arkadaşlar mondial motoruma 1,5 yıldan beri lpg li biniyorum . sorun yok...
sadece öğrenmek isdediğim motor lpg de benzinden daha hızlı ve daha güçlü aslında tersi olması lazım değilmi?
arkadaşlar mondial motoruma 1,5 yıldan beri lpg li biniyorum . sorun yok...
sadece öğrenmek isdediğim motor lpg de benzinden daha hızlı ve daha güçlü aslında tersi olması lazım değilmi?
lpg? motosiklet? mondial? bi yanlışın olmasın??? açıklarmısın?
81VATAN__54MEKÂN
Mondial Zaten Az Yakar . Bide LPG ... Oh Senin Motor Heralde 100 Km de 5 Milyon Yakar
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
Konu basligina bi aciklik getirseydik resimler isleyis sistemi gibi.
First Day Of My Life
bndede mondi var nası lpg taktırdın ? foto varmı ?
şakamı la budostum ciddimisin neresine koydn lpg deposunu
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Vay canına abi dikkat et uçup gitmeyesin. DÜşünsenize mondial 100 ukh zaten 100km'de 2 litre yakıyor tak lpg yaksın 1.5 litre.
lpg forum sitesinde bir tane lpg li mondial var sele altı bagajın olduğu yere koymuşlardı resimleri vardı ..
lpg zor bir sistem değil motorsikletde tek sıkıntı olucağı şey motorsiklete uygun lpg tankı olur scooter için bagaj içi olursa
diğer motorlar için simit depo tank kappa çanta içine montaj olur o kappa çantalara müzik tesisatı falan yapıyorlar lpg hayli hayli olur..
hakkaten haa nasıl yaptırdın bilgilendirirmisin bizide?
ruhsata işlemek gerekiyormu? resmimi? kaça mal oldu? ne kadar yakıyor? 1lt/ **km
benim motor zat 150 bak logaritmanın eklediği resim benim motorun aynısı. ama ben bagaja düşünmem yaa. arka port bagaj daha mantıklı
la 4 tekerli bombalar yetmedi bi de motoru tabut etmişler...
tam öğrenci işi olmuş :D
sahibinden de vardı bir tane satılıkburgman davardı hemde sıralı sistem takmışlar adam o hali ile 20 kuruş yakıo yazmış ehueuhh. gazda 20 kuruş benzinde 40 kuruş . zat yaksa yaksa benzinde 12 kuruş yakar. ne gerek var anlamadım. ha içine nitrojen basacaksak o baska
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Honda !!!todaya!!! takalım, Canlı bomba vakası var. !!!!!!!DİKKAT!!!!!!!
!!!!!!!DİKKAT!!!!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)