Prometheus MT Enduro & Touring Kullanıcıları Buluşma ve Bilgi Paylaşım Başlığını kilitleyip MT Enduro için logo arıyorsun
Touring kullanıları için başlık açmayı düşünmedin bekledim ama açmayınca ben açayım bari dedim.
Touring kullanıcıları buraya
Prometheus MT Enduro & Touring Kullanıcıları Buluşma ve Bilgi Paylaşım Başlığını kilitleyip MT Enduro için logo arıyorsun
Touring kullanıları için başlık açmayı düşünmedin bekledim ama açmayınca ben açayım bari dedim.
Touring kullanıcıları buraya
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Başlığınız hayırlı olsun. Ne kadar üye olamayacak olsamda takip etmeye çalışacağım.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
selamlar benim motorumda hafiften touring sayılır.benide alın aranıza
Drift Religion
touring'ci olmadığım için bilerek açmadım senin açman daha iyi olmuş, sabitliyorum ben
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Benim motorumda touring yerine göre banane banane
Teşekkürler prometheus...............
Ben şimdi enduro-touring bir makinayla hangi başlığı takip edeceğimi şaşırırım ama
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
walla bnde katılmak isterdm ama africa tamamen enduro yha
selam arkadaşlar
ennginn in daveti ile şöyle bir göz atmaya geldim ama sanırım burada ses soluk çıkaran pek yok gibi?
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Sana hayırlı yolculuklar muzaffer
Nereye gittiğini bilmiyorum ama yurt dışında giyecekler ucuzmuş bakmayı unutma
(örn.Deri mont 100 EUR gibi)
Taşıyamam dersen 100 EUR kıymet yaz (fazla yazma) hanımın adresine gönder evde teslim alır. (1 adet olmak şartıyla) ama isteğin kadar koli yapabilirsin 1 gün arayla bayram hediyesi olarak gönder
Fazla özletme kendini Muzocum. Dönüşte havalarda daha uygun olur, acısını çıkartırız.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
bende katılıyım bari.nereye katılacağımı bende şaşırıyorum artık
Bütün touring kullanıcılarının yeni yılda uzun uzun yol yapmaları dileğiyle yeni yıllarını kutlarım.
bende bütün touring kullanıcıların yeni yılını kutlarım kazasız belasız yeni 1 yıl dilerim.
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)