Yeni Supermoto'm ve herkese merhaba :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Hosgeldin arkadasım.Ne yalan söyleyeyim her ne kadar tarzım olmasa da ilk fotodaki hyo süper görünüyor.
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
Gt 250r ın rengi süpermiş. Yerinde olsam vermezdim geri ama tabiiki arz talep meselesi.. Kendine uygun motoru aldığını düşünüyosan gerisi fasafiso kısmı
Bu arada neymiş galeriden motor alınmazmış.. Bakın 3 gün birine veriyolar kullansın diye 3 gün birine
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle..
-
-
talkie adlı üyeden alıntı
Hosgeldin arkadasım.Ne yalan söyleyeyim her ne kadar tarzım olmasa da ilk fotodaki hyo süper görünüyor.
Orası öyle haklısınız ama insan kullanma konusunda çömez olunca o süper görünüm bir cellata dönüşebiliyor
Bende önlemimi şimdiden alıp en azından pişene kadar 125 sm ile takılmaya devam edeceğim..
-
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Gt 250r ın rengi süpermiş. Yerinde olsam vermezdim geri ama tabiiki arz talep meselesi.. Kendine uygun motoru aldığını düşünüyosan gerisi fasafiso kısmı
Bu arada neymiş galeriden motor alınmazmış.. Bakın 3 gün birine veriyolar kullansın diye 3 gün birine
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Rengi de kendi de güzeldi ama motor kullanım tecrübem olmadığından canımdan olacağıma malımdan olayım mantığı şimdilik daha ağır bastı
Diğer konuya gelince bu 3 gün meselesinde biraz zararım oldu
İlginiz için teşekkürler
-
hayırlı olsun bahçeşehirdensin galiba
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
D C R adlı üyeden alıntı
Aramıza Hoşgeldin arkadaşım
Motorların 2 side süper, kazasız belasız sürüşlerim dilerim
Plakalar aynı
Çok teşekkür ederim arkadaşım..
(plakalara bakmıyoruz pls )
banistercaq adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bahçeşehirdensin galiba
evet doğru tahmin
motor kullanımı için muhteşem bir yer kesinlikle..
cakalaz adlı üyeden alıntı
Diğeri de güzeL
şimdi daha bi beğendim
Teşekkür ederim..
Bende baktıkça beğeniyorum sanırım sizin gibi
-
hehe kesinlikle =) hemen manzarada birkaç foto çekmişsin
Piaggio Xevo 250ie
-
bpv adlı üyeden alıntı
Rengi de kendi de güzeldi ama motor kullanım tecrübem olmadığından canımdan olacağıma malımdan olayım mantığı şimdilik daha ağır bastı
Diğer konuya gelince bu 3 gün meselesinde biraz zararım oldu
İlginiz için teşekkürler
En iyisini yapmışsın. Kendine güvendiğin ölçüde bi makineye binmek en akıllıcası
Senin yaptığın zarar sıfır sanıp alacak olan arkadaşta indirim olacakmı
-
hehe kesinlikle =) hemen manzarada birkaç foto çekmişsin
Gidebildiğim en uzak mesafe desek daha doğru olur (ıspartakule yani)
Yoksa bende boğazda 2-3 foto çekmeyi isterdim sanırım
-
Kendin için en iyi seçimi yaptıysan, bizim için "Hayırlı Olsun" demek düşer. Güle güle kullan...
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
En iyisini yapmışsın. Kendine güvendiğin ölçüde bi makineye binmek en akıllıcası
Senin yaptığın zarar sıfır sanıp alacak olan arkadaşta indirim olacakmı
oldu tabiki 1-1.5 milyara yakın fiyatı düştü sanırım şu an..
Bayii ilgileniyor o konuyla, ben nasıl motoru bırakıp kaçtığımı hatırlamıyorum zaten
viper_1 adlı üyeden alıntı
Kendin için en iyi seçimi yaptıysan, bizim için "Hayırlı Olsun" demek düşer.
Güle güle kullan...
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
-
zamanla oda olur =) ileride mutlaka ıspartakule de araziye çıkmalısın. Super motoyla bambaşka bir duygu =) . Havalar soğumadan önce haftasonu akşamları bahçeşehirde turluyorduk 4 motor 2 si super motoydu drz 400 ve xt125 birisi cbf250 idi. Kesinlikle bahçeşehirde super motoyla tad alınıyor yoksa o hız tümseklerinde yavaşla hızlan bunlar insanı yoruyor.
Piaggio Xevo 250ie
-
zamanla oda olur =) ileride mutlaka ıspartakule de araziye çıkmalısın. Super motoyla bambaşka bir duygu =) . Havalar soğumadan önce haftasonu akşamları bahçeşehirde turluyorduk 4 motor 2 si super motoydu drz 400 ve xt125 birisi cbf250 idi. Kesinlikle bahçeşehirde super motoyla tad alınıyor yoksa o hız tümseklerinde yavaşla hızlan bunlar insanı yoruyor.
Kesinlikle öyle tümseklerden hiç hız kesmeden geçmenin keyfi muhteşemmiş, zaten malum bahçeşehirde 250 r ı kullanırken dakika başı tümsek geldiğinden iyi fren gaz çalışmıştım, bununla da yol tutuşumu geliştirmiş oluyorum
Arazi konusuna gelince onu da denemek lazım cidden
-
tekrar hayırlı olsun bir gün bahçeşehirde karşılaşmak dileğiyle her nekadar motorum bir haftadır garajda yatsada
Piaggio Xevo 250ie
-
bpv adlı üyeden alıntı
oldu tabiki 1-1.5 milyara yakın fiyatı düştü sanırım şu an..
Bayii ilgileniyor o konuyla, ben nasıl motoru bırakıp kaçtığımı bilmiyorum zaten
Vallaa bu devirde bayii olmak var o halde.. 3 gün sana veririm sen geri getirirsin 1,5 alırım. Başkasına 3 gün veririm geri getirir 1,5 daha alırım.. Bu böyle böyle galeri parası eder zaten..
İyisimi ben tek motorla başlıyım galeri açmaya.. Benim motoru satıcam arkadaşlar almak isteyen varmı? Yalnız lütfen motor kullanmaya yeni başlayan kişiler olsun
-
hayırlı olsun arkadaşım ya niye vardin keşke gt250r'ı bana verseydin çok hoşuma gitti hasta oldum rengi de çok yakışmış ama bende para yok?Bir hayır yapar mısın?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)