Kar yağışından sonra havalar ısındı sayılır.Bugünlerde şöyle güzel bir yol yapalım hep beraber
Kar yağışından sonra havalar ısındı sayılır.Bugünlerde şöyle güzel bir yol yapalım hep beraber
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
merhaba bende brada olmak istiyorum benim
motorum 150 cc lik ama olsun size yetişmeye çalıırız ne yapalım idare edin sizde biraz motorum xy 150 crovn çelik
Bu başlık çok hareketsiz kalmış yahu biraz hareketlendirelim bari, haydi turingci MT'liler buraya
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Her pazar sabah erkenden riva yapıyoruz bekleriz.
slmlar bende aranıza katıldım artık.
kırmızını kullanıyorum şu an şikayetim yok walla kaya gibi makine
imzam yok ama çok isterseniz parmak basarım
hic resim yok mu yaaa
benim motor da turing nekadar cinli olsada
merhabalar bu da benim leydim.henüz 4 aylık.3585 km.de.bu yaz,ADANA'dan arkadaşlarla uzuun bir karadeniz planlıyoruz.
hepinize sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
motorun güsel abi kazasız belasız sürüşler. Nazar Değmesin.
herkese merhabalar yaş34 istanbul/pendik esnaf 2008 şubat 17 de kendime doğum günü hediyesi aldığım motorumla bende ege-akdeniz-g.doğu-doğu ve dönüş karadeniz olmak sureti ile bir rota çiziyorum katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur aksi takdirde tek çıkıcam yola yanlız bırakmayın hadi touring ciler yaaw bende adanalı abime yetişirim herhalde die düşünüyorum gerçi tarih belirtmemiş ama benim haziran-temmuz arası olacak dediğim gibi katılımları bekliyorum.motorum HONDA DEAUVILLE NT 700V ABS
DÖNMEYEN ŞEYDEN TEKERLEK OLMAZ:queen::bounce:
şubatta köyleriyle kııyıdan komple istanbul turu yapmakla uğraşıyordum yalnız başıma bayaa yorucu olmuştu.. ama çok güzeldi! istanbul'da olan herkes denemeli..
rotanız fazla uzun olmuş ama güzel.. doğu kesimleri için konaklama ve checkpointler problem yaratacağından size katılamayacağım.. böyle bir tur için birkaç modifikasyon gerekiyor telefonum vs. için :( gps'i yeni hallettik ama bt2 intercom almam gerekiyor bir de, öncelik bunda.. size iyi turlar..
selamlar. ben bir kaç dakika önce üye oldum. bundan önce gsx-r 750 kullanıyordum ama racingten fazlasıyla sıkılınca sattım ve bu yaz başında vfr 800 veya param yeterse pan europan gibi bişeyler düşünüyorum. henüz motorum yok benide alırmısınız aranıza?
slmlar yeni üye oldum ve yeni motor aldım daha 1 hafta oldu . edirneden mersine getirdim hatta kuzenım de beraber 2 tane edirneden getirdik suzuki dl 1000 v storm 1350 km yol yaptık ama hala kollarım duzelmedi çünkü 2 defa mola verdik ama herşeye ragmen süper yolculuktu .herkese tavsiye ederim ...
Heyy bu konuyu çok tuttum, tebrik ediyorum motosiklet.net i!!
-turgut
VFR800 '08
Benim oğlanlar:
Herhalde benim de cbx 750 p ile bu guruba katılmam abes kaçmaz
one otobüs gibi motor ya o bmv benim 100 lük cupun 3 katı filan agırdır her halde
sport touring topic i pek tutmamıs sanırım =)
sport touring kullanıcıları pek yok mu ????
v-for racing
Merhaba arkadaşlar,
Pek hareket yok sizde ama bende merhaba demek istedim. Bizim Adana mt sayfasında iletişim boldur.
İnşallah burada şenlenir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)