Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

o motoru alaçaaaaammm

REKLAM ALANI

alaçam demişti...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    kardeşim öncelikle özgüvenini takdir ediyorum. benimde kardeşim var inan motoru ona bile verdiğimde rahat edemiyorum. kaldıki sana almak istemeyen abin değil baban :D

ben de yaklaşık 2-3 sene önce çok yandım tutuştum motorla yatıp kalktım. kafamda herşey tamam. marka model fiyat özellikler herşey tamam :D ( aklımdaki de adanada enver ustada 4000 tl ye 90 model civarında r80 gs tarzında bi motordu. gidip resim çekilmeler. özellikle önünden geçmeler felan vazgeçemediğim şeylerdi. :D) sonra bu hislerle büyü büyü büyü...... sonra farketdim ki zamanı gelince herşey oluyor. onun için hiç kendine dert etmene gerek yok. biliyorum yapması zor. ama herhangi bir dünya malını kalbine bu kadar çok sokma. yine aynı amaca hizmet et. aç kal motora para ayır kıyafetinden kıs, cimrileş. vsvs ama kalbine çok fazla koyma. beklenmedik bi şekilde herşey olur zaten.
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı kadir_6660 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 yıldır babama yalvarıyorum motor almıyor ilk başka bionik istiyordum sonra cobra 105 sonra ybr şimdi cbr 125 istiyorummm ama almıyor çok korkuyor motordan çok tatlı dille anlatıorum olmuyor arkdaşlarım beni hergün motorla eve atıyor hepsi çok iyi çocuklar olmuyor motorun tehlikeli olmadığını göstermek amaçlı geçen al dedim almıyorum dedi iyice tartıştık en son bana bana soruyorsun alma diyorum dedi benden hiç bir şey demeden yanından gittim ama şu an para biriktiyorum cep telefonu dükkanında çalışıyorum haftalık 100 milyon alıyorum cbr 125 3 milyardan felan başlıyor şu an 250 milyonum var ne kendime ayakkabı pantolon gömlek değil çay bile içmiyorum cimriliğimden değil asla ama artık alacamm o motoruu inşallahh bi dahaki yaz bende aranızdayım ehliyetede yazıldım
    arkdaşlarla her hafta sonu gezi düzenlliyoruz tokatlıyım bi hafta sonu amasyaya gittik sonra tokatı ilçelerine gidiyoruz yok böyle bi aşkkkkkk
    en büyük aşkımmmm motorrrr
    İNŞALLAH O MOTORU ALAÇAAAAAAMMMMMMMMMM
    BABAYA KARŞI GELECEK AMA OLSUN EN FAZLA 1 AY KONUŞMAZZ
    adamsın.. yazını okuyunca aynı ben dedim içimden...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda (Beat)
    yaa müdür sen boşa uraşmışın söle :D ruhsatsız plakasız dewrini almadan binicem bi motor war 100 liraya gidip kendi paramla alıyom dicen :D aman oglum canım oglum yandım oglum die die sana :D ybr de alırdı bionikde cbr da :D boşa yormuşun kendini sen

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Yav kendimi bildim bileli kendi paramı kazanıyorum..erkek çocuğu olup babaya muhtaç olmakda kötü bişey lan...

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Vayy bee ne babalar var birde ne oğullar var bende benim oğlana elektirkli bisiklet alayım sana yavaş yavaş bin bir iki sene sonra 103 falan ufak ufak başla dedim yok baba sen elektirkli yerine şimdi bana playstation 3 al ondan sonrada bana ehliyet alalım ehliyetten sonrada ufak bi araba alırız (106 quıck falanmış ufak arabada ) ben direk arabaya bineyim motorla işim olmaz benim diyor
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    mondial 150 mc
    çok güzellll abiiiii

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

Alıntı crypto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel abiii güldüm valaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------

crypto çok güzel abicim güldüm
    süvari abi haklısın kalbime sokmamam gerek yoksa çıldıracak gibi oluıyorum zamanı gelince herşey olur doğru abi
    mezit halen o duygular içerisindeyim
    melih abi bizim burada bi emniyet müdürü var affetmiyor öyle bi şey olunca yoksa 200 tlye bionikvar
    mete han abi harbi öyleeeeeeeeeeeeeee param olsa direk gidip alacammm yalvarmak yok
    egelim motoru bir kaç sene kullanıp honda cıvıc İES ALIP VEYA OPEL VECTRA 1.6 CD ALIP MODİFİYE ÇEKECEM AMA O ZEVKİ TATMAM GEREK

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı ToxiCx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin babalar biraz farklıymış mesela benim aklımda hiç motor yokken babam bir yerde motor varmış hadi bakmaya gidelim dedi ve o motoru aldmıştık, alırken motorun 2/3 ünün parasını babam vermişti. Hatta çoğu zaman kendisi benden fazla biniyordu :D birgün sabah 09:00 da bir çıktı, akşam 17:00 civarı eve döndü :D her yeri gezdim demişti :D Dünde Yamaha Cygnus rs125i sattım. Babama yeni kasa cbr 125 leri gösterdim cbr 125 alalım diyor :D ama parayı abime vereceğim eğitimine harcayacak, seneye de sıfır bir cbr 125 almayı düşünüyorum.
    Bizimkiler normalde esas senin baban farklı . Nerde öyle gel oğlum sana motor bakalım diyen baba .

Çocuklugumdan beri isterim ama herzaman karşı çıktıkları için . Hiçkimseye hatta sevgilime bile söylemeden bir gün satın alıp geldim. İlk kız arkadasım 2. ablam , annem ve babam ise istanbula geldiklerinde gördüler. Önce şok , sonra yarım saat bağırma ve bitişte dikkatli kullan nasihatleri. ilk bi kaç ay evden işe gidip geldiğimde anneme çağrı atardım (annem çok elhamlıdır) şimdi alıştılar 2-3 günde bir rapor veriyorum yani demek isteğim yaşın 20 de olsa 30 da olsa anne babanın gözünde hala küçük çocuksun. Sadece babam kızmadı ve tepkisi farklı oldu. Markasını sordu kawa dedim ozamn 15-20 den asa değildir dedi ses etmedim ertes,i günde garaja gidip motorumu incelemiş. Geçen bayram istanbula geldiğinde gel motora bindireyim dedim. Bulgurlu'dan Beşiktaş'a gittik. Babamın ben 1-2 yaşlarıdnayken pejosu vardı .Dedim binmeyi az cok bilir. ama nerde köprüden geçerken okadar çok sallandıki bi ara devrilecez dedim. Halbuki 50-60 ı bile geçmedim. (ilk defa bu kadar yavas kullandım) İndiğinde çok korktugunu söyledi bi dahada binmem dedi
    Alıntı crypto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehehe
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    wala biladerim benimde yaş 24 2 senedir motor kullaniorum uni bitip işe başlayinca işe dolmuşla gidip gelmeye başlamiştim serwisler bizim ordan geçmio yarim saat yol yuruyorum ole dolmuşa biniorum babam dedi sana araba alalim yok dedim ( hep içimde bi mobilet sewdasi war

ben dedim motor alicam. babamda sasirdi nerden cikti o die cunku dillendirmiodum hep derdim kendi kendime ilerde bi mobilet alicam koyucam kenara die. 1 dedim 2 dedim. babamda gençliginde jawasi warmiş ondan dusup kolunu kirmiş sicak bakmio ama ben bastirinca biside demedi. bigun babam geldi sana motor baktim dedi git bak surda sari bi motor motorda JİNLUN MARAUDER motora gittim bi baktim dew gibi aşık oldum tabi benimde motordan anladigim yok bi araştirma motosiklet.net i o zaman tanidim. dedim baba o motor yaş keeway supershadow aldim aklimda mobilet warken nelere yoneldim aldim.

alirken ehliyete yazildim 5 gun deneme surusunden sonra olayi cozdum işe onla gidip gelmeye baslasdim. baktim sonra o motorda yaş sattim gv 250 aldim gv 250 de mercedes gibi geldi bana simdide bunu begenmiorum gerçi yolda birakmadi sdaolsun ole cok masrafda yapmadim.

sana arkadas nasihati motor al ama kendine dikkat et babamin kendi söylevi kucuk abin istesaeydi weya kendi alcak olsaydi 20 yilda gecse almazdim almasini istemezdim cunku ona guwenmio cunku DELİ ama bana aldi ben limitlerimi biliorum daha motordan dusmuslugum yok ama kucuk abim benim motordan dustu motoru almadan once ehliyete başwur ztn ehliyeti alinca sana koltuk cikarlar;)

bir nasihat daha babanin arabasi warsa isteme we kullanma werse dahi kullanma ben binmiorum her sur dediklerinde sewmiorum koca araba diorum. o zaman yine anliolar bu cocuk motor sewiyor
    hyosung gv 250

Motosikleti
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vayy bee ne babalar var birde ne oğullar var bende benim oğlana elektirkli bisiklet alayım sana yavaş yavaş bin bir iki sene sonra 103 falan ufak ufak başla dedim yok baba sen elektirkli yerine şimdi bana playstation 3 al ondan sonrada bana ehliyet alalım ehliyetten sonrada ufak bi araba alırız (106 quıck falanmış ufak arabada ) ben direk arabaya bineyim motorla işim olmaz benim diyor
    akıllı çocuk valla...kızlar artık motosiklete binmek istemiyor saçları bozuluyor çünkü...arabada daha güzel oynaşıyor gençler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akıllı çocuk valla...kızlar artık motosiklete binmek istemiyor saçları bozuluyor çünkü...arabada daha güzel oynaşıyor gençler...
    Bence tam tersi.Monotonluktan sıkıldılar değişik ve adrenalin dolu taşıtı(motosikleti)tercih ediyolar.

Motosikleti
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence tam tersi.Monotonluktan sıkıldılar değişik ve adrenalin dolu taşıtı(motosikleti)tercih ediyolar.
    sen gençsin senden daha mı iyi bilecem hacu... ama ben genç iken kızlarla gezdiğimde motorda veya bisiklette kızı mıncıklayamıyosun öpemiyosun...anca sinemada film izlerken yapabiliyordun bunu...ama arabası olan bir yağız delikanlı isen ve manitayla gezmeye çıkmışsa tüm yönlere özgürlük tarifesi geçerli oluyordu... arabası olan hep 5-0 öndedir...sen sefil gsr 600 le kızın saçını bozmaktan başka bişe yapamazsın...kızda sana uyuz olur...öptüreceği varsada valla öptürmez...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    mondial 150 mc
    kanucan abi katılıyorum dediklerine
    metehan abicim bi yerden duyduğum lafı sana söylüyorum
    pantolonu çıkarmadan zevk alacan tek şey motora binmektir
    motordan in sonra ne yapıyorsan yap bir taşla iki kuş
    zealous raphane abilerim şimdi değil ama elbet alaçamm

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)