alaçam demişti...
alaçam demişti...
kardeşim öncelikle özgüvenini takdir ediyorum. benimde kardeşim var inan motoru ona bile verdiğimde rahat edemiyorum. kaldıki sana almak istemeyen abin değil baban :D
ben de yaklaşık 2-3 sene önce çok yandım tutuştum motorla yatıp kalktım. kafamda herşey tamam. marka model fiyat özellikler herşey tamam :D ( aklımdaki de adanada enver ustada 4000 tl ye 90 model civarında r80 gs tarzında bi motordu. gidip resim çekilmeler. özellikle önünden geçmeler felan vazgeçemediğim şeylerdi. :D) sonra bu hislerle büyü büyü büyü...... sonra farketdim ki zamanı gelince herşey oluyor. onun için hiç kendine dert etmene gerek yok. biliyorum yapması zor. ama herhangi bir dünya malını kalbine bu kadar çok sokma. yine aynı amaca hizmet et. aç kal motora para ayır kıyafetinden kıs, cimrileş. vsvs ama kalbine çok fazla koyma. beklenmedik bi şekilde herşey olur zaten.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
yaa müdür sen boşa uraşmışın söle :D ruhsatsız plakasız dewrini almadan binicem bi motor war 100 liraya gidip kendi paramla alıyom dicen :D aman oglum canım oglum yandım oglum die die sana :D ybr de alırdı bionikde cbr da :D boşa yormuşun kendini sen
Yav kendimi bildim bileli kendi paramı kazanıyorum..erkek çocuğu olup babaya muhtaç olmakda kötü bişey lan...
Vayy bee ne babalar var birde ne oğullar var bende benim oğlana elektirkli bisiklet alayım sana yavaş yavaş bin bir iki sene sonra 103 falan ufak ufak başla dedim yok baba sen elektirkli yerine şimdi bana playstation 3 al ondan sonrada bana ehliyet alalım ehliyetten sonrada ufak bi araba alırız (106 quıck falanmış ufak arabada ) ben direk arabaya bineyim motorla işim olmaz benim diyor
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
çok güzellll abiiiii
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
çok güzel abiii güldüm valaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
crypto çok güzel abicim güldüm
süvari abi haklısın kalbime sokmamam gerek yoksa çıldıracak gibi oluıyorum zamanı gelince herşey olur doğru abi
mezit halen o duygular içerisindeyim
melih abi bizim burada bi emniyet müdürü var affetmiyor öyle bi şey olunca yoksa 200 tlye bionikvar
mete han abi harbi öyleeeeeeeeeeeeeee param olsa direk gidip alacammm yalvarmak yok
egelim motoru bir kaç sene kullanıp honda cıvıc İES ALIP VEYA OPEL VECTRA 1.6 CD ALIP MODİFİYE ÇEKECEM AMA O ZEVKİ TATMAM GEREK
Bizimkiler normalde esas senin baban farklı . Nerde öyle gel oğlum sana motor bakalım diyen baba .
Çocuklugumdan beri isterim ama herzaman karşı çıktıkları için . Hiçkimseye hatta sevgilime bile söylemeden bir gün satın alıp geldim. İlk kız arkadasım 2. ablam , annem ve babam ise istanbula geldiklerinde gördüler. Önce şok , sonra yarım saat bağırma ve bitişte dikkatli kullan nasihatleri. ilk bi kaç ay evden işe gidip geldiğimde anneme çağrı atardım (annem çok elhamlıdır) şimdi alıştılar 2-3 günde bir rapor veriyorum yani demek isteğim yaşın 20 de olsa 30 da olsa anne babanın gözünde hala küçük çocuksun. Sadece babam kızmadı ve tepkisi farklı oldu. Markasını sordu kawa dedim ozamn 15-20 den asa değildir dedi ses etmedim ertes,i günde garaja gidip motorumu incelemiş. Geçen bayram istanbula geldiğinde gel motora bindireyim dedim. Bulgurlu'dan Beşiktaş'a gittik. Babamın ben 1-2 yaşlarıdnayken pejosu vardı .Dedim binmeyi az cok bilir. ama nerde köprüden geçerken okadar çok sallandıki bi ara devrilecez dedim. Halbuki 50-60 ı bile geçmedim. (ilk defa bu kadar yavas kullandım) İndiğinde çok korktugunu söyledi bi dahada binmem dedi
hehehe
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
wala biladerim benimde yaş 24 2 senedir motor kullaniorum uni bitip işe başlayinca işe dolmuşla gidip gelmeye başlamiştim serwisler bizim ordan geçmio yarim saat yol yuruyorum ole dolmuşa biniorum babam dedi sana araba alalim yok dedim ( hep içimde bi mobilet sewdasi war
ben dedim motor alicam. babamda sasirdi nerden cikti o die cunku dillendirmiodum hep derdim kendi kendime ilerde bi mobilet alicam koyucam kenara die. 1 dedim 2 dedim. babamda gençliginde jawasi warmiş ondan dusup kolunu kirmiş sicak bakmio ama ben bastirinca biside demedi. bigun babam geldi sana motor baktim dedi git bak surda sari bi motor motorda JİNLUN MARAUDER motora gittim bi baktim dew gibi aşık oldum tabi benimde motordan anladigim yok bi araştirma motosiklet.net i o zaman tanidim. dedim baba o motor yaş keeway supershadow aldim aklimda mobilet warken nelere yoneldim aldim.
alirken ehliyete yazildim 5 gun deneme surusunden sonra olayi cozdum işe onla gidip gelmeye baslasdim. baktim sonra o motorda yaş sattim gv 250 aldim gv 250 de mercedes gibi geldi bana simdide bunu begenmiorum gerçi yolda birakmadi sdaolsun ole cok masrafda yapmadim.
sana arkadas nasihati motor al ama kendine dikkat et babamin kendi söylevi kucuk abin istesaeydi weya kendi alcak olsaydi 20 yilda gecse almazdim almasini istemezdim cunku ona guwenmio cunku DELİ ama bana aldi ben limitlerimi biliorum daha motordan dusmuslugum yok ama kucuk abim benim motordan dustu motoru almadan once ehliyete başwur ztn ehliyeti alinca sana koltuk cikarlar;)
bir nasihat daha babanin arabasi warsa isteme we kullanma werse dahi kullanma ben binmiorum her sur dediklerinde sewmiorum koca araba diorum. o zaman yine anliolar bu cocuk motor sewiyor
hyosung gv 250
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sen gençsin senden daha mı iyi bilecem hacu... ama ben genç iken kızlarla gezdiğimde motorda veya bisiklette kızı mıncıklayamıyosun öpemiyosun...anca sinemada film izlerken yapabiliyordun bunu...ama arabası olan bir yağız delikanlı isen ve manitayla gezmeye çıkmışsa tüm yönlere özgürlük tarifesi geçerli oluyordu... arabası olan hep 5-0 öndedir...sen sefil gsr 600 le kızın saçını bozmaktan başka bişe yapamazsın...kızda sana uyuz olur...öptüreceği varsada valla öptürmez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kanucan abi katılıyorum dediklerine
metehan abicim bi yerden duyduğum lafı sana söylüyorum
pantolonu çıkarmadan zevk alacan tek şey motora binmektir
motordan in sonra ne yapıyorsan yap bir taşla iki kuş
zealous raphane abilerim şimdi değil ama elbet alaçamm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)