Tekrar Dönüşümün şerefine..
Reklamlar
-
Herkeze merhabalar arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar aranıza dönüş yaptım ama artık motorum :( yok eğer motorum yok die beni dışlarsanız üzülürüm ona göre ağlarımda :(
bu konuyu yardım bölümüne açmam gerekliydi ama bi taşla iki kuş yapim dedim..ya ayrıca hani bu yanda sırıtan kafaları ben neden yapamıyorum benim pc demi bi problem var acep..
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
Reklamlar
-
Tekrar hoşgeldin o zaman...
-
By_DosT adlı üyeden alıntı
Herkeze merhabalar arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar aranıza dönüş yaptım ama artık motorum :( yok eğer motorum yok die beni dışlarsanız üzülürüm ona göre ağlarımda :(
bu konuyu yardım bölümüne açmam gerekliydi ama bi taşla iki kuş yapim dedim..ya ayrıca hani bu yanda sırıtan kafaları ben neden yapamıyorum benim pc demi bi problem var acep..
yok arkadaşım motorun yoksa kusura bakma
hoşgeldinnnn
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Tekrardan hoşşgeldin GülümsemeLeri üstteki kafa işaretinden secerek yaparsan sorun olmaz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
hoşgeldin tekrardan ....
üsteki kafa nerde niye topiğin üstünde arama sakın he... cevap yaz butonuna bastığında çıkan pencerenin üstünde çünkü o beyaz gülümseyen yüzz....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
hoşbulduk cadıcık napıyısin..? görüşemedik uzun zamandır... aramadında
arkadaşlar teşekkürler ama o kafa beyaz görünüyo hatta hiç bir butonu kullanamıyorum sadece yazı yazabiliyorum
-
Kawasaki z750s
O Bir Aşk
-
arkadaşlar teşekkürler ama o kafa beyaz görünüyo hatta hiç bir butonu kullanamıyorum sadece yazı yazabiliyorum
afedersinde neden tek selam kuyucadısına biz neyiz.. teessüf ederim kahvaltıya gel pazar günü , alıcam ifadeni
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
kahvaltıda görüşürüz kısmetse
delipoyraz adlı üyeden alıntı
afedersinde neden tek selam kuyucadısına biz neyiz.. teessüf ederim
kahvaltıya gel pazar günü , alıcam ifadeni
selam vermezse başına gelecekleri biliyo garibim napsın
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
31 Temmuz 2008, 14:38
-
31 Temmuz 2008, 14:41
delipoyraz adlı üyeden alıntı
afedersinde neden tek selam kuyucadısına biz neyiz.. teessüf ederim
kahvaltıya gel pazar günü , alıcam ifadeni
YA KANKA HERKEZİ ALINTI YAPTIM AMA SADECE KUYUCADISININ ALINTISI ÇIKTI. PC DEN KAYNAKLANAN BİŞEY SANIRIM... DOSTUM SANA AYRICA SELAMLAR İNŞ GELİCEM KAHVALTIYA..
-
31 Temmuz 2008, 14:52
YA KANKA HERKEZİ ALINTI YAPTIM AMA SADECE KUYUCADISININ ALINTISI ÇIKTI. PC DEN KAYNAKLANAN BİŞEY SANIRIM... DOSTUM SANA AYRICA SELAMLAR İNŞ GELİCEM KAHVALTIYA..
bi diş gösterdim kanka olduk.. SEVDİM BU İŞİ.. pazara görüşürüz..
-
31 Temmuz 2008, 15:15
bak yaaa nasılda döndü iki dakkada
[/B]
-
31 Temmuz 2008, 15:48
-
31 Temmuz 2008, 16:28
Hoş geldin sefa geldin.Zaten aramızdaydın...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
31 Temmuz 2008, 17:14
benim de motorum yok beni de dışlamayın
-
31 Temmuz 2008, 17:22
Fire fox la açmayı denesene siteyi onlada olmazsa opera kullan,hoşgeldin
-
31 Temmuz 2008, 17:55
-
31 Temmuz 2008, 18:50
Motorun yokya ondan çıkmıyorlar
Hoşgeldin.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
04 Ağustos 2008, 17:01
batteryblog8 adlı üyeden alıntı
This is the only spectacular failure that eventually made a comeback and became a spectacular success. Announced in 1983 312-0342 and shipped in 1985, Windows 1.0 was so crude that it was mocked by Mac users and largely ignored by PC users. Not 312-0292 until Microsoft released version 3.0 in 1990 did Windows become a hit.
whatttttttt.? ( bu ne demiş anlayan varmı aranızda )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)