evet beyler en sonunda hasret bitti ben ona oda bana kavuştu ,bu akşam yeni motorumuzu alıp evine getirdik,kendisi bir capon güzeli olup çokta hanfendidir yeni motorum Yamaha X-city 2012 Satürn Grisi rengiyle sizlerin beğenisine sunuldu
evet beyler en sonunda hasret bitti ben ona oda bana kavuştu ,bu akşam yeni motorumuzu alıp evine getirdik,kendisi bir capon güzeli olup çokta hanfendidir yeni motorum Yamaha X-city 2012 Satürn Grisi rengiyle sizlerin beğenisine sunuldu
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
hayırlı olsun çok güzel maşşallah
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
yakışıklı motormuş maşşallah diyim.allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.gülle güle kullan kardeşim
tekeri yamukmu duruyor ne??? hemen düzeltmek lazım... (eskiler bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilir..yenilere anlatabilirim,kötü bişey değildir)
hayırlı uğurlu olsun.....güle güle kullan...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Tolga güle güle kullan motorunu, rengide pek güzelmiş
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Çok güzel hayırlı uğurlu kazasız belasız kullanmani temenni ederim.sonunda kavuştunuz city artık kullanım ile ilgili yorumları bekleriz.aprillayi sattığıniza umarım değmiştir ki değmiş olması gerek.ilk ps mi sattıktan sonra biraz karamsar olmuştur sonra alışmaya başladım x-city
şu yamaha güzel şeyler yapıyor...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
hayırlı olsun.hanımefendi'ye selamlar...
BİZİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR
tek dostum yalnızlığım
hiç ellerin taşı bana değmez, illa dostun gülü yaralar beni!!!
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah nazardan saklasın. Maşallahı var.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
kazasız belasız..
herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim ,saolun varolun Allah sizlerede gönlünüzdeki motorları kısmet eder inşallah
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Maşallah, grenajı asfalt görmez inşallah. Güle güle kullan...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
beğenmedim aşırı konforlu
şimdi sen bunun üstünde giderken uyursun falan
harley is making love with davidson
hayırlı olsun güle güle kullan
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Kazasız belasız güle güle kullan Tolga, temiz kullan sıkılınca bana satarsın..
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
güle güle kullan ancak çok met ettin screbeo bundan belkide daha hızlı vede sağlamlığını herfırsatta dile getiriyoken şimdi yamaha xctiy 250 yani eş değer bir japon nasıl aldın merak ettim
bence bu sefer iyi ettin hayırlı uğurlu olsun yamaha boru değil
Mustafa Kemal Atatürk
kazasız belasız iyi günlerde kullan.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)