanışlı ve zarif duruyor...
Biraz öyleyimdir...inşallah tanışırız...
sağol dostum...
Aynen dediğin gibi zaten motor aşkı bizi Dünyadaki ayrıcalıklı gruba sokuyor...farklı olduğumuzu biliyoruz...gezileri özlemişim valla...Grup sürüşü ve şehir dışı geziler o kadar zevkli olur ki...doyulmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
herkese yetiştiriyon cevapları bize gelince atlıyon....İlla hayırlı olsun mu diycezz her seferde...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
hayırlı olsun mete_han. fotoğraflar ve hikayen çok güzel. ben de aranıza yeni katılacak olan bir motosiklet tutkunuyum. kazasız belasız bin. iyi günler.
Mete Han hayırlı uğurlu olsun...Güle güle sağlıcakla can sıhhatiyle kazasız belasız kullan...Allah birini bin etsin..
Hayırlı olsun,
Sağlıklı Sıhhatli, Güle Güle kullanman dileği ile ?
Comfirmation Bias
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ula Alp rüyanda bile beni görüyon Allah bilir kanka...
TOPİĞİM AMACINA ULAŞMIŞTIR..KİLİTLENEBİLİR...SEVİNCİME ORTAK OLAN TÜM ARKADAŞLARI SEVER ÖPER KUCAKLARIM...
bu 199.mesajdı...200.mesaj ve kilitleme şerefine bakalım hangi moderatör arkadaşım nail olacak...
Bu konuya 198 cevap yazıldı 2791 kere görüntülendi
abi sitede rekor mekor altüst ettim... Ah Erhan abi ah sen beni değil mod admin yapsanda olmam valla..Salladım siteyi be müdür...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)