Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

derbici_52

REKLAM ALANI
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    merhaba iki teker kullanıcıları ben ordudan kemal fırıncıyım ve motorlarla ılgılenıyorum ıkı tekerlı olanlarla yanlıs anlasılamsın bu arada ben bu bayram sonu ıstambula gelıb derbi 125 r almak istiyorum bana orda yardımcı olucak arkadaslar arıyorum bana yardımcı olursanız sevınırm bu motoru ılk gordugum gunden berıı hayranım kafaya koydum alacagıım bahcelı evlerdekı motovizyonu nasıl bılırısnzı acaba bana yardımcı olurmsunuz ıyı gunler sızlere

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650
    ordaki motoru birebir gördüm sakın yaklaşma sagdan ve önden darbesi var oynamıyan yeri yok resme aldanma

Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba iki teker kullanıcıları ben ordudan kemal fırıncıyım ve motorlarla ılgılenıyorum ıkı tekerlı olanlarla yanlıs anlasılamsın bu arada ben bu bayram sonu ıstambula gelıb derbi 125 r almak istiyorum bana orda yardımcı olucak arkadaslar arıyorum bana yardımcı olursanız sevınırm bu motoru ılk gordugum gunden berıı hayranım kafaya koydum alacagıım bahcelı evlerdekı motovizyonu nasıl bılırısnzı acaba bana yardımcı olurmsunuz ıyı gunler sızlere
    sen kemal colak var mt sitede onunla baglantı kur yeni derbi aldı

Motosikleti
    kymco super 8
    Alıntı svd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ordaki motoru birebir gördüm sakın yaklaşma sagdan ve önden darbesi var oynamıyan yeri yok resme aldanma

sen kemal colak var mt sitede onunla baglantı kur yeni derbi aldı
    beraber gittik bencede uzak dur derim cok kotu darbe almıs baskasına bak derim bide abi kemal almamıs motor anlatırım

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Aramıza hoşgeldin Ben de Giresun da okuyorum.. walla Motovizyonu bilmem ama Derbi önermiyorum
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

derbi mi kullanmadım ama duyumlarıma göre yakıt ve motor ömrü kısa imiş

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Hemşerimmişin şunları iyi oku.O motoru benden iyi kimse bilemez.Bundan 5 ay önce az daha bende patlayacaktı, ucuz kurtuldum.Yanlış anlaşılmasın bunu yapacak olan motovizyon değil motorun kendi sahibidir.O motora önden kamyonet gibi bir şey geri geri gelirken vurmuş.Devir saatinin camı çatlamış orası bantla tutturulmuş.Sol farın ayağı kırık uhu ile tutturulmuş.Grenajların yarısından çoğunun bağlantı yerlerinde kırıklar var bi şekilde tutturulmuş.Devir saatinin komple değişmesi lazım yaklaşık 1000 lira, farın değişmesi lazım 500 lira, ...Termostat kapak contasını bile açmışlar artık ne olduysa.Sağolsun ustamız bizi son anda kurtarmıştı.Motoru çok iyi ama dışı berbat.Bir de o zaman 5000 liraya alacaktım ben adam 1 kuruş bile inmiyordu.Onun ederi 3000 ancak ki o masraflar yapılsın adam olsun
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    hay allah bende sattim yahu
    First Day Of My Life

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    yorumların ıcın teskkurler arkadaslar ya gercekten bu motrda gozum var motorvizyon olmasa ist pıyasasında ne kadar derbı varsa bakıcam ne olursa olsun alıcam ya kafaya koydum ora geldıgımde benımle bırıebır baglantı kurark ban yardımcı olucak arkads varsa sımdıden teskkur ederım bu arada sahıbınden comdan bakıyorum ben motorlara bırde beyaz var orda onun hakkından bılgısı olan varmı acaba cevap beklıyorum

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Hoşgeldin almak istediğin motor gerçekten çok güzel motor parçalrınıda yamaha dan temin edebilirisn
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    tsk h.b ozi kardes ıst ban yardımcı olurmsun pekı bu konuda yanı motor konusunda

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    bencede sen kemali bi bul o da senin kafadan derbi aldı o sana yol yordam gösterir . .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    emre kardes bu kemal kardes kım bana yardımcı olurmsun kemal kardessssssssssssssssssssss nerdesın

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Neden derbi yerine aprilia düşünmüyorsun?
    Çok temiz aprilialar var sahibindende
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    extrme tsk kardes sey dıyım var ama bıraz tuzlu be kardes derbı daha uygun geldı bana o yuzden teklıfın ıcınde tsk sana ıyı aksamlar

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen bilirsin ama ben şahsen derbi alacağıma şunu alırdım

http://www.sahibinden.com/motor_muai...XQQdisplayitem

Ama illaki derbi arıyorsanda motoru iyi bir ustaya kontrol ettir genelinin motor bitmek üzere oluyor sahibindende
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    tsk kardes aprılla ya baktım ben ama onunda yası var yaa yanı 2002 model yanı ama bır bakacam ıst la gelım bırde ondan sonra bakımcam pıyasaya

tsk kardes aprılla ya baktım ben ama onunda yası var yaa yanı 2002 model yanı ama bır bakacam ıst la gelım bırde ondan sonra bakımcam pıyasaya
    İkinci eli ne kadar bilmyorum ama 0 ı kawasaki ninja 250 ile aynı ona vereceğin paraya 250 lik bi makine alırsın
    [COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
    ::sapka::::gleam::

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    evet baktım kaaskart arkadsım saol ya sey dıyım ben 4 le 5 arası bı makına arıyorum ban yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler

evet baktım kaaskart arkadsım saol ya sey dıyım ben 4 le 5 arası bı makına arıyorum ban yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler
    Hyosung var mı ordu da bayi servis varsa gt 250 al derim
    [COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
    ::sapka::::gleam::

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ordu da genel olarak 1 tane Kırmızı Hyosung var 2400 km de Baska da yok ; naapsın arkadaş
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler